Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

28.2.2020

vieraskirjoitus:

Tunteiden värikartasto

Aurinko on kalojen vesimerkissä. Tämä maailmaa syleilevä energia vahvistuu ensi viikolla, kun Aurinko lähenee Neptunusta sen ollessa omassa elementissään. Mars on kauriin maamerkissä. Sekä Aurinko että Mars edustavat maskuliinista energiaa ja nyt kun ne ovat sekstiilissä eli positiivisessa kulmassa keskenään, ajassa on positiivista muutosvoimaa. Maa rauhoittaa, ravitsee ja vahvistaa. Vesi puhdistaa, eheyttää ja raikastaa. Tästä muodostuu hyvä harmonia.

Venus on oinaan tulimerkissä. Rakkauden ja intohimon roihut voivat olla tuhoisia, jos jäämme tuleen makaamaan. Saturnus sekä Pluto karman planeettoina haastavat Venuksen katsomaan rakkauden ja arvomaailman teemoja suurennuslasilla. Parhaimmillaan tämä voi olla vapauttavaa sekä vahvaa aikaa oman voimaantumisen sekä itsenäisyyden kannalta. Venus on näissä asemissa soturi, jonka puolustautuminen voi mennä liialliseksi. Oinas on voimassaan vaistonvarainen ja impulsiivinen. Jos aistimme menneisyyden tekijöiden kautta, olemme kuin häkkiin ahdistetut eläimet. Saatamme olla ylivirittäytyneessä ja aistivassa tilassa kaikkien mahdollisten ja mahdottomien vaarojen varalta. Jos taas ajattelemme eläintä, joka aistii tarpeen vaatiessa, kyse on erilaisesta valppaudesta. Ero voi tuntua pieneltä, mutta vaikutukseltaan se on suuri. Energia mikä purkautuu, kohdistuu täydellä voimalla siihen mihin keskitymme.

`Talven syvyyksissä ymmärsin, että voittamaton kesä asuu sisälläni. `- Albert Camus

Keskiviikkona 26.2. on ollut tarkka Auringon ja Merkuriuksen yhtymä. Menneisyyden teemoista vapautumista tukee Auringon, Merkuriuksen sekä Uranuksen positiiviset kulmat Kuunsolmuille. Kuunnoususolmu on ravun vesimerkissä ja Kuunlaskusolmu on kauriin maamerkissä. Siinä missä Aurinko valaisee, Merkurius oivaltaa ja omaksuu. Merkuriuksen perääntyvä vaihe on hyvää aikaa viedä loppuun keskeneräisiä asioita. Nyt kun olemme näin vetisissä tunnelmissa, järki ei auta määräänsä pidemmälle. Liika tunteellisuus voi myös vesittää suunnitelmia. Khiron haavoittuneena parantajana on haastekulmissa Kuunsolmuihin sekä Merkuriukseen. Kipuja ei tule väheksyä, mutta niihin ei tule myöskään jäädä kiinni. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta tämäkin taitaa olla niitä asioita, mitä harjoittelemme enemmän tai vähemmän koko elämämme ajan.

Uranuksen positiiviset kulmat ovat kuin myötätuuli tai hyvä tuulahdus. Parhaimmillaan ne auttavat kysymään ja kyseenalaistamaan vanhoja uskomuksia sekä totuuksia. Meillä jokaisella on niitä omasta takaa ihan riittämiin eli tämän ei ole tarkoitus olla ristiretki muiden totuuksia kohtaan. Kun oma mieli selkiintyy, on helpompi fokusoida energia oikealla tavalla.

`Kaksi nuorta kalaa ui yhdessä. Niitä vastaan tulee vanhempi kala. Se nyökkää ja sanoo; Huomenta pojat, millaista vesi on tänään? Nuoret kalat uivat vähän matkaa, sitten toinen kääntyy ja kysyy toiselta; Mikä ihmeen vesi? `-David Foster Wallace

On yllättävän paljon asioita, mitkä vaikuttavat elämäämme, vaikkemme huomaisikaan niitä. Tunteiden ja tunnelman merkitys määrittelee isolta osin jaksamistamme. Jos koetamme peittää haasteet positiivisuuden alle, se on kuin ylitäyden kaapin oveen nojaamista. Jos uskallamme katsoa kipukohtiamme rauhassa ja hyväksyen, voimme saada eheyttävän ja positiivisen energian aidosti virtaamaan. Jos olisimme viikon tupakkahuoneessa, olisi ymmärrettävää, että olisimme huonovointisia. Silloin kun elämme vastaavanlaisessa tunkkaisessa energiassa, vaikutus on vähintään sama. Se voi huomaamatta jatkua pidempään, koska emme aina osaa ottaa tosissamme niitä haasteita, mitkä eivät näyttäydy tarpeeksi selkeinä. Saatamme tottua niihin.

Vaikka ajassa on lataavaa energiaa, siinä on myös hämmentäviä ja mahdollisesti ristiriitaisiakin tunnelmia. Miten voimme erottaa visiot vaaleanpunaisista pilvilinnoista tai harhat totuudesta? Alitajuntamme on kuin valtameri. Se pitää sisällään syvyyksiä, mitä emme voi edes kuvitella. Kun saamme kiinni tunteesta, mikä ruokkii sydänyhteyttä, alamme vahvistua. Joskus unelmilla tankkaaminen on tärkeämpää kuin niiden saavuttaminen. Saatamme huomata niiden olleen peilejä jollekin vielä olennaisemmalle ja omemmalle. Kun tietoisuus sekä sisäinen viisaus aktivoituvat, ne ovat kuin kompassi mikä auttaa löytämään itsellemme oikeat reitit. Olemme sitten villihevosia tai kotikissoja, meille kaikille on paikkamme.

Isäni maalasi
Taivaan niin korkealle
Kotkat ja siniset vuoret

Villit hevoset taivaanrannalle

Kaunis on maailmain
Untako on se vain
Olen taas matkallain
Tuntemattomaan

– Pelle Miljoona, Kaunis on maailmain

Kaunista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...