Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

3.4.2020

vieraskirjoitus:

Maailmanlaajuinen meditaatio 4-5.4.2020

 

Jos video ei näy. Käy katsomassa se Astroilua sivulta Facebookista.

https://www.facebook.com/astroilua/posts/10157261574382711

 

 

Koko maapallo hiljenee Jupiterin ja Pluton kohdatessa toisensa suomenaikaa sunnuntai aamuna klo 5.45. Katso alustava video tästä

Ohjattu meditaatio facebookin astro.fi sivulla alkaa 5.44 sunnuntai aamuna / Koko viikonloppu on yhteistä rauhoittumisen aikaa.

 

Johanna Vilén: Sinussa on voimaa enemmän kuin tiedätkään

Kollektiivinen aika heijastuu meihin kaikkiin monin tavoin. Jokainen meistä käy läpi kollektiivisen lisäksi omaa henkilökohtaista ajan kuvaansa. Se minkälaisia voimavaroja ja piileviä vahvuuksia meissä on, jää yllättävän usein itseltämme huomaamatta. Tämmöisenä kriisiaikana sisäinen voimamme vahvistuu ja konkretisoituu näkyvämmäksi, kun annamme sille sen tarvitseman tilan.

Viikonloppuna Jupiter ja Pluto ovat tarkassa yhtymässä kauriin maamerkissä. Mukana kuviossa on tiedon ja taidon asteroidi Pallas. Pluto on voimaltaan intensiivisin planeetta. Se käy feniks linnun tavoin maan syvyydet noustakseen kotkan tavoin taivaisiin. Jupiter toimii hieman huolettomammin. Se laajentaa reviiriä. Pallaksen mukana olo lisää aikaan tarvittavaa viisautta. Aivonystyrät raksuttavat etsien uudenlaisia reittejä ja toimintasuunnitelmia.

Saturnus ja Mars ovat yhtymässä vesimiehen ilmamerkin alkuasteissa. Saturnus symboloi rakenteita ja kestävyyttä. Mars on maskuliininen ja toiminnallinen selviytyjä. Saturnuksen hitaus suhteutettuna Marsin nopeuteen voi tuntua kuin olisimme traktorilla moottoritiellä. Silti sillä on tarkoituksensa. Tarvitsemme kumpaakin tekijää, jotta voimme nähdä asioita uudella tavalla.

Kun tähän pakettiin lisätään edellä mainittujen neliöt Uranukselle, voi vaihtaa mielikuvan käänteiseksi. Nopea Uranus on härän hitaassa maamerkissä. Miltä tuntuu mennä urheiluautolla kapealla ja mutkikkaalla mökkitiellä. Se vaatii huumoria, koska kärsivällisyys aika harvalla riittää siihen. Uranus ja vesimies energiat ovat nopeasti muuttuvaa ilmaa, kevät tuulta parhaimmillaan. Tämä voi olla myös vapauttavaa. Tämä on tarkimmillaan ensi viikolla Täydenkuun aikaan. Täysikuu on keskiviikkona 8.4. klo 5:35 vaa`an ilmamerkissä.

`Jokainen kissa, jolta hiiri pääsee karkuun, teeskentelee tavoitelleensa vain lakastunutta lehteä`. - Charlotte Gray

Täydenkuun kartalla Mars ja Saturnus ovat sekstiilissä Khironin ja Lilithin yhtymään, niiden ollessa oinaan tulimerkissä. Ajassa on paljon uusiutuvaa muutosvoimaa. Vaikka välillä tuntuu että `mikään ei muutu vaikka kaikki muuttuu`, se ei onneksi pidä paikkaansa. Elämä on jatkuvaa uusiutumista. Mielemme muuttuu joskus hitaammin, joskus nopeammin. Menneisiin kokemuksiin jää helposti kiinni. Kun jotain muuttuu, saatamme mielemme kautta luoda mielikuvan sen perusteella miten aikaisemmin kävi. Ja jopa pahimmillaan unohtaa menneet positiiviset onnistumiset. Toisaalta se on ymmärrettävää. Muutos on monessa kerroksessa ja kun se on kohdilla, se heijastuu kaikkiin vuosirenkaisiin. Jokainen reagoi tuntemattomaan eri tavoin. Itse yleensä ensin lamaannun, ellei ole kyse akuutista kriisitapahtumasta. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa toimia. On vain oman henkilökohtaisen tavan plussat ja miinukset, omat laadut ja temperamentit. Nyt meistä jokainen lajittelee omia ja alkaa sen avulla hahmottaa tätä hetkeä sekä tulevaisuutta.

