Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

2.6.2020

vieraskirjoitus:

Elämä on raja-aitojen kaatamista

Kun kalenterin lehteä käännetään kesäkuun puolelle, toiveet ovat aina korkealla. Tämän rajoituksia täynnä olleen kevään jälkeen odotukset ovat suorastaan pilvissä. Nyt alkaa vapaus, kun raja-aidat vähitellen kaatuvat. Edessä on suorastaan kokonaan uusi elämä, joka vaatii meistä uudenlaista puolta esiin. Meidän pitää äkkiä muuttua, tai siltä saattaa tuntua. Entinen minä ja se vanha elämä ei enää kelpaa tässä uudessa maailmassa. Vapauden tunne kolkuttelee kiivaasti sisällämme ja haluamme ulos kaikista rajoitteista.

Kun elämän piiriämme kaventaneet rajoitukset nostetaan silmiemme edestä kuin nostoportti linnoituksesta, yhtäkkiä kaikki onkin mahdollista (jos et ole seitkytplus). Kuinka sellaista rajattomuutta enää osaakaan käsitellä, kuinka kaikkiin mahdollisuuksiin osaa taas tarttua kiinni?

Helposti sitkuttelemme elämämme läpi, asetamme omia esteitä tiellemme

Olemme eläneet pitkään pelkästään tulevaa tähyillen. Sitten kun tämä kriisi on ohi, tai rajoituksia puretaan, teen sitä, tätä ja tuota. Tuo h-hetki on käsillä juuri nyt. Uuden vapauden edessä voi pelottaa, tai jännittää, niin ihmeelliseltä kuin se kuulostaa.

Tuntuu nimittäin oudolta, kun tyhjyyttään paistatellut seinäkalenteri alkaa pikkuhiljaa täyttyä menoista. Pitääkö taas muuttaa toimintatapoja? Korona-arki alkoi jo tuntua hyvin normaalilta, siltä oikealta elämältä ilman turhia ärsykkeitä. Olenko valmis ottamaan vastaan sen entisen täyden elämän, sen että koko ajan täytyy olla menossa jonnekin? Tuleeko halu kääntyä takaisin kotikoloon, turvaan muutoksilta?

Mikä on sinulle ”uusi normaali”?

Meille voikin tulla hetkellisesti käänteinen koronakriisi. Onko pakko lähteä ihmisten ilmoille, jos ei tahdo? Onko pakko taas alkaa suorittaa? Entä jos menemättömyys minnekään tuntuikin hyvältä.

Ihmiskontaktia enemmän kaipaavat ekspansiiviset luonteet iloitsevat, kun elämänpiiri taas laajenee. Introvertit ihmettelevät, että miksi pitää taas mennä, minulla oli ihan hyvä näin, kun kukaan ei kerrankaan häirinnyt. Jokaisen täytyy taas kuulostella, mikä on se hyvältä tuntuva ”uusi normaali”, josta kaikki nyt puhuvat. On hienoa, jos sen voi itse määritellä, eikä sitä anneta valmiina ulkoapäin.

Kuinka arvokasta olikaan pysähtyä, ja ottaa oma (muutoksen) pelko haltuun hengittämällä syvään. Toivottavasti osasimme lopettaa edes pariksi kuukaudeksi tuon ikuisen tulevassa elämisen, ja laskeutua syvemmin nykyhetkeen. Tekee hyvää maadoittaa itsensä tähän päivään, oli se sitten hyvä tai huono päivä. Jos koronakevät jotain opetti, niin sen, että elämä on NYT, tuntui se miltä tahansa. Et voi tietää, oletko huomenna vielä täällä, tai mitä palikoita elämästäsi on tippunut pois. Huoli läheisistä toi mukaan myös aiempaa enemmän empatiaa ja yhteishenkeä. Elämä yksin, ilman ihmiskontakteja, on yksinäistä.

Virtuaali vieroitus

Koronan kääntöpuolena kaikki siirtyi nettiin. Tuli jo melkein jännetuppitulehdus, kun kännykkä kasvoi käteen kiinni. Sitten olisimme vasta pulassa olleet, jos netti olisi pamahtanut. Sitä nykyihminen ei kestä, että ei pääse enää verkkoon. Siksi kesä onkin ihanaa aikaa palata vihdoin takaisin luontoon, ottaa kengät pois jalasta ja tuntea koko keholla, kaikilla aisteilla. Silloin en halua älykelloa ranteeseen, enkä yhtäkään sovellusta someen. Kellastunut sanomalehti kesämökin aitan vintillä, sen paperin tuntu sormissa ja sivun kääntämisen rapsakka ääni, voi tuntua hämmentävän uudelta kokemukselta, kun olemme tottuneet vain tiirailemaan ruutua ja tuntemaan sormen alla sileää lasipintaa. Jollain tapaa meidän onkin irrottauduttava nyt somesta, ja otettava oikea maailma taas haltuun, ne oikeat ihmiset ja oikeat kokemukset, pelkkien virtuaalisten virikkeiden sijaan.

Omien raja-aitojen kaatamista

Nyt kun rajoituksia puretaan, voikin pohtia, mikä uusi asia omassa elämässä olisi mahdollista, minkä henkisen raja-aidan puran seuraavaksi. Onneksi meillä on taas koko valoisa kesä aikaa selvittää, missä menevät omat rajamme ja rajoituksemme. Voimme olla täysin sokeita omille rajoitteillemme, ja ajattelemme, että kaikki esteet tulevat pelkästään ulkoa päin. Ne oikeat esteet ovat kuitenkin päämme sisällä, ajatuksissamme.

Epävarmuuden ja epätietoisuuden sietäminen on osa elämää, josta emme koskaan pääse eroon. Olemme ehkä jo todenneet, että kaikkien eri kauhuskenaarioiden pyörittely päässä ei pidemmän päälle auta, oli kyse sitten koronasta tai oman elämän uudistamisesta. Aikalisä voi auttaa, jos omat tunteet painavat päälle kuin yleinen syyttäjä. Kaikenlaisten villinä laukkaavien tunteidemme kanssa olemme saaneet painiskella tässä kevään mittaan, mutta nyt niistä on saatu jo jonkinlainen niskaote. Olemme todenneet, että murehtimalla ja huolehtimalla saa sitä samaa vain lisää.

Ehkä juuri siksi pitää vain heittäytyä nykyhetkeen, laskea hartiat alemmas ja sanoa itselleen, että rentoudu. Kesä tulee, koronalla tai ilman.

Luonteesi Voimat -tulkinta kertoo sinulle millaisia raja-aitoja olet itsellesi tiedostamatta asettanut, ja kuinka voit ottaa oman luonteesi piilevät voimavarat taas käyttöön, astrologian viitoittaman itsetuntemuksen avulla.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...