Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

5.5.2020

vieraskirjoitus:

Tänään olen pidemmällä kuin eilen

Sain ystävältä lahjan, jonka kääreessä oli lohdullinen sanoma: ”En ole ehkä vielä perillä, mutta olen pidemmällä kuin eilen.” Samanlaista lohtua tarjoaa nyt astrologinen ajankuva ja sen tarjoamat tulkinnat. Lainaus alkuvuoden Auringonpaluutulkinnastani onkin hätkähdyttävän ajankohtainen:

”Nyt on aikaa ja voimia vievät turhuudet minimoitava. Elämän laatu saattaa yllättäen jopa nousta, kun keskitytään enemmän olemiseen ja vähemmän tekemiseen.”

Juuri tämän olemme kaikki saaneet kokea, sillä ei virus ole tuonut mukanaan pelkkää pahaa, vaan se on opettanut meitä matkailemaan sisimmässämme ulkoisen maailman sijaan. Perimmäinen viesti  onkin, että olemme matkalla. Keskeneräisinä, joka päivä oppimassa uutta ja odottamassa parempaa aikaa.

Tällä hetkellä meistä kaikista tuntuu, että elämme jonkin sortin välitilassa, normaali elämä edessä ja takana, ja nyt lillumme odottavaisena niiden välimaastossa, epänormaaliudessa. Pelkkä odottaminen voi kuitenkin käydä hyvin raskaaksi. Jollain tavalla odottaminen onkin nyt muutettava olemiseksi, muuten mielenrauha on taatusti mennyttä. Odotusaikaa ei silti saa väheksyä, sillä juuri se kypsyttää meissä olevan muutoksen.

Kukaan ei ehkä tajuakaan miten kouriintuntuvan totta se on minulle itselleni ollut. Tuntuu, että korona-aika on vain pieni mutka elämässäni, sillä olen odottanut kiivaasti jo yli puolitoista vuotta, että elämä ”normalisoituu”. Odotan nimittäin, että pääsen vihdoin toteuttamaan varsinaista elämäntehtävääni, joka liittyy nyt koittavaan kulta-aikaan ja maapallon henkiseen heräämiseen.

Elämme raamatullisia aikoja

Raamattu ei ole se kirja, mitä minä yleensä siteeraan, mutta muistan siitä sen profetian, että ensin maailma menee mullin mallin, ja sitten vasta katsotaan, kenellä on rahkeita astua uudelle aikakaudelle. Tällaista jännitysnäytelmää omana elinaikanani en osannut odottaa. Tunnen vahvasti, miten globaali kriisikattaus on todellakin lähtölaukaus uuteen maailmanjärjestykseen. Sillä niille, jotka uskovat, annetaan lisää, ja niiltä, jotka vaipuvat epätoivoon, otetaan loputkin pois. Terveys, työpaikka, jopa oma henki. Nyt olemme kaikki havahtuneet siihen, että elämme suorastaan raamatullisia aikoja. Nyt onkin aika kollektiivisesti kypsyä, astua isompiin saappaisiin, isompiin tehtäviin. Se, oletko hetken jumissa kotona, on vielä pientä sen rinnalla, mitä on tulossa.

Lainaus omasta Auringonpaluutulkinnastani vuodelle 2020:

”Sinulla on nyt täysi lupa ottaa etäisyyttä maailmaan ja läheisimpiinkin ihmisiin, koska sinun on selvitettävä juurta jaksaen omat tavoitteesi, jaksamisesi ja halusi.”

Helmikuussa en vielä ymmärtänyt Auringonpaluutulkintani sanomaa. Nyt todellakin ymmärrän.

Kosminen sopimus tulla taas yhteen

Itse olen koronarajoitusten purkamisen sijaan odottanut sydän väpättäen jotain ihan muuta, nimittäin sieluni vastinkappaleen henkistä heräämistä. Meitä kaksoisliekkejä, yhtä aikaa kahteen kehoon inkarnoituneita sieluja, on maailmassa satojatuhansia, ehkä enemmänkin, kukaan ei tiedä tarkkaa määrää. Tehtävämme on nostaa maapallon värähtelyä kollektiivisesti niin, että nousemme tästä suosta, tästä ihmiskunnan alennustilasta. Välillemme on kuitenkin rakennettu taivaallisia esteitä, jotka täytyy ensin purkaa, aivan kuten maailmasta täytyy nyt purkaa vääränlaiset valtasuhteet ja valheet. Vain oman kaksoisliekkinsä kohdannut voi tietää miten eriskummallisia tapahtumia se tarkoittaa. Muutama tarottien tornikortti täytyy kääntää esiin ennen kuin yhteenpaluu onnistuu, ennen kuin rauha lopulta laskeutuu maahan, sillä jotkut kaksoisliekit odottavat toisiaan muutaman vuoden, toiset taas odottavat puolet elämäänsä. Jotkut jopa siirtyvät ensin seuraavaan elämään, ja kohtaavat uudelleen vasta siellä. Se odotus vasta pitkältä tuntuu. Siihen verrattuna korona on kuin kosminen pölyhiukkanen, hetkessä ohi.

