Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

22.5.2020

vieraskirjoitus:

Ilmassa väreilee toivon kipinä

Perjantaina 22.5. klo 20:38 on Uusikuu kaksosten ilmamerkissä.  Samaisessa merkissä on myös Merkuriuksen, perääntyvän Venuksen ja Vestan yhtymä sekä hieman etäämmällä oleva Kuunnoususolmu. Energiat muuntuvat kevyemmiksi vaikka perääntyvien planeettojen sekä asteroidien määrä on suuri. Alamme olla uteliaampia ja valppaampia huomaamaan ajassa olevia mahdollisuuksia.

Tämä ei ole täysin mutkatonta. Mars ja Ceres ovat yhtymässä kalojen vesimerkissä. Mars on luonteeltaan kiihkeä ja toiminnallinen, joten se ei ole luontaisimmillaan kalojen herkässä ja ajelehtivassa merkissä. Ceres liittyy tarpeisiin. Mars energia on tottunut ottamaan, ei tarvitsemaan ja toivomaan. Uranuksen sekstiili lisää vauhtia, mutta parhaimmillaan myös irtipäästämistä. Kun Mars ja Ceres ovat neliössä taivaallisen pariskunnan eli Auringon ja Uudenkuun kanssa, kapinaa ja eripuraa ei voi välttää.

"Älä sure sitä, että maailma muuttuu - jos se pysyi vakaana, muuttumattomana, olisi todella syytä surra." - William C. Bryant

Jokaisessa meissä nämä eripariset tekijät etsivät tasapainoa. Paha olo voi purkautua monin eri tavoin. Joskus reagoimme itseemme, toisiin ihmisiin tai tapahtumiin yllättävällä tavalla. Reaktiot tapahtuvat nopeammin kuin mielemme tai älymme pystyy ymmärtämään. Siksi on hyvä tunnistaa mitä koemme syvällä sisällämme, jottemme huomaamatta uppoa tunnekierteiden sekametelisoppaan. Jos jalat sotkeutuvat naruvyyhtiin, sen selvittäminen vaatii aikaa sekä kärsivällisyyttä.

Perääntyvät Saturnus sekä Pallas ovat vesimiehen ilmamerkissä ja kolmiossa Aurinkoon sekä Kuuhun. Tämä on kuin ankkuri, mikä tukee ja maadoittaa kaksosten nopeaa ja arvaamatontakin energiaa. Jos käyttää isompaa suodatinta, mukaan voi ottaa merkkirajan toiselta puolelta Jupiterin sekä Pluton. Myös nämä perääntyvät. Jupiter sekä Pluto ovat kauriin maamerkissä. Tämän kolmio ryppään lisäksi perääntyvä Juno on vaa`an ilmamerkissä ja kolmiossa Saturnukseen, Pallakseen sekä Aurinkoon ja Uuteenkuuhun.

`Ainoa onni joka monilla suurilla ihmisillä on ollut, on synnynnäinen kyky kestää huonoa onnea.`- Channing Pollock

On hämmentävää ajatella että ajassa on yhtä aikaa uusiutuvaa ja kevyttä tunnelmaa, perääntyvien tekijöiden `takkuavaa` energiaa sekä Saturnuksen maadoittavaa tukea ja voimaa. Vielä hämmentävämmäksi sen tekee Merkuriuksen, Perääntyvän Venuksen sekä Vestan neliö Neptunukselle. Merkurius on omassa merkissään ollessaan kaksosissa. Kekseliäisyys, äly ja kommunikointi liittyvät tähän sosiaaliseen ja ekstroverttiin merkkiin. Perääntyvä Venus on taas vetäytyvämpi ja tarkkailevampi, vaikka onkin samassa merkissä. Kun mukana on Vesta eli taivaan omistautuva liekki, energia muuttuu intensiivisemmäksi. Tämä kolmikko tukee erilaisine puolineen toistensa vahvuuksia. Neptunuksen neliön myötä hajaannuttava sumu saattaa saada keskittymisen herpaantumaan. Hetkittäin saamme punaisesta langasta tiukan otteen, mutta yhtä yllättäen saatamme kadottaa langan pätkän ja ihmetellä mitä kaikkea tässä lyhyessä hetkessä tapahtuikaan. Yhtälailla ihmissuhteissa saattaa olla rakentavaa kommunikointia ja hyvä yhteys, mutta yhtäkkiä ja yllättäen väärinkäsitykset tai suunnanvaihdokset voivat harhauttaa väärille raiteille. Eksyessä voi löytää itsensä uudelleen, kun vain ei anna ajallisten haasteiden viedä elämänvoimaa mennessään.

`Unohda ”hyvät päätöksesi”. Unohda turha itsekuri ja väkisin vääntäminen. Kokeile sen sijaan innostumista. Mene ja rakastu johonkin asiaan.`-Dale Dauten

Kaunista Uudenkuun viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...