Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.2.2020

Tsunami varoitus

Kaikki muuttuu tänäpäivänä niin valtavalla nopeudella, ettei isompien kokonaisuuksien toimivuus tai toimimattomuus ole kenenkään hallittavissa. Maailman taloutta on viimeisen vuosisadan aikana elvytetty sotia sytyttämällä ja sotateollisuuden tuotteita markkinoimalla. Sotateollisuutta mahtavammaksi on kuitenkin kivunnut lääketeoillisuus, jonka tuotteita on tähänkin asti markkinoitu kyseenalaisin keinoin, mutta nyt Corona viruksen myötä en enää löydä sanoja kuvaamaan tätä viimeistä suurta sumutusta.

Mitä kaikkea tämä hurja vuosi 2020 vielä tuo tullessaan? Englanti on lyönyt ensimmäisen naulan EU:n arkkuun ja monta muuta vasaraa on jo valmiina paukuttamaan seuraavia. Suomi on ajautumassa sanktioiden kohteeksi velkamäärän kohotessa pelottavalla vauhdilla EKP:n suositusta suuremmaksi. Onneksi noista asioista päättäminen ei ole minun ongelmani, eikä toivottavasti sinunkaan. Eivät kansanedustajat sen paremmin kuin ministerit pysty vaikuttamaan viimeisten 30 vuoden aikana Suomessa syntyneeseen vinoutumaan, joka on ajanut kymmenet tuhannet yritykset ja sadat tuhannet yksityiset lohduttomaan velkakierteeseen.

Ostovoimaa on vuosi vuodelta vähemmän ja siksi kansantalous ei kertakaikkiaan voi elpyä. Täysin hallituksen kokoonpanosta riippumatta matka jatkuu samaan suuntaan välillä hitaammin välillä nopeammin, mutta se jatkuu. Myös muu Eurooppa on samassa jamassa, vaikka olemme parhaamme mukaan sitä yrittäneet auttaa miljoonilla ja taas miljoonilla euroilla.

Tästä kurjuudesta voidaan syyttää poliittisia päättäjiä ja kulloinkin vallassa olevaa hallitusta, mutta siihen ei ole pienintäkään aihetta. Syyllisten etsiminen on hukkaan heitettyä energiaa isommassa ja pienemmässä mittakaavassa. Koko systeemi on pahasti vinksallaan siksi, että ihminen on vinksallaan. Kukaan meistä ei olisi pystynyt parempaan presidenttinä tai ministerinä tai puolueen puheenjohtajana. Olen itsekin ollut viskomassa kiviä milloin kenenkin päättäjän niskaan. Pyydän sitä tässä vilpittömästi anteeksi. Jeesus sanoi ristillä: "Anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä he tekevät."

Meillä on oma tontti hoidettavana ja minä olen kuin valtio, jota saan johtaa kaikella sillä viisaudella, joka minulla on. Itsensä johtaminen ei ole sen helpompaa, kuin valtion tai vaikka koko EU.n johtaminen. Tänään en tekisi sitä, minkä tein vaikkapa viisi vuotta sitten samassa tilanteessa. Kukaan ei edes pystyisi toistamaan virhettään samanlaisena edes seuraavana päivänä. Kokemus ja vain kokemus muokkaa elämämme hallintaa.

Vaarallisinta on pitää jotain kokemusta huonona tai etenkään tuomittavana kokemuksena, sillä sekä fysiikan että kosmoksen laki vie aina ja poikkeuksetta kehitystä eteenpäin. Tämän päivän kokemuksella ja tiedolla en ole halukas ottamaan rokotetta Corona virusta vastaan edes pakon edessä, mutta huomenna tiedän asiasta jotain uutta ja kantani voi muuttua. Asian voi päättää vasta sitten, kun se tulee eteen. Sitä ennen voi ainoastaan kerätä tietoa ja kokemuksia päätöksensä tueksi missä tahansa asiassa.

Kulta-aika ja siihen liittyvä värähtelyn kohoaminen tekee mahdolliseksi kollektiivisen kokemuksen ja tiedon sisäistämisen päivittäisiä ratkaisuja tehdessämme. On hetki hetkeltä turhempaa kuvitella tietävänsä, mitä mistäkin seuraa. Sitä eivät tienneet nykyisen hallituksen perustaneet päättäjät, jotka olisivat monessa asiassa toimineet toisin, jos olisivat tienneet. He johtavat tätä maata. Sinä johdat omaa elämääsi ja tiedät täsmälleen yhtä vähän. Siitä on turha kantaa syyllisyyttä.

Se, minkä jokainen joudumme poikkeuksetta kantamaan asemastamme riippumatta, on vastuu päätöksistämme. Ainoa toimiva tapa kantaa vastuuta, on kunnioittaa tehtyjä päätöksiä ainoina oikeina ja ainoina mahdollisina. Ikävyyksiä synnyttäneitä päätöksiä tehdessäsi et tosiaan tiennyt mitä olit tekemässä, joten anna itsellesi kaikki anteeksi ja ota opiksesi. Kohonneessa värähtelyssä tällainen oikeassa oleminen tapahtuu jo päätöksiä tehdessäsi. Alat elämään tietoisesti itsevarmaa elämää, jossa virheet ovat sula mahdottomuus. Vain tällä tavalla vältämme Lootin vaimon kohtalon. Taaksepäin katsottaessa muutumme suolapatsaiksi. Jos pidämme katseen suunnattuna eteenpäin, emme enää syyllistä itseämme mistään. Otamme vain nöyrästi opiksemme. Silloin elämästä tulee kiehtova seikkailu, jolla on joka päivä onnellinen loppu.

Astrologinen kartta ja sen tulkinta auttaa näkemään ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Vain omana itsenäsi pystyt tietoisesti luomaan yhteyden kollektiiviseen tietoisuuteen. Tutustu riskittömästi Luonteesi Voimat tulkintaan. Annan sille täyden tyytyväisyystakuun.

P.S. Rooman matkalla on tilaa vielä 4:lle osanottajalle. Astromatka Roomaan toukokuussa Vielä ehtii ilmoittautua mukaan.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...