Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

29.5.2020

vieraskirjoitus:

Chiliä soppaan

Viikonlopun tunnelmat ovat hyvin ristiriitaiset. Ajassa on paljon sekaannusten ja väärinymmärrysten riskejä sekä päämäärätöntä hakemista. Mukana on kaikki tarvittavat draama käsikirjoituksen raaka-aineet, joten nyt jos koska tarvitaan huumoria sekä tilaa hengittää.

Torstaina 28.5. Merkurius on siirtynyt kaksosten verbaalisesta ilmamerkistä ravun vesimerkkiin. Merkkirajan toisella puolella kaksosissa on Kuunnoususolmun sekä Vestan yhtymä. Merkurius on edelleen sidoksissa näihin, vaikka onkin `vaihtanut väriä`. 18.6. alkaa Merkuriuksen perääntyvä vaihe, joten on hyvä totutella jo nyt ottamaan rauhallisemmin.  Rapu voi liikkua niin eteenpäin, taaksepäin kuin sivuttainkin. Se etsii omanlaista tapaa olla sekä hyväksyntää sille että saa tehdä asiat omalla tavallaan. Jos rapu käpertyy kuoreensa, niin siinä ei paljoa kuoreen koputtelut auta.

Kun mukaan ottaa Merkuriuksen ja Junon neliön, kumppanuuden sekä ihmissuhteiden kautta `vaatimustaso` ja odotukset voivat olla turhan tiukoilla. Joskus kommunikointi pahentaa tilannetta. Juno on vaa`an ilmamerkissä. Se etsii harmoniaa sekä tasapainoa ja kärsii ristiriidoista. Kun sunnuntain ja maanantaina välisenä yönä Kuu ylittää Junon, on hyvä varautua mahdollisiin tunneheittelyihin. Hyperventilaatio ei auta vapauttamaan mahdollisia solmukohtia, vaan tarvitaan aivan jotain muuta.  Myös Merkuriuksen, Kuunnoususolmun sekä Vestan kvinkunssi perääntyvälle Saturnukselle ja perääntyvälle Pallakselle, pistää meidät katsomaan menneisyyden toistuvia kaavoja uudestaan. Kun Saturnus sekä Pallas ovat vesimiehen ilmamerkissä, ajassa on ilman ja veden arvaamatonta sekä etsivää energiaa.

Kommunikointi on vaikeampaa kuin usein ymmärrämmekään.  Se että olemme selkeitä omien ajatusten suhteen, on jo oma iso kokonaisuutensa. Kun keskustelemme toisen tai toisten kanssa, jokainen käsittää saman asian omalla tavallaan. Jälleen kerran kuka on väärässä ja kuka oikeassa? Yllättävän usein siihen ei ole selkeää vastausta, varsinkin jos puhumme tunteista, toiveista tai ajatuksista. On hyvä miettiä, tukeeko keskustelu kokonaisuutta, vai voiko se pahentaa tilannetta. Yllättävän usein emme tule ymmärretyksi tai kuulluksi. Jokainen meistä on kokenut tämän.

`Kaksi nuorta kalaa ui yhdessä. Niitä vastaan tulee vanhempi kala. Se nyökkää ja sanoo; Huomenta pojat, millaista vesi on tänään? Nuoret kalat uivat vähän matkaa, sitten toinen kääntyy ja kysyy toiselta; Mikä ihmeen vesi?`- David Foster Wallace

Aurinko on kaksosten merkissä. Perääntyvä Venus on myös kaksosten merkissä ja pakittaa Aurinkoa kohden. Aurinko valaisee ja tuo näkyväksi. Perääntyvä Venus tarkistaa rakkauteen, arvomaailmaan sekä talouteen liittyviä teemoja. Aurinko edustaa vitaalivoimaa. Se on voima, mikä saa sydämemme pumppaamaan verta. Junon ja Auringon kolmio voi auttaa näkemään ihmissuhteissa olevia vahvuuksia ja mahdollisuuksia.

Aurinko sekä Venus ovat neliössä Marsin sekä Cereksen yhtymään kalojen vesimerkissä. 23.6. alkaa myös Neptunuksen perääntyvä vaihe. Mars ja Ceres etenevät Neptunuksen sumupilviä kohden, joten hetkittäiset matalapaineen hulmahdukset kuuluvat asiaan. Vedessä uivasta kalasta on vaikea saada otetta. Kun ajatellaan että ilma on nopeasti muuttuvaa, myös vesi on eteeristä ja osittain hallitsematonta. Mars on maskuliininen ja fyysinen puolemme, siinä missä Venus on feminiininen ja sisäinen. Marsin ja Uranuksen sekstiili lisää avoimuutta ja uteliaisuutta, ettemme uppoa liian syviin vesiin. Cereksen symboliikkaan liittyy tarpeet, ravinto, hoiva sekä luopuminen. Tätäkin kautta toistuu ilma ja vesi elementtien keskinäisen tasapainon merkitys. Lilith on oinaan alkukantaisessa tulimerkissä. Venuksen ja Lilithin sekstiilin kautta saamme voimaa vapautua vanhoista kahleista.

`Kaikki nämä päivät, jotka tulivat ja menivät. En tiennyt, että ne olivat elämä.` –Stig Johansson

Chiliä tähän soppaan tulee myös Khironin kautta. Myös Khiron on oinaan merkissä puhdistamassa sekä selkeyttämässä tätä sekametelisoppaa. Khironin ja Auringon sekstiili palauttaa elämänvoiman `kuosiinsa`. Se ei anna meidän sooloilla määrättömästi liian moneen suuntaan. Tätä voisi ajatella positiivisena `auktoriteettina´, mikä tukee ohjautumistamme uusille urille. Jos tarvitsemme lepoa, emmekä osaa pysähtyä, tätä kautta meidät `komennetaan` tauolle. Se on enemmän kuin toivottavaa! Tämä voima lataus on mahdollisuus voimaantua ja löytää aivan uudenlaista elämän voimaa.

`Onnellisuus piilee muuttumisessa eikä saavuttamisessa.` - J. Krisnamurti

Lempeää viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Maanantaina alkaa Astrologian alkeet verkkokurssi. Vaikka ilmoittautuminen on päättynyt, päätin pidentää sitä sunnuntaihin 31.5. saakka, koska siitä on tullut vielä kyselyjä.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...