Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.5.2020

Sukella omaan voimaasi

Tällä viikolla Mars siirtyy Kalojen merkkiin Neptunuksen kaveriksi ja Merkurius siirtyy omaan merkkiinsä Kaksosiin. Heti alkuviikosta myös Saturnus ja Jupiter pysähtyvät ja lähtevät perääntymään. Elämme nyt ratkaisevia hetkiä ihmiskunnan heräämisen ja eri valtioiden tulevaisuuden kannalta. Uskomaton määrä väärinkäytöksiä hallinnon korkeimmissa viroissa on noussut päivänvaloon etenkin USA:ssa, mutta myös Suomessa. Emme kuitenkaan ole nähneet vielä juuri mitään verrattuna siihen, mitä on tulossa. The Great Awekening, Suuri Herääminen on vuosia kestävä prosessi, johon olemme kaikki omalla tavallamme sitoutuneet. Mielestäni olemme nyt vedenjakajalla ennen muutosmyrskyn alkamista ja voimme tällä viikolla tehdä oikeita valintoja pysyäksemme jakolinjan turvallisemmalla puolella.

Marsin tulo Kaloihin samaan aikaan Jupiterin ja Saturnuksen pakille siirtymisen kanssa on mielettömän hieno uutinen jokaiselle astrologiaa harrastavalle ja sitä seuraavalle ihmiselle. Seuraavat pari kuukautta olemme mahdollisimman puhtaan ja herkän intuition ohjauksessa päivittäisiä ratkaisuja tehdessämme. Myös Merkurius Kaksosissa auttaa meitä lukemaan elämän erilaisia merkkejä ja symboleja oivaltavalla tavalla, jolloin uusista tilanteista selviäminen onnistuu tavallista helpommin. Alitajunnan ja intuition varassa tehdyt ratkaisut eivät useimmiten seuraa mitään järkevää kaavaa. Siksi meidän on löydettävä sisältämme se tulevaisuutemme kannalta ratkaiseva korkeampi tietoisuus, johon voimme luottaa kaikissa tilanteissa.


kuvassa: Sami Minkkinen

Itse olen sukeltanut syvälle sisimpääni jo aikoja sitten NLP ja hypnoosikurssien avulla. Yksi suurista innoittajistani ja idoleistani tällä saralla on Sami Minkkinen, joka pyynnöstäni järjestää tähän hetkeen pureutuvan ilmaisen webinaarin kaikille postituslistani jäsenille ja sivujeni seuraajille ensi torstaina klo 19-20.

ELLET OLE VAPAA tuolla hetkellä niin kirjaudu silti heti mukaan tuosta alla olevasta linkistä. Saat tallenteen webinaarista sähköpostiisi vähän myöhemmin ja voit katsella sen itsellesi paremmin sopivana aikana. Itse osallistun livelähetykseen ja mitä enemmän meitä on paikalla, sitä voimallisempi sessio on tiedossa.

Ilmainen webinaari "Valjasta mielesi voimat"  14.5. klo 19:00 - 20:00.

Kirjaudu webinaariin tästä (Linkki uusittu tiistaina klo 8.30)


Minä Sami Minkkinen järjestän sinulle yhteistyössä Astron kanssa ainutlaatuisen ja maksuttoman webinaarin, jonka lopuksi tulet kokemaan hypnoosin voimaa kotoasi käsin. Valjasta mielesi voima -webinaarissa pääset tutustumaan vaikuttaviin keinoihin, joilla voit kirjaimellisesti valjastaa mielesi voiman, kokea enemmän hyvää oloa, onnellisuutta ja stressittömyyttä. Ilta on energisoiva, inspiroiva ja ennen kaikkea elämänmyönteinen ja sopii kaikille.

Mikäli et ehdi mukaan kyseisenä aikana, kannattaa silti rekisteröityä mukaan tästä samasta linkistä, jotta saat webinaarin tallenteen käyttöösi myöhempää katselua varten. Rekisteröinnin voit siis tehdä välittömästi. Saat sähköpostiisi tarkemmat osallistumisohjeet

Kirjaudu webinaariin tästä (Linkki uusittu tiistaina klo 8.30)

Luvassa onkin melkoinen ilta, joten tule mukaan!  t. Sami ja Seppo

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...