Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

24.1.2020

vieraskirjoitus:

Neljän tuulen risteys

Perjantaina 24.1. klo 23:42 on Uusikuu vesimiehen ilmamerkissä. Uranus on vesimiehen hallitseva planeetta, joten Uranuksen neliö Uuteenkuuhun lisää viikonloppuun vauhtia sekä yllätyksellisyyttä moninkertaisesti. Nopeat käänteet sekä arvaamattomuus voivat tuntua helpottavilta raskaan ja intensiivisen jakson jälkeen. Vauhtisokeuden kanssa kannattaa olla tarkkana.

Uusikuu on uusiutumisen kulta-aikaa. Nyt kun siinä on mukana raikas ja puhdistava energia, kannattaa ottaa viikonloppuun tarpeeksi tyhjää tilaa. Näin voimme paremmin tunnistaa mitä sisältämme herää henkiin. Khiron eli haavoittunut parantaja on positiivisessa kulmassa Uuteenkuuhun. Voimme oivaltaa tai nähdä asioita uudessa valossa.

`Joka kysymystä voi katsella kahdelta puolelta.`-Pythagoras

Venuksen ja Neptunuksen yhtymä kalojen vesimerkissä on eri tavoin ailahteleva. Neptunus on kalojen hallitseva planeetta, joten tämäkin on tuplavahvana. Ajassa on myös herkkä ja sensitiivinen tunnelma. Kun mukaan ottaa Vestan sekä Jupiterin positiiviset kulmat, aika on hyvin täyteläinen. Kaikki edellä mainitut ovat positiivisissa kulmissa keskenään joten viikonlopussa on aimo annos rakkauden, esteettisyyden ja arvomaailman teemoja. Neptunus on luova ja omalla tavallaan hahmoton. Kun viikonloppuun liittyy nautinnollisuus ja euforia, voimme miettiä kuinka tätä voisi käyttää positiivisesti ja rakentavasti hyödyksi. Taiteen ja kaikenlaisen luovuuden lisäksi aika on mitä otollisin mielikuvien vahvistamiselle ja niistä tankkaamiselle. Aistit ovat kanavia, mitä kautta saamme lisää sielun ruokaa. Voit miettiä mitkä aisteistasi ovat luonnostaan vahvoja ja mitä voit vahvistaa lisää. Todellisuudesta pakenemisen riski on suuri. Jos `tipahdamme` päiväunelmiin, voimme ajatella sen rentouttavana viihteenä. Jos taas alamme uskomaan kuvitelmiimme, saatamme hairahtaa harhakuvien puolelle. Taiteessa tätä voi käyttää hyödyksi, mutta omien uskomusten suhteen on hyvä tarkistaa todelliset resurssit. Myös päihteiden suhteen kannattaa olla tarkka.

Venus edustaa feminiinistä puoltamme siinä missä Mars maskuliinista. Mars on jousimiehen tulimerkissä ja neliössä sekä Venukseen että Neptunukseen. Mahdolliset ristiriidat oman feminiinisen sekä maskuliinisen tasapainon suhteen tulevat esille. Vielä kun mukaan ottaa Marsin ja Vestan välisen kvinkunssin, intohimoinen omistautuminen voi aiheuttaa kiihkeitä lisävärejä. Ihmissuhteissa on hyvä olla tarkkana. Parempi miettiä ennen kuin toimii, ettei huomaamatta tee liian isoja solmuja. Niiden jälkipuinti vie enemmän aikaa kuin itse solmujen solmiminen.

Kommunikointi on kuin haaroittuva tie. Toisella puolella on polku, minkä varrella on erilaisia työkaluja. Niiden avulla voimme tehdä muutoksia mitkä toimivat tulevaisuudenkin kannalta rakentavasti. Marsin ja Merkuriuksen sekstiili voi auttaa meitä saamaan näkymättömistä ajatuksista konkreettisia ratkaisuja. Joskus oudoimmatkin ideat voivat toimia. Haasteista voi syntyä uudenlaisia ideoita.

Vestan ja Merkuriuksen neliö taas voi altistaa fanaattisuudelle ja kiihkeydelle. Eipäs juupas keskustelut saattavat äityä huomaamatta suhteettomiin mittoihin. Siinä pelissä ei voita kukaan. Uusiutuminen on mielen ja tunteiden rikkautta. Se ei ole aina mutkatonta, mutta äärimmäisen mielenkiintoista!

`Elämä on, kuin polkemista pyörällä. Tasapainon yllä­pitämiseksi on vain pysyttävä liikkeessä.` -Albert Einstein

Kaunista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...