Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

22.3.2020

Myrskyn silmässä

Mars tekee heti maanantaina yhtymää Plutolle ja painaa sitä kuuluisaa punaista nappia, joka lähettää liikkeelle massiiviset valo-ohjukset tunkeutumaan siihen pimeyteen, jossa olemme satoja ellei tuhansia vuosia eläneet. Tämä on ehdottomasti parasta, mitä meille voi tapahtua, vaikka valtamedia saa kaiken näyttämään synkkääkin synkemmältä. Rauha on palaamassa maapallolle ja ihmisten keskuuteen mielenkiintoisten operaatioiden kautta.

Uskon, että tulemme kuulemaan melko pian hurjia paljastuksia valtion päämiesten, suurten yritysjohtajien ja megajulkkisten yhteyksistä ihmissalakuljetukseen, pedofiliaan, suoranaiseen orjuuteen ja huumausainekauppaan. Laajat korruptiokytkökset ovat joiltain osin jo paljastettu ja lisää on varmasti tulossa myös meillä Suomessa.

Coronasta yritetään tehdä rajat sulkemalla lopullinen köyhyysloukku miljoonille ihmisille, mutta nyt jo näyttää siltä, että suunnitelma tulee karkeasti epäonnistumaan. Toivotaan että myös Suomen päättäjät pysyvät vielä entistäkin paremmin kartalla sekä Coronan selättämisen että tavallisille ihmisille ja pienyrittäjille ohjattavan elvytyksen onnistuneeksi loppuunviemiseksi. Taitavat tulla kaikki avustajat nyt todelliseen tarpeeseen tämän armottoman härdellin keskellä. Toivottavasti koko armeija on tiukasti työn touhussa pari seuraavaa kuukautta uusien rahoitusmahdollisuuksien löytämiseksi meille tavallisille ihmisille.

Astrologian ja esoterismin näkökulmasta katseltuna kosmoksen voimat ovat vahvimmassa elämää tasapainottavassa vaiheessa seuraavien vuosien aikana. 2012-2032 välinen aika tuo tullessaan Kulta-ajan maapallolle ja kaikki nyt näkyvillä olevat tapahtumat kuuluvat kuvioon jollain tavalla. Jokaisen ihmisen omassa vallassa on löytää tämän hetken tapahtumista ne positiiviset elementit ja omaa elämää eteenpäin vievät mahdollisuudet.

Tiukkaa tulee tekemään ihan jokaisella, mutta pelkkä pinnalla pysyminen takaa uuden nousun ja menestyksen sitten kun pikkuhiljaa palailemme normaaliin rytmiin joskus parin vuoden kuluttua. Ihan ensimmäiseksi on kannettava oma korsi kekoon Coronan taltuttamiseksi mahdollisimman nopeasti annettuja ohjeita noudattamalla. Viruksen voima hiipuu päivä päivältä riippumatta siitä, moneenko se on tarttunut. Mitä vähemmän tartuntoja sitä nopeampi nousu kanveesista. Otetaan siis homma tosissaan.

Toinen tärkeä juttu on pitää elämä käynnissä ja löytää päivittäin jotain uutta ja inspiroivaa päivittäiseen elämään karanteeneista huolimatta tai niiden ansiosta. Perhesuhteiden uudelleen rakentuminen on yksi suuri mahdollisuus nyt kun tekemistä on löydettävä mahdollisimman läheltä. Kävelyllä käydessäni näin perheen makkaran paistolla ja hauskaa näytti olevan. Myös lautapelit tai pelikortit voi kaivaa naftaliinista yhteishenkeä kohottamaan.

Jokaisen elämä muuttuu nyt aivan väkisin ja paljon. Pidä tiukasti ohjaksista kiinni ja tee omat tarkeät aloituksesi ennakkoluulottomasti ja jo ennakkoon kärsivällisesti. Tuskin mikään lähtee nyt rakettina lentoon. Pidetään tulta yllä pienellä liekillä ja luottavaisin mielin. Jos tuntuu tekevän tiukkaa, ota avuksesi Sisäinen Soturi, jonka olen laatinut auttamaan omien vahvuuksien löytämisessä ja käyttöönottamisessa. Nyt näille ominaisuuksille on kova kysyntä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...