Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

22.2.2020

Helppoa onnistumista ja hypnoosia

Helmikuun viimeinen viikko rakentuu kuunsolmujen välityksellä syntyvään kehtokuvioon eli sekstiiliketjuun Marsin, Auringon, Merkuriuksen ja Uranuksen toimesta. Kuvio on samaan aikaan uraa uurtavan kekseliäs, tasapainoinen ja tehokas kahden energiaplaneetan eli Marsin ja Auringon ansiosta. Omalta kartalta ja Astrokalenterin otsikoista kannattaa seurailla erityisesti Marsin, Merkuriuksen ja Uranuksen tällä viikolla tekemiä ohituksia ja niiden tulkinnoista löytyviä opastuksia. Tämä on kokolailla viimeinen helpon ja menestyksellisen etenemisen aikajakso, joka saattaa antaa juuri ne tärkeimmät impulssit maaliskuussa toteutettaville tärkeääkin tärkeämmille ratkaiseville aloituksille elämässäsi.

Jotain mullistavaa on käynnistymässä seuraavan kuukauden aikana koko maapallon mittakaavassa. Nyt helmikuun viimeisinä päivinä on vaivatonta ja innostavaa rakentaa omaa elämää sellaiselle mallille, että nuo paikoilleen loksahtamassa olevat palaset ajelehtivat eräänlaisessa flowssa kohti tulevia tärkeitä asemiaan lähtölaukausta ajatellen. Voit ennakkoon varmistella omia asemiasi tekemällä tästä viikosta samaan aikaan intensiivisen, innostuneen ja mahdollisimman vaivattoman kokonaisuuden. Mitään ei todellakaan tarvitse, eikä missään nimessä saisi puskea eteenpäin kovalla paineella tai stressaantuneena, sillä kollektiivinen värähtely on tasapainoista ja harmonista.

Löytäessäsi nyt omasta elämästäsi tällaisen tietoisesti vapautuneen ja luottavaisen energian, pääset yhdistymään lähestymässä olevaan uudistusten aaltoon luontevalla ja tehokaalla tavalla. Kenelläkään ei tule nyt olla ladattuna suuria konkreettisia odotuksia yhtään mihinkään, vaikka mieli pyrkisi sellaisia puolipakolla rakentelemaan. Ne toimivat ratkaisut syntyvät itse tekemisestä, eivät asetetuista tavoitteista. Joku päämäärä on tietysti hyvä olla olemassa, mutta mieluummin luonteeltaan henkinen kuin tiukasti materiaalinen. Seuraillessasi päivän kulkua rauhallisin mielin, tulet osumaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ennemmin vahingossa kuin suunnittelemalla.

Koitetaan muistaa, että tämä on tehokas ja rauhassa toteutettava valmisteluvaihe, joka toteutuu parhaiten ilman kiirettä, stressiä tai kovaa yrittämistä. Kuunsolmujen ansiosta tässä viikossa yhdistyvät edellisten elämien aikana hankitut valmiudet ja tähän elämään liittyvät uudet mahdollisuudet alitajuisella ja silti luottamusta herättävällä tavalla. Suosittelen palaamaan oman Luonteesi Voimat -tulkinnan lopussa olevaan kuunsolmujen tulkintaan ja selvittämään tähän elämään kuuluva oma karmallinen kehityspolkusi. Tämä viikko palvelee kohoamista noususolmusi taajuudelle henkisellä polullasi. Samalla kannattaa lukaista samasta tulkinnasta Marsin teksti merkissä ja huoneessa. Sieltä saattaa löytyä iso oivallus Sinulle parhaiten sopivasta menettelytavasta sekä tälle viikolle, että tulevalle maaliskuulle.

Onnistumiset vaativat jatkuvaa luottamusta omaan tekemiseen ja omiin päätöksiin ilman tarpeetonta varmistelua. Vauhti on kiihtymässä sellaiseksi, ettei yksinkertaisesti ole aikaa kysellä tai selvittää kaikkia asiaan liittyviä seikkoja, jos haluat saada jotain merkittävää aikaan omassa elämässäsi. On helpottavaa oppia tekemään päätöksiä ja niiden jälkeen jälleen uusia päätöksiä uudessa tilanteessa. Osa päätöksistä osoittautuu loistaviksi ja osa aivan onnettomiksi, mutta molemmat ovat olleet oikeita ja ratkaisevan tärkeitä päätöksiä onnistumistesi kannalta. Onnellinen ja elämässään menestyvä ihminen tietää, että saavutukset syntyvät vain hyviksi ja huonoiksi osoittautuvista päätöksistä. Molempia on oltava yhtä paljon, sillä muuten ei tapahdu mitään oppimista ja elämä olisi äärimmäisen tylsää.Tämän kun oivaltaa, häipyy pelko elämästä ja antaa tilaa kehitykselle ja jatkuvalle uudelleen innostumiselle.

Asiakastyytyväisyys kysely

Minä ja astrotiimi olemme tehneet toisinaan hyviä ratkaisuja ja välillä ihan sutta ja sekundaa. Molemmista olemme saaneet arvokasta palautetta ja tämän viikon blogiini liitän postituslistaani liittyvän palaute-kyselyn, jonka avulla pyrimme tiimini kanssa tekemään sähköpostien seuraamisesta miellyttävän ja helposti hallittavan kokemuksen.

Kyselyyn vastaamalla osallistut arvontaan, jossa on palkintona 3kpl Sami Minkkisen hypnoosi-verkkokurssia (arvo 79€/kpl). Kysely löytyy myös Vip-kilpailusivulta ja on samalla maaliskuun VIP-kisa. Osallistu kyselyyn ja arvontaan TÄSTÄ

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...