Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

9.3.2020

vieraskirjoitus:

Leijonakuninkaan 12-huoneinen aurinkopalatsi

Vanhenemisessa on se hyvä puoli, että viisastuu. Ja jos ei lyhyellä tähtäimellä sanottavammin viisastukaan, niin ainakin saa kerran vuodessa, oman syntymäpäivän aikoihin, tilata itselleen Auringonpaluutulkinnan. Se on katsaus omaan elämään vuodeksi eteenpäin. Tilasin tulkinnan pari vuotta sitten ekaa kertaa, ja se olikin dramaattinen tulkinta. Sitten vielä kävi niin, että elämästänikin tuli dramaattista. Auringonpaluukarttani tiesi sen jo etukäteen, ja yritti varoitella minua. Siinä vaiheessa, alkuvuodesta, en edes tajunnut mitä minun pitäisi varoa. Loppuvuodesta tajusin kyllä jo.

Siksi minua taas jännittikin hieman kurkistaa, mitä tälle vuodelle ounastellaan. Ei se kiveen ole hakattu, että kaikki toteutuu, tietenkään. En minä viime vuonna esimerkiksi muuttanut uuteen kotiin, vaikka sellaisia ennusmerkkejä ilmassa oli. Tässä olen edelleen, ja odotan putkiremonttia. Vasta se saa minut pakkaamaan laukkuni, ja lähtemään uusiin maisemiin.

Vuoden kuninkaaksi kruunataan Leijona

Viime vuonna Kalat oli AP-karttani nouseva tähtimerkki ja upotti minut tunteiden syviin vesiin. Välillä tuntui, että toinen Kala meni eri suuntaan kuin toinen, enkä tiennyt kumpaa oikein seurata. Tänä vuonna Auringonpaluukarttani kuninkaaksi, eli nousevaksi merkiksi, asettuu peräti Leijona. Kuulostaa ainakin ylväältä, mutta onko se sitä? Onko Leijonani vain ulkopäin voimakkaan ja uhmakkaan näköinen, mutta sisältä silkkaa silkoa? Ja ennen kaikkea, kuinka kahdesta pienestä hämmentyneestä kalasta tulee yhtäkkiä suuri, varma ja mahtava Leijona?

Nyt kun tarkemmin asiaa ajattelen, olen nähnyt itseni alkuvuoden meditaatioissa resuisena, hylättynä leluleijonana, jolla on takkuinen turkki ja raskaat askeleet. Se ei oikein jaksa tallustaa yksin eteenpäin, eikä se oikein saa lohtua mistään sylistä. Tätä jellonaa ei ole otettu mukaan leikkiin, ja aivan kuten pienet lapset hermostuvat kun niitä syrjitään, tämäkin leluleijona tuntee kokeneensa vääryyttä.

Auringonpaluutulkinta yrittää valaa minuun uskoa paremmasta. Että se kirkkain kruunu lasketaan nyt minun, Leijonakuninkaan päähän ja kruunun valtias saa itse määrätä tahdin ja tanssin. Kaikki eivät vallan edessä suostu pokkuroimaan, joten kylmää vettä voi tulla Leijonakuninkaan niskaan välillä pienellä kauhalla, välillä isolla saavilla. Paitsi että pitäisi röyhistää kunnolla rintaa, pitäisi myös kasvattaa tuuheampi turkki, tulkinta antaa ymmärtää. Eivät kaikki ole kavereitasi. Eivätkä kaikki ymmärrä valintojasi, etenkään niitä vaikeita.

Sisäisen kasvun työmaa

Kuulostaa kovasti siltä, että edessä on taas tuota sisäisen kasvun työmaata, itsensä uudistamista, oli näyttämönä sitten Leijonakuninkaan linna tai pienempi piilopirtti. On se kumma kuinka kauneinkaan ulkoinen turkisviitta ei anna sisäistä tyydytystä, jos sitä ei jostain ensin itse löydä. Ei taida kukaan olla antamassa merkitystä elämälleni, kohottamassa minua ylöspäin, ojentamassa kirkasta kultakimpaletta suoraan tarjottimella. Itsekö tässä täytyy kaikki duunit tehdä? Ihanko itse pitäisi omasta luovuuden napista painaa? Tiedätte jo vastauksen: kyllä, ihan ite.

