Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

24.5.2020

Kvanttihyppy podcast nousee kuin raketti

Sain kutsun osallistua kvanttihyppy podcastin lähetykseen yllätysvieraana. Jo tämän äänikanavan nimi herätti mielenkiintoni ja osallituin viime perjantain lähetykseen hiukan jännittynein mielin. En ollut tutustunut kanavan tuotantoon ennakolta, mutta keskustelumme aikana selvisi nopeasti syy siihen, miksi kanava on saanut muutamassa viikossa tuhansia innokkaita seuraajia. Podcastin toimittaja on mystinen henkilö, joka ei ole paljastanut nimeään, mutta antoi kuitenkin ennen keskusteluamme oman syntymäaikansa ohjelmassa ruodittavaksi.

Kvanttihyppy on lähetyksissään erikoistunut ihmiskunnan heräämiseen ja tietoisuuden kohoamiseen tavalla, joka on herättänyt uskomattoman seuraajien vyöryn ja tiedon leviämisen ihmiseltä ihmiselle. Ohjelman toimittaja puhuu itse rohkeasti monista tabuina pidetyistä ja jopa kielletyistä ajankohtaisista asioista, jotka facessa tai youtubessa sensuroitaisiin aika nopeasti. Kanavan aiheet ja vieraat ovat räjähdysherkkää ja perusteellista tietoa salatuista asioista.

Meidänkin keskustelumme heilahti pienen lämmittelyn jälkeen maapallon ja ihmiskunnan syntyyn ja ennen kaikkea tulevaisuuteen, joka näyttäytyi meille molemmille erittäin positiivisena ja arvaamattoman suurena muutosprosessina suurvaltojen valtakuvioissa. Toimittaja oli tutustunut ennakolta Trumpin ja Putinin astrologisiin karttoihin ja heidän rooliinsa tässä heräämisprosessissa. Kysymykset olivat oivaltavia ja kieltämättä haasteellisia vastattaviksi.

Kvanttihypyn ylläpitäjän kartta antoi hämmästyttävän vastauksen kanavan saamaan suosioon podcastien suurella kilpailukentällä. Tässä alla on linkki noin 40 minuutin keskusteluumme ja sieltä selviää, millaisesta henkilöstä on kysymys, vaikka nimi ei ihan heti ole tulossa julkisuuteen. Kanavan tarinoita kuunnellessa on ymmärrettävää, ettei omaa henkilöllisyyttä tee mieli paljastaa ennen aikojaan. Ehkä sitten kun nämä kanavan käsittelemät asiat ovat tulleet suuren kansan tietoisuuteen, on turvallisempaa tulla näkyväksi. Heikkohermoisten ei kannata sukeltaa tätä astrotaltiointia syvemmälle.

Kuuntele Kvanttihypyn astrojakso tästä

VIIKON TUOTE: Luonteesi Voimat (Luonneanalyysi)

Itsetuntemuksen kehittäminen on elinikäinen prosessi, johon astrologiset tulkinnat antavat jatkuvasti uusia työkaluja. Astrologinen karttasi perustuu syntymähetkeesi, jolloin planeetat ovat olleet tietyssä asemassa keskenään. Luonteesi Voimat -tulkinta on oman astrologisen matkaasi perusta, jonka avulla voit aloittaa  tutustumisen omien valmiuksiesi ja mahdollisuuksiesi maailmaan.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...