Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

21.3.2020

vieraskirjoitus:

Ympyrä sulkeutuu

20.3. perjantaina klo 5:49 oli Kevätpäiväntasaus. Aurinko siirtyi Oinaan aloitteelliseen tulimerkkiin. Olemme juuri saaneet yhden astrologisen kierroksen päätökseen. Kalat edustavat astrologiassa viimeistä merkkiä sekä huonetta. Tästä maailmankaikkeudellisesta tilasta olemme juuri `nousseet` uudelle kerrokselle. Oinas edustaa ensimmäistä merkkiä sekä huonetta. Valo lisääntyy ja luonto herää henkiin. Oinas on pioneeri joka kulkee polkuja, mitä ei vielä ole olemassa. Tätä energiaa tarvitaan, koska olemme kaikki hyvin epävarmassa maailmanlaajuisessa muutoksessa.

Khiron eli haavoittunut parantaja sekä Lilith eli musta kuu odottelevat Aurinkoa seurakseen. Tiistaina 24.3. klo 11:28 on Uusikuu oinaan merkissä. Uudenkuun kartalla Aurinko, Kuu, Khiron sekä Lilith ovat yhtymässä. Ajassa on moninkertaisesti uusiutuvaa energiaa. Olemme kaikki enemmän tai vähemmän hauraassa elämäntilanteessa. Jokaisen elämä muuttuu joka tapauksessa. Siinä missä olemme ihmiskuntana kasvaneet monessa mielessä toisistamme erilleen, toivottavasti alamme löytämään uudenlaista `me henkeä`. Ihmisyyteen liittyy paljon ristiriitoja. Jo kahden ihmisen mielipiteet samasta yhteisestä kokemuksesta voivat poiketa toisistaan varsin radikaalisti. Näin on usein riitatilanteissa. Kuka on silloin oikeassa ja kuka väärässä? On paljon asioita, mihin käytämme valtavasti aikaa ja energiaa. Isommasta perspektiivistä katsottaessa niillä ei välttämättä olekaan niin isoa merkitystä. Tämä ei tarkoita että ongelmia tulee mitätöidä tai väheksyä, vaan niiden on hyvä antaa asettua oikeisiin mittasuhteisiin. Kun meillä on aikaa miettiä elämämme tärkeimpiä asioita, suuntaviivat voivat selkeytyä. Olemme kaikki omissa asioissamme keskeneräisiä. Vastuu omasta keskeneräisyydestä sisältää kasvunsiemenen.


`Astia muovataan savesta, mutta tyhjä tila tekee astian hyödylliseksi.`-Laotse

10.1. olleen Kuunpimennyksen teemat nousevat uudelleen pintaan. Saturnus on kauriin merkin viimeisessä asteessa ja siirtyy sunnuntaina 22.3. vesimiehen merkkiin. Vaikka Saturnus symboloi rajoitteita, kolikon toisella puolella on rakenteet. Saturnuksen positiivinen sekstiili Auringolle tukee ja vahvistaa syntyvää voimaa. Vesta on härän viimeisessä asteessa ja sen sekstiili Auringolle lisää omistautumista sekä sydämen lämpöä. Mikä elämässä on tärkeää? Mihin kohdistamme energiamme ja aikamme? Joskus uudelleenpäivittäminen voi auttaa näkemään asioita mitkä ovat jo kunnossa. Niissä asioissa voi olla pääomaa, mitä juuri nyt voimme valjastaa käyttöön. Asiat, mitkä eivät tue enää elämäämme, nousevat luonnollisesti myös esille. Ei Roomakaan rakennettu päivässä. Maltti on valttia silloin kun rakennamme kestäviä rakenteita.