Tulkinta puhuu suurilla sanoilla minua koskettavasta ”sielun tulesta” ja ”merkityksellisyyden nälästä”. Taitaa tulla siinä puuhassa myös kova jano, oman lähteen mettä. Sillä rakkaudesta ei tänä vuonna juuri puhuta. Ei taida kuulua yksinäisen Leijonakuninkaan sanavarastoon. Tai ehkä kuninkaan arvonimen omaavana minun pitääkin nyt valita seurani hieman aiempaa tarkemmin (ote Auringon Paluu tulkinnastani):

”Sinusta kehkeytyy melkoinen dramaturgian mestari rakkauselämän alueella. Jollain tavalla tulet enemmän tietoiseksi omasta arvostasi, eikä mitättömyyksillä ole asiaa sinun hoviisi. Olipa kysymys olemassa olevasta rakkaussuhteesta tai kokonaan uudesta tuttavuudesta, nousevat vaatimuksesi tavallista korkeammalle, eikä sinun rakkautesi tai uskollisuutesi saavuttaminen ole enää mikään itsestäänselvyys.”

Sen sijaan, että ehtisin viihdyttää saleissani kaikkia kosijoita, minulla on huomio tärkeissä velvollisuuksissa. Työn huoneet korostuvat Leijonamielen elämässä tänä vuonna, sillä ammatillisen maineen ja menestyksen 10. huone saa vierailijoikseen Uranuksen ja Venuksen, ja arkisen työn ja terveyden 6. huone isännöi Saturnusta, Jupiteria ja Plutoa. Vaikuttaa varsin vaativalta delegaatiolta, joten minun on nyt valmisteltava nuo huoneet arvovaltaisia vieraitani varten. Ehkäpä teemme yhdessä vielä merkittäviä, kauaskantoisia sopimuksia!

Elämän 12-huoneisessa palatsissa jokainen huone tarvitsee vuorollaan remonttia

Kun kaikki 12 astrologista huonetta on käyty läpi, vimpan päälle viilattuina ja taivaalliset tapetit seiniin taputeltuina, alkaa työ taas uudelleen alusta. Täytyy vaan toivoa, että remppamiehet, nämä planeettavoimat, osaavat asiansa! Saattaa siinä joutua itsekin hommiin, vaikka kuinka on kuninkaan viitta harteilla. Työnjohtajaa kun aina tarvitaan, että tulee varmasti laadukasta jälkeä (ote Auringon Paluu tulkinnastani):

 ”Kaikki kuntoon, aina vaan paremmaksi. Tällainen vuosi on ihana lahja, jos sen osaa käyttää oikein. Meidän tulee käyttää tahtoamme sekä henkisen kehityksemme suuntaan, että konkreettisten olosuhteittemme parantamiseen, ja nyt on jälkimmäisen aika. Nyt voit hyvällä omallatunnolla käyttää kaiken tarmosi aineellisten olosuhteiden parantamiseen.”

Aloitan siis elämäni remontin, kruunu harteilla, viitta valmiina.

Mihin elämäsi huoneisiin tänä vuonna paistaa se kirkkain aurinko?

Tässä astrologisen kartan 12 eri huonetta:

1. huone: Minän ja persoonan huone

2. huone: Omien voimavarojen ja rahojen huone

3. huone: Kommunikaation huone

4. huone: Kodin ja tunne-elämän huone

5. huone: Luovuuden ja lasten huone

6. huone: Arkisen työn ja terveyden huone

7. huone: Rakkauden ja ihmissuhteiden huone

8. huone: Syvän sisäisen muutoksen, kuoleman ja seksuaalisuuden huone

9. huone: Totuuden, koulutuksen ja filosofioiden huone

10. huone: Uran, ammatin ja elämäntehtävän huone

11. huone: Unelmien ja uudistumisen huone

12. huone: Vetäytymisen, meditaation ja jälleensyntymisen huone

Ota siitä selvää tutustumalla omaa vuottasi valaisevaan Auringonpaluutulkintaasi. Tällä viikolla kaikki uudet tilaajat saavat kaksi Auringonpaluu tulkintaa yhden hinnalla. Tarjouskoskee vain uusia tilaajia, joilla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa Auringonpaluu-tulkintaa, eikä sitä voi jakaa kenekään muun osapuolen kanssa.) Tilauksessa saat menossa olevan AP tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi alkavan tulkinnan. 
KAMPANJA VOIMASSA: 10 - 15.3.2020.

Terveisin
Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...