Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

24.4.2020

vieraskirjoitus:

Taivaan ja maan välillä

Torstaina 23.4. klo 5:25 on ollut Uusikuu härän maamerkissä. Härkä edustaa hedelmällistä ja vakauttavaa voimaa. Uranos on kreikkalaisessa mytologiassa taivaan jumala ja Gaian eli maaäidin puoliso sekä poika. Näiden välinen suhde edustaa taivaan ja maan välistä suhdetta. Aurinko sekä Kuu ovat taivaallinen pariskunta ja Uudenkuun kartalla Uranus on yhtymässä tähän kokonaisuuteen.

Pallaksen sekä Saturnuksen neliö Auringolle, Kuulle sekä Uranukselle aiheuttaa kitkaa. Kuunsolmut sekä Ceres taas tukevat ja ravitsevat tätä uusiutuvaa maata. Ajassa on monia ristiriitaiselta tuntuvia tekijöitä. Silti juuret pääsevät juurtumaan vaikka ympärillä puhaltaa muutosten arvaamattomat tuulet. Ehkä juuri tämän kitkan ansioista joudumme etsimään sopivaa maadoittavaa paikkaa kahta tarkemmin. Emme asetu ennen kuin löydämme paikkamme. Tiedämme sen löytyneen, kun huomaamme hartioiden laskeutuneen ja annamme itsellemme luvan ottaa rennommin. Aikaa levätä, ennen kuin karavaani lähtee taas liikkeelle.

`Olin juuri työhön valmiina, kun lintu lauloi laulua, perhonen leijui kaukana ja ruoho kutsui minua.` -Richard LeGallienne

Vestan ja Venuksen yhtymä kaksosten vilkkaassa ilmamerkissä kolmioi Marsia vesimiehen ilmamerkissä.  Venuksen perääntyvä vaihe alkaa 13.5. Olemme tälläkin hetkellä siirtymävaiheessa, menossa sitä kohti. Vaikka ajassa on ilmamerkkien kautta keveyttä, siinä on myös halua omistautua sydämestä tärkeille asioille. Feminiininen ja maskuliininen tasapaino hakee harmoniapistettään. Luonnon herätessä myös eläimet alkavat etsiä kumppaniehdokkaita lisääntymisvietin mukaisesti. Ilmassa väreilee toivo uudesta elämästä.

Venuksen, Vestan ja Neptunuksen neliö vahvistuu viikonlopun vaihtuessa ensi viikon puolelle. Nopeus alkaa muuntua sumuverhon tavoin matalapaineeksi. Tätä ei kannata säikähtää, on vain hyvä tunnistaa mahdolliset yllättävät tunnemuutokset ja mielialojen aaltoilut.

Lauantaina 25.4. alkaa Pluton perääntyvä vaihe. Tämä karman planeetan voima on alkukantaisinta ja intensiivisintä mahdollista. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Tämä on taas yksi tarkastusvaihe, missä meidän kuuluu antaa `tarkastajalle´ sen vaatima aika. Vanhoja asioita voi nousta mieleen. Saatamme turhautua tähän ajalliseen `paikallaan tallaamiseen`. Voi tuntua että siinä missä otamme askeleita eteenpäin, pakitamme ne seuraavana päivänä taaksepäin. Se ei ole turhaa, vaan pikemminkin hakemista, jotta voimme asettua juurillemme. Etsiminen on kuin akkujen lataamista tai ruuan loppuun kypsyttämistä. Vaikka raaka-aineet ovat olemassa, jotain on vielä kesken. Kokonaisuutta ajatellen tämä tukee pitkäkestoista rakennemuutosta. Siinä nopeus ei auta parempaan tulokseen.

Kadottaessaan hitauden ihminen kadottaa sielunsa. – Tommy Hellsten

Merkurius on oinaan tulimerkin viimeisissä asteissa ennen kuin siirtyy maanantaina härän maamerkkiin. Pluto, Jupiter, Pallas sekä Saturnus ovat neliössä Merkuriukseen. Viestintuoja on aikamoisen paineen alaisena. Kommunikointi, suunnittelu ja päätösten teko voi tuntua vaikealta kun ympärillä olevat asiat ovat hahmottoman suuria. Kun sekä Kuunsolmut että Ceres ovat positiivisissa kulmissa Merkuriukseen, saamme niiden kautta tukea, mikä auttaa ohjautumaan oikeaan suuntaan ja tekemään kokonaisuutta ajatellen parhaita ratkaisuja.

`Kun yksi ovi onneen sulkeutuu, toinen aukeaa, mutta usein jäämme niin pitkäksi aikaa tuijottamaan sulkeutunutta ovea ettemme huomaa toista joka meitä varten on avattu.`-Helen Keller


Lempeää viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com


Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro. fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...