Kuunnoususolmu on ravun vesimerkissä ja Kuunlaskusolmu kauriin maamerkissä. Kummatkin solmut ovat haastekulmissa Aurinkoon, Khironiin sekä Lilithiin. Sitä vastoin Merkuriuksen positiiviset kulmat Uranukseen että Kuunsolmuihin tuovat aikaan toisinajattelijan visionääri voimaa. Uranus on härän maamerkissä, mikä tasoittaa tätä muuten niin vauhdikasta villihevosta. Merkurius on kalojen vesimerkissä. Merkurius liitetään kommunikointiin, oppimiseen, tiedon jäsentämiseen sekä järkeen. Tätä kautta voimme saada tulevaisuuden kannalta tärkeitä oivalluksia sekä viisautta niin terveyteen, jaksamiseen kuin merkityksellisyyteenkin liittyen. Lääketiedettä ajatellen tämä voi olla merkittävä tekijä. Vestan neliö Merkuriukselle voi olla tekijä, missä meidät `pakotetaan` ymmärtämään asioita sydämestämme käsin. Samaisen kuvion riskinä on omaan napaan tuijottaminen ja itseensä keskittyminen. Tämän keinulaudan molemmat puolet etsivät tasapainopistettään.

`Emme ole irrallisia tästä universumista. Ruumiimme ovat yksinkertaisesti vain pieniä pyörteitä aineen valtameressä. Aurinko, kuu, tähdet, sinä ja minä- kaikki vain pieniä pyörteitä.` -Swami Vivekananda

Pallas, Mars, Jupiter sekä Pluto ovat kauriin merkissä yhdessä nipussa. Tiistaina oli Marsin ja Pallaksen yhtymä, nyt perjantaina Marsin ja Jupiterin yhtymä ja maanantaina Marsin sekä Pluton yhtymä.  Tämän yhtymäketjun viimeistelee huhtikuun alkupuolella oleva Marsin sekä Saturnuksen yhtymä. Kevätpäiväntasauksen kartalla nämä jäävät viimeiseen huoneeseen. Tämä tuo aikaan henkisen sekä toiminnallisen yhteyden. Ajattelen tämän luostarin kaltaisena energiana. Tämä pyhyys ei ole vain haihtuva pilvilinna vaan siinä on mukana konkreettista sekä rationaalista voimaa. Tämä herättää meissä jokaisessa olevaa sisäistä soturiamme henkiin. Kun Saturnus sekä Pluto ovat karmallisia planeettoja, niiden sijainti viimeisessä huoneessa on merkittävä tekijä. Joudumme katsomaan tekojemme seurauksia koko ihmiskuntana. Koska menneeseen ei ole enää paluuta, on katsottava miten rakennamme tulevaa. Tämä huone sijainti voi auttaa löytämään henkisiä päämääriä ja toimintamalleja, jotka tukevat tulevaisuutta.

Kevätpäiväntasauksen kartalla Kuu on vesimiehen ilmamerkissä ja yhtymässä askendenttiin eli nousumerkkiin sekä Cerekseen. Kuu symboloi turvaa, tunteita, alitajuntaa. Siihen liitetään myös reaktiot. Kuun sekä Cereksen neliö Venukseen voi olla haastavaa arvomaailmaan, naiseuteen, tarpeisiin sekä rakkauteen ja turvaan liittyen. Venuksen sekstiili Neptunukseen voi nostaa edellä mainittuja teemoja henkiselle tasolle. Ajassa on uudelleenohjautuvaa energiaa, mikä voi avata aivan uusia polkuja. Tiistain Uudenkuun kartalla on Venuksen kolmiot Jupiterille, Plutolle, Marsille sekä Pallakselle. Se lisää tähän soturivoimaan annoksen feminiinistä energiaa. Tämä lempeä tuulahdus tulee tarpeeseen.

 

Sataa kirsikan

kukkaslunta ja lumen

kirsikankukkaa.

Minä kysyn keväältä:

lunta, kukkaa vai lunta?

– Ise no Iratsume

 

Kaunista viikonloppua ja Kevätpäiväntasauksen aikaa kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

 

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...