Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

8.5.2020

vieraskirjoitus:

Äitimaan syntymä

Torstaina 7.5. on ollut Täysikuu skorpionin vesimerkissä. Aurinko sekä Merkurius ovat yhtymässä härän maamerkissä. Neptunuksen herkät ja positiiviset kulmat tukevat kaikkia edellä mainittuja tekijöitä. Toukokuun Täydenkuun aikana on myös Vesak eli buddhalaisittain Buddhan syntymän juhla. Maayhteys ja juurituntuma maadoittavat ja ravitsevat. Kun ensin olemme sukeltaneet maan syvyyksiin, on aika nousta kotkan tai haukan tavoin korkeuksiin. Ajassa on paljon vastakkaisuuksia. Näemme sekä valon että varjot.

`Jotkut kirjaimet alkavat näkyä, kun valoa ei enää ole. `-Virpi Alanen

Venuksen perääntyvä vaihe alkaa 13.5. Venuksen ja Vestan yhtymä kaksosten ilmamerkissä on kuin palava soihtu. Sen avulla voimme tarkastella keskeneräisiä teemoja arvomaailmaan, rakkauteen ja ihmissuhteisiin liittyen. Vesta on omistautumisen intensiivinen asteroidi. Mars on vesimiehen ilmamerkissä. Venuksen ja Kuunnoususolmun kolmio Marsille auttaa saamaan visioista paremmin kiinni. Nyt jos koska on suotuisaa napata mitä oudoimmistakin ideoista napakka ote ja jatko jalostaa niitä jälkikäteen.

Venuksen ja Vestan neliö Neptunukselle aiheuttaa sumuvaroituksen. Siinä missä Venuksen ja Vestan valovoima ruokkii sydämen liekkiä, Neptunus tuo siihen oman herkän, luovan ja flegmaattisen sävynsä. Tämä saattaa tuntua melankoliselta ja ristiriitaiselta matalapaineelta. Kun tästä on tietoinen, on helpompi hyväksyä ajan aaltoileva tunnelma. Tämä on hyvä aika tunnistaa ja tiedostaa omia sokeita pisteitä. Reaktioiden vahvuus kertoo aika nopeasti, mikä kipupiste aktivoituu. On erittäin tärkeä tunnistaa, että tunteet eivät aina kerro totuutta muiden kokemuksista tai näkemyksistä. Ajassa on riski, että uskomme omien totuuksien olevan muidenkin totuuksia. Silloin on hyvä ottaa kiikarit ja kiivetä majakkaan ottamaan etäisyyttä. Täydenkuun aika on niin intensiivistä, että se vaikuttaa koko viikon ajan, joten nyt vain tekemään rauhallista inventaariota tunteiden ja arvojen rintamalla. Mitä keräät reppuusi matkalle?

`Perhonen voi syntyä vain koteloitumisvaiheen kautta. Koteloitumisvaihe on väistämätön, sen yli ei voi hypätä, sillä kaikki avautuu ja paljastuu hitaasti, vaihe vaiheelta, omalla ajallaan, eikä sitä voi pakottaa. `-Ram Dass

Saturnuksen perääntyvä vaihe alkaa äitienpäivänä 10.5. ja Jupiterin 14.5. Näin ne liittyvät perääntyvän Pluton joukkoihin. Samassa paketissa on myös Pallas tiedon, taidon ja luovuuden asteroidina. Tiedän että moni kokee perääntyvät vaiheet turhauttavina. Itse koen ne helpottavina. Koen rauhoittavana ajatella, että on otettava enemmän aikaa mahdollisia muuttuvia tekijöitä ajatellen. Katson elämän kokonaisuuksia eri tavoin ja tarkastelen mitä ne pitävät sisällään. Pidän tätä jopa pyhänä aikana, jolloin aika auttaa pysähtymään tärkeimpien teemojen äärelle.

Merkurius on vielä härän merkissä, mutta menee maanantaina 11.5. kaksosten merkkiin. Merkuriuksen ollessa omassa merkissään elohopea pääsee virtaamaan. Viikonlopusta alkuviikkoon Merkuriuksen kolmiot aktivoivat Pluton, Jupiterin, Pallaksen sekä Saturnuksen. Tämä on tietoisuuden kulta-aikaa, kun vain osaamme vapauttaa tiedostamisen mahdollisista tunnekuohuista. Merkuriuksen ja Marsin neliö saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia, jos odotamme että oivallukset onnistuvat käytännössä yhtä nopeasti kuin mielen tasolla. Marsin aktivoidessa Kuunsolmut sisäinen toimintasankarimme etsii tauotta uusia väyliä. Voimme löytää vanhoistakin työkaluista tarpeellista pääomaa näille uusille reiteille.

`Kaikki loput ovat myös uusia alkuja. Emme vain tiedä sitä sillä hetkellä.`-Mitch Albom

Lempeää viikonloppua sekä äitienpäivää kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

MUISTA ÄITIÄ 10.5

Astrologi Seppo Tanhua:
Olen tehnyt urani aikana lukemattomia tulkintoja äideille heistä itsestään. Kokemukseni mukaan on täysin selvää, että äidit ovat nyt ja tulevien vuosien aikana kovempien haasteiden edessä kuin viimeiseen sataan vuoteen.

Jos haluat antaa äidille tulevaisuuteen vahvistusta, voimaa ja virtaa olla mahdollisimman luottavaisesti oma täydellinen itsensä nyt ja jatkossa, niin klikkaa linkkiä ja katso mikä lahjaehdotukseni on.
Lahja molemmille - Äidille ja Sinulle

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...