Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

25.2.2020

vieraskirjoitus:

Elämän Peli

Elämässäni on viimeiset yli kymmenen vuotta rytissyt ja paukkunut kuin myrskytuulten kynsissä. Ensin taistelin terveyden kanssa totista taistelua, yrittäen pitää sen rippeistä kiinni. Seuraavaksi meni toivo, työpaikka, ammatti ja lähestulkoon koko entinen elämä. Lopulta viimeisimpänä 17 vuoden jälkeen mies sanoi heipat, enkä ole häntä koskaan enää nähnyt. Kaiken tapahtuneen jälkeen olen miettinyt useampaan kertaan, että kuka tätä ulapalla seilaavaa kohtalon laivaani oikein ohjaa, minä vai jokin muu taho. Tähän sain vastauksen jokin aika sitten, kun näin unen, joka kertoi minulle tästä laivan kapteenista ja matkasta kaiken oleellisen.

Unessa minut vietiin hurjalle matkalle

Tuntui, että elämässä olin ollut tuuliajolla laivani kanssa. Meri oli sumuinen, näkyvyys eteenpäin heikko. Sumun keskeltä eteeni ilmestyi aina välillä uusia oppaita, parannuskeinoja, elämänohjeita. Tartuin kiitollisena kaikkiin kiinni. Ne auttoivat navigoimaan taas hetken eteenpäin.

Unet ovat olleet merkittävä osa elämäni navigointia. Viime viikolla öisessä maailmassa minulle tarjottiin uutta karttaa matkalle mukaan. Silmieni eteen levitettiin kuin elektroninen käärö tai suuri iPad, joka muistutti jollainlailla interaktiivista sovellusta. Se oli Elämän Peli. Pelissä päästiin aina sormella pyyhkäisemällä uudelle, korkeammalle tasolle. Tuo Elämän Peli säteili erilaisia mahdollisuuksia sinisen ja vihreän sävyissä, ja se oli häikäisevän kaunis, täynnä väreilevää energiaa. Se oli kuin kosketusnäyttöinen karttapallo levitettynä pöydälle.

Elämän Pelin alussa oli vain vähän valintoja, kaikki näytti suhteellisen yksinkertaiselta. Piti ensin ymmärtää, millaisilla säännöillä pelataan, millaisia mahdollisuuksia tässä on, miten elämän pelissä voi edetä.

Kun pelialustaa kosketti sormella, se värähteli ja loisti. Samalla teit valintasi ja muutit pelin kulkua. Niin kauan kuin et mihinkään koskenut, mitään ei myöskään tapahtunut.

Kun tutkin tätä häikäisevää karttaa silmieni edessä, tätä öistä uninäkyä, tajusin, että voin käydä tulevaisuudessa katsomassa mitä siellä on, kurkkaamassa mikä on elämän pelin seuraava taso. Pyyhkäisin sormella oikealta päin ensin kerran, sitten useamman kerran. Aloin ymmärtää miten pelistä tulee koko ajan monimutkaisempaa, kerroksellisempaa. Ne valinnat, jotka olet tehnyt aikaisemmilla tasoilla, elämän alkupäässä, vaikuttavat nyt koko peliin. Ne hahmot, jotka olet ottanut elämäsi peliin mukaan, alkavat myös elää omaa elämäänsä.

Ja kuinka paljon erilaisia valintoja piti tehdäkään! Päätäni huimasi, kun minulle selvisi, miten vastuullisessa asemassa oikein olinkaan, pelkästään oman elämän pelini äärellä. Jokainen siirto, jonka tekisin, vaikuttaisi lähes maailmanlaajuisesti. Hetkeen en uskaltanut tehdä ainoatakaan ratkaisua, jotten möhläisi mitään. Juuri kun olin avaamassa uusia, laajennettuja sääntöjä ja lukemassa toisten pelaajien kokemuksia ja suosituksia, tuo toisen todellisuuden peli vihellettiin poikki.

Herätessäni ymmärsin, että olin nähnyt yhden elämäni merkittävimmistä unista

Se selitti koko elämääni, ja rooliani siinä. Elämäni peli näytti sen, kuinka meidän jokaisen pieninkin päätös kantaa yllättävän pitkälle, kuinka olemme kaikki samalla pelikartalla, hienonhienon energiakentän toisiimme sitomia. Kun teemme yhden valinnan, kaikki muuttuu. Kun tartumme yhteen tilaisuuteen, suljemme joitakin mahdollisuuksia kokonaan pois. Ennen kaikkea minulle opetettiin, että olet vain ja ainoastaan itse vastuussa siitä, miten Elämäsi Peliä pelaat. Sinä ohjaat sitä, ihan koko ajan. Sinä teet valinnan, ja elämä muuttuu.

Jokainen päivä me avaamme silmät uuteen aamuun

Meille kaikille avautuu oikeassa elämässäkin Elämämme Peli eteen, täynnä valintoja, jotka täytyy päivittäin tehdä. Jos emme tee mitään, kaikki seisoo. Muut odottavat meidän siirtojamme, eivätkä hekään tee mitään. Se on pidemmän päälle sietämätön tilanne, niin omassa elämässä kuin globaalistikin. Aina täytyy tehdä jokin valinta, muuten Elämän Pelimme ei etene uudelle tasolle. Kulta-ajan kynnyksellä meidän nimenomaan täytyy päästä korkeammalle tietoisuuden tasolle, jotta mahdottomasta tuleekin mahdollista.

Voisi sanoa, että Elämän Pelissä astrologia on kuin ohjekirja

Kun tutkimme sitä millaisia pelaajia olemme, osaamme paremmin taktikoida ja tehdä oikeita siirtoja ja ratkaisuja. Sillä mitään peliä ei voi pelata ilman alkeellisimpiakaan sääntöjä, etenkään tätä monimuotoista ja hämmentävää Elämän Peliä.

Astrokalenteri opastaa meitä osaltaan oman Elämämme Pelissä

Se näyttää milloin on otettava ryhdikkäitä askeleita ja uskallettava pelata isoin panoksin. Se myös varoittaa meitä vaaroista, kun tunnemme vääränlaista varmuutta ja uhoa, ja olemme laittamassa kaikki pelimerkit häviäjän puolelle. Ennen kaikkea Astrokalenteri hiljentää meidät kuuntelemaan omaa ohjausta, sillä Elämän Pelissä tärkein tekijä olet sinä itse. Et voi antaa päätäntävaltaa kenellekään muulle, sillä jokaisella meistä on vastuu paitsi omasta niin lähimmäisen rakkauden kautta myös toisten hyvinvoinnista.

Koskaan en ole sitä paremmin ymmärtänyt kuin oman pelini äärellä. Myös Astrokalenteri on ollut minulle merkittävä navigaattori ja silmien avaaja, kirkas katsaus tulevaan. Se auttaa sinuakin ymmärtämään seuraavat tärkeät askeleet omassa Elämän Pelissä.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...