Perimmäisten vastausten perässä

Kun omassa elämässä järisee perustuksia myöten, alkaakin kummasti kiinnostaa tuo kosminen piirileikki, planeettojen tanssi taivaalla. Moni huomaa kääntyvänsä astrologian puoleen juuri nyt, oli omaa elämää koskettava totuus sitten koronan aiheuttamat arjen ongelmat, tai minua ja monia muita kohdannut huikea kaksoisliekkirakkauden löytyminen. Olemme tällä hetkellä niin suurten voimien pyörteessä, että kaipaamme vastauksia jostain meitä suuremmasta lähteestä. Oma käsi voi nyt ojentua toiveikkaana katsomaan kuluvan kuukauden horoskooppia tai tulevan auringonpaluuvuoden tulkintaa. Tarotitkin tulevat tutuksi. Minä ainakin seuraan aikaani, en välttämättä television uutisista, vaan ”taivaskanavilta.” Kaikki ohjaus ja apu omalla henkisen kasvun tiellä on tarpeen, muuten jäämme kiinni siihen samaan entiseen, eikä mikään notkahda eteenpäin.

Kärsivällisyyden oppiläksy

Astrologia antaa niin huikean kokonaiskuvan siitä, mitä maailmassa tapahtuu, että oma elämä skaalautuu oikeaan mittakaavaansa. Ennen kaikkea astrologia opettaa kärsivällisyyttä. Et voi saada sitä mitä haluat juuri tällä punaisella sekunnilla, sillä eivät planeetatkaan kohtaa tai pyörähdä hetkessä. Joiltakin taivaankappaleilta kestää vuosisatoja tulla taas yhteen. Samaa meille opettaa tämä nykyinen maailmantilanne. Ehkä kärsivällisyys onkin sellainen oppiläksy, jota emme ole aiemmin tarpeeksi päässeet harjoittelemaan.

Peruskärsimätön ihminen haluaisi, että kaikki tapahtuu juuri nyt. On äärimmäisen vaikeaa odottaa vaikeuksien keskellä sitä, että päivä vaihtuisi ja paha, epämääräinen olo muuttuisi paremmaksi. Se muuttuu kuitenkin vain hitaasti odottamalla, elämällä yksi tunnista toiseen tikittävä päivä kerrallaan. Voin sanoa, että kokemusta löytyy.

Me kaikki olemme kuitenkin jo selättäneet ison matkaa tätä kriisiä, vaikka vuosi 2020 tuleekin olemaan yhtä vuoristorataa alusta loppuun. Mutta kun ei odota pikavoittoja, sitä että kaikki muuttuu tulevien viikkojen aikana entiselleen, tai taikasauvalla ihka uudeksi, vaan suhtautuu zenmäisellä asenteella viemään tämän vuoden kokonaan läpi, olo varmasti helpottuu. Ensi vuonna alkaa kirkastua.

Oma Auringonpaluutulkintani osui nappiin sanoessaan, että minulla on menossa turhista velvoitteista vapautumisen vuosi. Kuulostaako yhtään tutulta?

 ”Sinulla on tämän vuoden aikana todellinen mahdollisuus vapauttaa itsesi paikoilleen jämähtäneistä rakenteista. Olet edelläkävijänä siinä prosessissa, jossa ihmisten on astuttava ulkopuolisten auktoriteettien valtapiirin ulkopuolelle ja löydettävä moraali ja syvät periaatteet omasta itsestä. Näet vain yhden askelman kerrallaan ja se riittää. Tavalla tai toisella tulet kohtaamaan joitakin pelkojasi ja kohtaat oman varjosi. Vuoden lopulla oletkin sitten jo valmis kiittämään tästä. Sinulla on toteutumattomia luovuuden virtoja. Nyt on kosminen lupa tehdä suuria suunnitelmia ja laittaa käytäntöön jopa dramaattisia ratkaisuja vain sillä perusteella, että sinusta tuntuu siltä.”

Minusta taitaa tuntua nyt juuri siltä.

Entä mitä oma Auringon Paluu -tulkintasi sanoo sinun elämästäni tänä arvaamattomana vuonna? Sitä ei parane enää pidempään arvuutella, sillä uudet tilaajat saavat nyt kaksi tulkintaa yhden hinnalla. Tilauksessa saat menossa olevan AP tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi alkavan tulkinnan. (Tarjous koskee vain uusia tilaajia, joilla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa Auringonpaluu-tulkintaa, eikä sitä voi jakaa kenenkään muun osapuolen kanssa.) Tartu siis tilaisuuteen niin näet millaisella henkisellä matkalla olet nyt ja alkavana aurinko vuonna.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...