`Mikään ei ole niin voimallinen kuin idea, jonka aika on koittanut.`-Victor Hugo

Venus siirtyy perjantaina 3.4. härän maamerkistä kaksosten ilmamerkkiin. Venus lähenee Vestan omistautuvaa sydämen liekkiä. Ensiviikon Täydenkuun kartalla Venus ja Vesta ovat positiivisessa kulmassa Khironiin sekä Lilithiin. Haavoittuneen parantajan energiat tukevat tätä valovoimaista soihtua. Ajassa on vahva feminiininen lataus.

Venus ja Vesta ovat kolmiossa Marsiin sekä Saturnukseen. Feminiininen ja maskuliininen energia puhaltavat yhteen hiileen. Venukseen liittyvät arvomaailma ja rakkaus. Sydämen tie ei aina löydy helposti. Se ei ole vain sydämestä kiinni kun olosuhteet ovat mitä ovat. Mutta ohjautuvuutta se ei estä. Joskus kitkan kautta syntyy täysin uudenlaista `tulosta`. Se ei tarkoita päänhakkaamista seinään. Voimme ajatella tämän ohjautumisen virtana. Välillä puro voi olla hyvin pieni ja tuntua hauraalta. Silti se etsii uomaansa ja yhtyy taas suurempiin virtoihin. Välillä vesi kasaa voimansa padon edessä ennen kuin pääsee virtaamaan täydessä voimassaan.

Viikonloppuna Merkuriuksen ja Neptunuksen yhtymä kalojen vesimerkissä voi tuntua epämääräiseltä ja paikoin voi olla vaikea tunnistaa ajatuksiaan. Aika on kuin avoin aarrearkku luovuudelle. On se sitten kirjoittaminen, musiikki, taide, käsityöt tai vaikkapa sisustus, kannattaa antaa aivonystyröille sopivasti pureskeltavaa. Yhteys aivopuoliskojen välillä on kuin silta. Tämän sillan vahvistamiseksi on tehtävä töitä. Vaikka joskus voi tuntua turhalta kirjoitella paperille `ei mitään` tai siirrellä vaikka huonekaluja uuteen järjestykseen, sillä on yllättävän iso merkitys. En tarkoita että tulee tehdä mitään mikä ei kiinnosta, vaan että pienikin innostus kannattaa aktivoida käyttöön. Kun toteutamme mielemme sisästä jotain toteen, aivopuoliskomme toimivat eri tavoin kuin jos se jäisi vain mielemme sisään.  Tikku-ukkojenkin piirtäminen voi olla reitti johonkin uuteen ideaan. Kun maailmassa on paljon asioita mitä mitataan onnistumisten ja kannattavuuksien kautta, voi olla vaikea tehdä jotain, mikä tuntuu turhalta. Jos istut tunnin sohvalla murehtimassa tai kirjoitat murehtimisesta runon tai mietteen, tunnelma voi muuttua radikaalisti.

Tätä voisi ajatella myös `portin avauksena` ensi viikon Täydenkuun energioille. Silloin Merkurius on sekstiilissä Plutoon, Jupiteriin sekä Pallakseen. Ei tuuli lopeta ujeltamistaan, ei hiekka valu tiimalasista pois tai virtaavat vedet haihdu ilmaan. Sisäinen liekki palaa elämän alusta elämän loppuun, vaikka olisikin välillä pienellä liekillä. Tämä aika heijastuu monin tavoin meihin jokaiseen. Ei yksikään muurahainen rakenna yksistään kekoa. On aika puhaltaa yhteen hiileen.

`Toimi aivan kuin sillä, mitä teet, olisi merkitystä. Sillä on.` -William James

 Lempeää viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...