Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

28.1.2020

vieraskirjoitus:

Tarotit totuuden tulkkina

Ihmiselämä on välillä haastavaa. Silloin tekee mieli saada vastauksia ja neuvoja jostain omaa mieltä korkeammalta taholta. Kunpa joku tai jokin näkisi minun vajavaisia silmiäni kauemmas ja antaisi lohtua jatkaa. Usein se korkeampi taho voi olla juuri sinulle, juuri siihen hetkeen tarkoitettu tarotkortti, ohjaus ylempää. Tarot ei ole taikauskoa, se meidän pitäisi jo ymmärtää. Se on apuväline, jolla saamme yhteyden omaan ohjaukseemme. Yleensä tarottien viesti resonoi kanssamme juuri siksi, että se vahvistaa omaa intuitiotamme. Saatamme sanoa hiljaa ääneen tarotin kertoman viestin äärellä, että tiesinhän minä sen, näin se juuri on.

Meitä riepottelee elämässä usein riittämättömyyden tunne, tunne siitä, että pitäisi pärjätä ja kehittyä, saavuttaa asioita. Meistä pitäisi tulla jotain suurta, jotta elämällämme on tarkoitus. Tämä maapallo on iso leikkikehämme, jossa yritämme koko ajan nousta tukea vasten seisomaan, jalat välillä vähän huojuen. Kun emme vielä osaa luottaa elämään ja omiin voimiimme, notkahdamme takaisin pepullemme ja pillahdamme itkuun. Voimme olla henkiseltä iältämme vielä vaipoissa, aivan uuden edessä, tai sitten jo useamman kerran leikkikehässä käyneenä, niinsanottuna vanhana sieluna. Silti joka kerta yritämme horjuen nousta sielumme oppiläksyjen tasalle. Kuin tarotkorttien Narri olemme huolettomasti aivan matkamme alussa. Jokainen askel vie eteenpäin, otti sen mihin suuntaan tahansa. On siis lähdettävä matkaan, luottavaisesti.

Elämää nähneenä ja tarotteja tutkineena olen huomannut, että tulee kuitenkin kyynistymisen kausia, kun toiveet eivät tunnukaan toteutuvan. On otettu monta askelta, on tehty monta ratkaisevaa päätöstä, ja silti ollaan samassa lähtöpisteessä, samassa leikkikehässä, joka tuntuu henkisesti rajoittavalta. Sitä alkaa kyseenalaistaa vähän kaikkea, jopa tarottien sanomaa. Onko tässä mitään järkeä? Entä jos vaan antaisi periksi? Mitä sitten tapahtuisi? Mikä kortti silloin jäisi viimeiseksi käteen, luovuttajan kortti?

Kuolema ja Miekkojen 10 

Taroteissa Kuolema ja Miekkojen 10 symboloivat sitä, että tie on noussut pystyyn eikä ole enää mahdollista jatkaa. Vanhan täytyy kuolla ennen kuin mitään uutta voi syntyä. Se tuntuu lohduttomalta, koko tilanne tuhoontuomitulta, pysähtyneeltä. Se on uupumisen hetki, kun viimeinenkin miekka on sinua sivaltanut. Samalla tilanteessa on outoa lohtua. Pahin on nyt tapahtunut, tämän alemmaksi ei voi päästä. Miekkojen 10 -kortti kertoo voimakkaasta väsymyksestä ja sydänsurusta, kielteisestä ajattelusta ja vihasta. Se edustaa tuhoavaa voimaa, kuolemaniskua kaikelle hyvälle.

Näissä tunnelmissa katsoin itselleni päivän kortin, se oli käänteinen Sauvojen Kuutonen:

”Olet kadottanut oman päämääräsi ja siksi et pysty löytämään oikeata toimintatapaa tilanteen selvittämiseksi. Selvitä pääsi kunnolla ennen kuin päätät jatkotoimista missään asiassa.”

On yksi vaikeimmista asioista myöntää itselleen, että joka ikinen hetki rakentaa omilla ajatuksillaan, tunteillaan ja teoillaan omaa tulevaisuuttaan. Kun on hyvä päivä, se saa sinut kannustamaan itseäsi, olemaan kiitollinen siitä, että elämän avaimet ovat vain ja ainoastaan omassa nyrkissäsi. Silloin tarotit lupaavat positiivista kehitystä, jälleennäkemistä ja juhlaa sielujen kesken.

Kun on tiukka hetki, tarot kertoo silloinkin totuuden, eikä kaunistele sitä

Se kääntää sinut itsesi tilanteen ratkaisijaksi. Saamani Sauvojen Kuutonen käänteisenä tarkoittaa myös, että on maltettava vielä hetki, sillä maailmankaikkeus järjestelee asioita. On uskottava ja luotettava siihen, että asiat järjestyvät. Ei siis ole vieläkään syytä antaa periksi.

Tarottulkinta antoi minulle taas vastauksen, jonka tunnistin oikeaksi. Onneksi käden ulottuvilla on jokin taho, joka näkee kirkkaasti, silloin kun itse ei siihen kykene. Taroteissa on syvää viisautta, jonka avulla on mahdollista tarkistaa omaa suuntaa ja jatkaa taas matkaa, itsekin viisastuneena. On taas helpompi luottaa elämänpolkuun, vaikka mutkat peittävätkin näkyvistä varsinaisen määränpään.

Kun sinä itse kaipaat tarotien tuomaa apua ja viisautta, voit valita Tarot 5 korttia tai Tarot 3 korttia -tulkinnan, jotka antavat korkeampaa tietoa tilanteesi menneisyydestä, nykyhetkestä ja siihen liittyvistä tulevista ratkaisuista.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...