Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.1.2020

Rotta kruunataan 25.1.2020

Kiinalainen vuosi pitää sisällään 13 kuukautta, mikä on se aitojen kuukausien määrä vuoden mittaisessa aikajaksossa. Tästä syystä Kiinalainen uusivuosi käynnistyy hiukan eri aikoihin eri vuosina. Nyt on käynnistymässä Metalli-Rotan vauhdikas ja menestyksellinen uusien aloitusten Kulta-aika. Vanhoja juttuja haudataan ja vahingollisia elementtejä siivotaan pois nurkista samalla, kun löydetään koko ajan uusia mahdollisuuksia menestykselle ja onnistumisille.

Virpi Karjalainen on tehnyt jälleen upeaa työtä rakentaessaan kattavan vuosikuvauksen jokaiselle merkille.
Kiinalaisen vuosihoroskoopin e-bookin voli tilata täältä. Tilattuani aikoinaan Bazi-tulkinnan, osaan nyt lukea tätä vuosihoroskooppia kaikille neljälle Bazi-tulkinnan eläimelle. Vuosieläimen lisäksi, kuukausieläimelle, päiväeläimelle ja tuntieläimelle. Vaikka Rotan vuosi ei minulle Apinana kovin helppoa vuotta lupaillut, löysin muiden merkkien tulkinnoista hyviä keinoja kääntää Rotan vuosi erittäin onnistuneeksi jaksoksi elämässäni.

Oheisella videolla tutkimme hiukan perusteellisemmin kollegani Timo Kalliokosken Bazi-tulkintaa ja hänelle Vesi-Jäniksenä ounasteltua onnistumisten vuotta 2020. Olemme täällä Menorcan saarella melkoisen myrskyn kourissa nyt alkuviikolla, mutta emme anna sen häiritä Tarot-verkkokursin rakentamista. Myös tuosta tulossa olevasta Tarotkurssista vaihdamme ajatuksia videomme alkupaloiksi.

Ehdottomasti paras hetki hankkia oma Bazi-tulkinta on juuri nyt Kiinalaisen vuoden vaihtuessa, sillä kollektiivinen energia tukee merkkitulkinnan oivaltamista ja pääset heti seuraamaan, miten Rotan vuosi vaikuttaa kaikkiin neljään merkki-pilariisi. Me tutkimme sekä aikaa että Bazi-tulkintoja porukalla sateen ropistessa ikkunaan ja hämmästyimme jälleen kerran niiden toimivuudesta ja Virpin verbaalisesta lahjakkuudesta.

Länsimaisen astrologian vinkkelistä katsottuna on Aurinko tällä viikolla neliössä Uranukseen ja Mars neliössä Venukseen ja Neptunukseen. Vapaus kutsuu elämässä yleensä ja aivan erityisesti läheisissä ihmissuhteissa ovat edessä jännittävät hetket. Herkkyys on huipussaan ja nostaa esille enemmän tai vähemmän toivottuja totuuksia asioista ja ihmisistä. Videon loppupuolella juttelemme hiukan tästäkin teemasta ja toteamme, että nyt kannattaa olla armottoman rehellinen itselleen ja sydämelleen.

Bazi-tulkinta löytyy täältä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...