Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

14.2.2020

vieraskirjoitus:

Rakkaudella Valentinesi

Ystävänpäivällä on pitkä historia. Jo muinaiset roomalaiset viettivät Valentinen päivää. Lupercalia oli juhla, jota vietettiin susimaisen Lupercus-jumalan kunniaksi. Alkujaan juhla oli puhdistusrituaali, mutta myöhemmin siihen liitettiin myös hedelmällisyysrituaalin piirteitä. Katolinen kirkko otti juhlapäivän itselleen ja muutti nimen Pyhän Valentinuksen päiväksi Valentinus nimisen marttyyrin mukaan. Keisari Cladius II oli sitä mieltä, etteivät nuoret miehet saaneet solmia avioliittoa, koska naimattomat miehet olivat parempia sotilaita. Piispa Valentinus rikkoi tämän kaavan vihkimällä pareja salaa. Kun hän jäi kiinni ja joutui vankilaan, hän rakastui vartijan tyttäreen. Valentinus mestattiin 14.2.269. Hän kirjoitti vartijan tyttärelle viimeisen kirjeensä päättäen sen sanoin; sinun Valentinesi. Vankeusaikana vaimot, jotka hän oli vihkinyt, toivat hänelle lahjoja vankilaan. Tästä on lähtenyt tämän rakastavaisten suojeluspyhimyksen lahjanantoperinne. Valentinen päivä on siis ystävän päivän lisäksi rakastavaisten päivä.

Venus on oinaan intohimoisessa tulimerkissä ja neliössä sekä Kuunsolmuihin että Pallakseen. Pallas ja Kuunlaskusolmu ovat kauriin maamerkissä ja Kuunnoususolmu on ravun vesimerkissä. Pallas on luovuuden, tiedon ja taidon soturi asteroidi. Kuunsolmut ovat menneisyyden ja tulevaisuuden sekä elämäntehtävän indikaattorit. Tässä ystävänpäivässä on niin sekä soturi- että muutosvoimaa yllin kyllin, mikä sopii paremmin kuin hyvin ystävänpäivän symboliikkaan.

Hyvin usein tunteet ovat ristiriitaisia. Varsinkin kun takana on Venuksen sekä Khironin yhtymä, haavat ja kivut ovat nousseet enemmän tai vähemmän ihon pintaan. Tarkoitus olisi löytää haavoille parantavaa energiaa. On hyvä tunnistaa kuinka suhtaudumme itseemme. Sisäinen puheemme saattaa olla ristiriidassa ajatustemme kanssa. Vaikka ei olekaan normaalia että ulkoapäin tulee kohtuuttomasti vaatimuksia ja pettymyksiä, niitä tulee silti. Elämme jo yhteiskunnallisesti sekä kollektiivisesti erittäin raskasta aikaa. Juuri tämän vuoksi sisäisen keskustelun merkitys on normaalia suurempi. Jos emme riitä edes itsellemme, on vaikea löytää energistä rauhaa ja tasapainoa.

Vanha cherokee-intiaani kertoi eräänä iltana lapsenlapselleen ihmisten sisällä tapahtuvasta taistelusta. Hän sanoi: ”Poikani, meidän kaikkien sisällä taistelee kaksi ’sutta’. Toinen on Paha. Se on kiukku, kateus, mustasukkaisuus, suru, katumus, ahneus, ylimielisyys, itsesääli, syyllisyys, inho, alemmuudentunne, valheet, väärä ylpeys, ylemmyydentunne ja ego. Toinen on Hyvä. Se on ilo, rauha, toivo, tyyneys, nöyryys, lempeys, hyvänsuopuus, empatia, anteliaisuus, totuus, myötätunto ja usko.

” Lapsenlapsi ajatteli asiaa hetken ja kysyi sitten isoisältään: ”Kumpi susi voittaa?” Vanha cherokee vastasi yksinkertaisesti: ”Se, jota ruokit.”
-Christopher K. Germer; Myötätunnon tie

Sunnuntaina 16.2. Mars siirtyy jousimiehen tulimerkistä kauriin maamerkkiin. Uranuksen kolmion myötä karavaani jatkaa kulkuaan edelleen vauhdikkaasti. Saatamme ohjautua uusille poluille tai löytää uudenlaista maskuliinista energiaa, mikä asettuu käytäntöön. Khironin neliö Marsille voi saada puolustusmekanismit pintaan. Aurinko on vesimiehen ilmamerkissä. Jos toimimme vanhasta muistista, saatamme tehdä päätöksiä, mitkä eivät enää palvele tässä hetkessä. Välillä voi olla hyvä istahtaa kahvikupin ääreen ja katsoa karttaa uusin silmin.

`Olen erittäin vanha mies, ja olen kokenut monia vastoinkäymisiä, joista suurin osa ei koskaan tapahtunut.` – Mark Twain

Merkurius on kalojen vesimerkissä ja katvealueella ennen maanantaina 17.2. alkavaa perääntymistään. Pallaksen ja Merkuriuksen sekstiili tukee luovaa ajattelua sekä innovaatioita. Aika tukee vanhojen sekä keskeneräisten asioiden viimeistelyä sekä sisäistä inventaariota. Aikataulujen ja muuttuvien tekijöiden ympärille on hyvä ottaa liikkumavaraa. Yllättäviä muutoksia ja väärinkäsityksiä voi tapahtua, ilman että ehdimme samaan tahtiin reagoida niihin.

Rekisteröimme tauotta ympäristömme signaaleja. Silta oikean ja vasemman aivopuoliskon välillä on luonnollisimmillaan eheä väylä. Jos se on epätasapainossa, on tärkeää rauhoittaa liiallinen hälinä ja katsoa kuinka palauttaa harmonia takaisin. Alitajunta sekä unet viestittävät meille koko aika omalla kielellään. Kehommekin kertoo enemmän kuin usein edes huomaammekaan. Peilejä on monenlaisia ja ne saattavat sijaita yllättävissä paikoissa. Ensi viikolla Aurinko siirtyy kalojen vesimerkkiin. Tiedossa on jälleen syvän meren sukellusta.

`Luojan ohjeet on kirjoitettu meidän sydämiimme ja ajatuksiimme, luonnon pyhiin kirjoituksiin, jotka jokainen osaa lukea itselleen - päivittäin pieniin luonnonilmiöihin, ruohoon ja puihin, kaikkeen kasvavaan, tuuleen ja ukkoseen ja sateeseen, meriin, järviin ja jokiin, vuoriin, kallioihin ja hiekkaan, auringon valtavaan voimaan, Isoäiti Kuun lumoukseen, tähtien salaisuuksiin. Kaikki nämä henkiset olennot ovat meidän oppaitamme. Myös meillä on sisimmässämme henkisiä olentoja, ja ne voivat opettaa meille jotain sydäntemme viisaudesta. Luoja on antanut meidän sydämiimme tiedon kauneudesta ja rakkaudesta, ilosta ja rauhasta, jotta ne opettaisivat meitä ja johdattaisivat meitä elämän todelliselle polulle.` - Akwesasne

Olen pitämässä Helsingissä tulkintaviikonloppua 22.–23.2. lauantaina sekä sunnuntaina

Jos olet kiinnostunut tulkinnasta, laita sähköpostia osoitteeseen: johanna.vilen(at)hotmail.com
Tulkinnan kesto on 90 minuuttia ja hinta 120€.

Nauhoitan tulkinnan samalla ja laitan sen jälkikäteen sähköpostiin tiedostona.

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Kaunista ystävänpäivää ja viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...