Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

31.1.2020

vieraskirjoitus:

Elämmekö unessa?

Viikonlopun alkaessa Venus alkaa pikkuhiljaa loitota Neptunuksesta. Kummatkin ovat kalojen vesimerkissä ja siksi tämä etääntyminen on aaltoliikettä. Saturnuksen ja Pluton sekstiilit Venukselle tuovat siihen voimaa ja rakenteita. Välillä laineet menevät positiiviseen ja toiveikkaaseen suuntaan, kun taas välillä melankolia ja menneisyyden turhaumat saattavat nostaa päätään.  Matalapaineen tuntu voi tuntua unenkaltaiselta tilalta.

Mars on jousimiehen tulimerkissä. Venuksen ja Marsin neliö on haastekulma, mikä saattaa aiheuttaa `arvomaailma törmäyksiä`. Neptunuksen mukana olo `sumentaa` näkymiä, siinä missä Junon sekä Marsin sekstiili taas terävöittää. Ihmissuhteissa on hyvä antaa sekä ottaa tilaa. Voimme olla erimieltä ilman että siitä tarvitsee tehdä sen kummemmin numeroa. Se kuka on oikeassa ja kuka väärässä on yllättävän usein kokijasta kiinni. Periaatteista kiinnipitäminen voi tarkoittaa että pidämme kiinni jostain, mikä ei enää palvele tätä hetkeä. Venus ja Mars edustavat feminiinisiä ja maskuliinisia puoliamme. Venus on sisäinen sekä `vetäytyvä` siinä missä Mars on maskuliininen ja toiminnallinen. Arvomaailma, elämänarvot sekä rakkaus ovat viikonlopun yksi pääteemoista. Vaikka rakkaus yhdistetään usein ihmissuhteisiin, se on paljon muutakin. On hyvä tarkistaa kuinka kommunikoit myös itsellesi. Onko se rakkaudellista? Kuinka suhtaudut elämään?

Viikonlopun siirtyessä maanantain puolelle Merkurius vaihtaa vesimiehen ilmamerkistä kalojen merkkiin. Uranuksen sekstiili pitää hengissä ajassa olevaa toisinajattelijaa sekä nostaa tuulta purjeisiin. Tämä on virkistävä lisä matalapaineen keskelle.  Näkökulmien vaihtaminen voi laajentaa ajattelua ja asettaa monet elämän arvot uusiin uomiinsa.

`Pysyäkseen elossa on oltava halu pysyä elossa, eikä ruveta heti samanlaiseksi kuin muut, elottomaksi`. –Jörn Donner

Jos yrität olla liikaa toisten kaltainen, hukkaat itsesi.  Moni meistä kokee riittämättömyyden sekä pettymyksen tunteita itseään kohtaan. `Jos olisin enemmän` tai `jos olisin jotain muuta`, on varmaan monelle tuttu ajatus.  Ainakin itselleni se on. Emme ole hengissä tai pikemminkin hengessä, jos emme pysty elämään itsenämme. Mitä tämä tarkoittaa?

Muiden ihmisten hyvien asioiden näkeminen voi olla kannustavaa. Jos näemme ihmisen, joka on löytänyt itselleen merkittävän suuntaviivan, huomaamme kuinka paljon hänestä huokuu onnellisuutta ja merkityksellisyyttä. Jos luemme toisten selviytymiskertomuksia, se lisää toiveikkuutta. Voimme heidän esimerkkien kautta oivaltaa asioita, mitä emme muuten tulisi ehkä ajatelleeksi. Joskus taas nämä samat asiat saavat meidät kokemaan oman elämämme suhteen haasteellisia tunteita ja pettymyksiä.

Meillä jokaisella on oma elämän polkumme. Kuljemme sitä omaan tahtiin ja omalla tavalla. `Lintuperspektiivistä` katsottuna elämän eri vaiheet ovat usein loogisempia kuin olemme ajatelleetkaan. E i aina. Elämä heittää eteemme myös poikkeavuuksia, mitkä rikkovat kaavaa. Jos emme herää oman elämämme merkityksellisyyden eteen, muutummeko elottomiksi? Seuraammeko muiden tai yleisten tottumuksien mukaan suuntaviivoja, vaikkeivät ne aina tuntuisi omilta?

On monta tietä perille. Yhtä monta kuin ihmistäkin. Filosofi René Descartes oli analyyttisen geometrian kehittäjä ja hän vaikutti myös matematiikan kehitykseen. Hän sovelsi pitkälti dualistista eli kaksijakoista teoriaa, mitä käytetään nykyisin esimerkiksi tekoälyn sovelluksissa.  Meissä kaikissa on tiedostamaton alitajuinen puolemme. Se on siltä osin hallitsematon, että se tuo mielemme pintaan asioita, mitä emme välttämättä haluaisi tiedostaa. Tämä puoli tulee esimerkiksi unien kautta päivätietoisuuden tasolle. Tuntematon voi pelottaa. Saatamme kokea sisäiset, välillä ristiriitaiseltakin tuntuvat signaalit kaoottisina. Mielessämme voimme lokeroida ne hyviksi tai pahoiksi, mahdollisiksi tai mahdottomiksi. Esimerkiksi Albert Einstein on hyvä esimerkki luovasta ajattelusta.  Hän on jopa sanonut että; `Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto`.  Keksijänä hän on varmasti ymmärtänyt kuinka paljon tarvitaan luovuutta tiedon kehittämiseksi uudelle tasolle. Se ei poista tiedon tärkeyttä, vaan parhaimmillaan laajentaa ja vahvistaa sitä.  Elämä on kuin loputon aarrearkku, vaikka väsyneenä se ei aina siltä tunnu. Onneksi kaikki muuttuu ja uusiutuu.  Sinussa on paljon semmoista pääomaa, mistä et vielä ole edes tietoinen.

`On kaksi tapaa elää: joko niin, että mikään ei ole ihmeellistä, tai niin, että kaikki on ihmeellistä.` - Albert Einstein

Uteliasta viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

VIIKON TUOTE: Tarot kortit
Neptunuksen hallitessa ajankuvaa, ovat tarotit yksi parhaista keinoista herättää oma alitajunta ratkaisumoodiin.
Tarot 5 korttia
Tarot 3 korttia

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...