Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

14.1.2020

vieraskirjoitus:

Keski-iän kriisi ajastettuna astrologiseen karttaan

Vuosikymmenen vaihtuminen saa miettimään hetken menneitä ennen kuin on aivan valmis tulevaan. Kun tarkastelen elämääni viime vuosina, tuntuu, että olen elänyt kriisistä toiseen, ja välillä on ollut vain pieni hengähdystauko. Sain kuitenkin suuren ahaa-elämyksen, kun tajusin, että tämä on ihan normaalia. Se vain kuuluu tähän ikään. Olen selvittänyt keski-iän kriisin mysteerin. Tarkemmin sanoen myös kolmenkympin, neljänkympin ja viidenkympin kriisit. Olen ymmärtänyt, että vastaukset kriiseihin löytyvät loppujen lopuksi astrologisista kartoistamme. Nämä kriisit on suoraan koodattu meihin, ja ne ajastetaan päälle kosmoksen käskystä. Kolmenkympin kriisi käynnistyy Saturnuksen paluusta syntymäkartalle n. 29-vuotiaana, neljänkympin kriisi on Uranuksen opposition syytä ja viidenkympin villi länsi johtuu puolestaan Khironin paluusta.

Kun ajan viisari osoittaa juuri oikeaan kohtaan kartalla, elämässä alkaa yllättäen tapahtua, oli siihen valmis tai ei. Yleensä ei. Kriisin tarkoitus onkin nostaa meidät seuraavalle tasolle. Emme voi estää tällaista ajastettua kriisiä eli syvällistä elämänmuutosta. Juuri siksi sitä sanotaan kriisiksi. Meillä ei ole valmiita työkaluja siitä selviytymiseen. Se ravistaa meidät hereille, taistelemaan kuin soturit. Meitä siis testataan, kuin vihkimyksestä toiseen. Sinun tulee oppia selättämään jokainen elämäsi kriisin paikka, ottaa oikeasti opiksesi, jotta pääset seuraavalle tasolle, taas uusia ongelmia ratkomaan. Jos et opi, jos jumitat paikoillasi ja kieltäydyt kasvamasta isompiin saappaisiin, seuraava ikäkriisi iskee aina edellistä kovemmin.

Teini-iänkin voi joutua ottamaan uusiksi keski-iässä, kun Saturnus oikein käskyttää

Keski-iän kynnyksellä saatamme villiintyä kuin teinit. Elämä pistetään risaiseksi niin kuin kasvuikäiset teinit, joita ei yhtään kiinnosta herätä aamulla kouluun. 40 onkin siis uusi 15. Nelikymppisinä etsimme paikkaamme maailmassa samalla lailla kuin teini pohtii itseään ja sitä kuka oikein on, ja mitä haluaa tulevaisuudeltaan. Pitäisikö tehdä kuten muut painostavat, vai olla radikaalisti erilainen. Nelikymppisellä on jo pokkaa olla oman tiensä kulkija - kun vain tietäisi mikä se tie oikein on. Ja mikä on tämä kalvava paha olo, tyytymättömyyden ja riittämättömyyden kierre? Se tuntuu aivan uudelta murrosiältä, ja murroksessa neljääkymppiä lähestyvä aikuinen tavallaan onkin.

Kun ajastettu kriisi iskee päälle, teemme helposti tyhmyyksiä

Juuri tästä on kyse, kun yhtäkkiä lähtee vakaasta avioliitosta ensimmäisen vieraan helman tai lahkeen perään, kun ostaa järkevän perheauton sijaan ärhäkän tulipunaisen ajopelin, tai kun ottaa loparit turvallisesta työpaikasta ja lähtee etsimään itseään Intiaan. Kukin toimii tavallaan, päästää impulssit esiin. Yhteistä tälle kaikelle kriiseilylle on sisäinen pakko. Se huutaa kovemmin kuin mikään ulkoinen kakofonia.

Keski-iän kriisi on elämämme pitkä ja raju käännekohta, jota työstetään monta vuotta. Ajallisesti se osuu viimeistään 42-45 vuoden ikään, kun Uranus, yllätysten ja äkillisten muutosten planeetta alkaa aktivoitua jokaisen kartalla. Kyllä, jokaisen. Tätä et pääse pakoon. Nyt kyseenalaistetaan koko elämä, kaikki sen osa-alueet, oma persoona, ammatti ja ura, perhe- ja parisuhteet. Keski-iän kriisi onkin oman elämän isoin raivaus. Jos on hamstrannut elämäänsä liikaa sisältöä, nyt täytyy katsoa kaikki läpi ja miettiä, että tarvitsenko tätä enää. Haluanko tätä ylipäätään, onko tällä minulle mitään merkitystä. Jonkinnäköinen tyhjennys, etenkin pään sisäinen, täytyy tehdä, jotta voisi elää itsensä näköistä, henkisesti tyydyttävää elämää.

Juurichakrasta kohti kruunuchakraa

Barbara Hand Clown jo 1990-luvulla kirjoittama astrologisesti ikäkriisejä selventävä kirja Liquid Light of Sex: Kundalini, Astrology and the Key Life Transitions puhuu ennen kaikkea kundaliinienergiasta, joka alkaa nousta juurichakrasta kohti kruunuchakraa. Jos matkalla alhaalta ylös tämä elämää vapauttava energia kohtaa esteitä, eli jos chakrat ovat tukossa, se aiheuttaa kyseisen chakran hallitsemia elämänalueita koskevan kriisin. Ikäkriisi on paitsi astrologisten planeettasyklien, niin myös ihmisen omien energiatukosten aiheuttama mullistava tapahtuma. Kehomme chakrojen kautta otamme yhteyden galaktiseen keskukseen, avaruuden magneettisiin virtapiireihin. Kundaliinienergian nousemiseen perustuu myös seksuaalisuuden uusi tuleminen. Kuin teineille, niin nelikymppisillekin se on kuin uusi ihmeellinen maailma.

Meidän täytyy saada elämänenergiamme virtaamaan

Tämä prosessi käynnistyy astrologisen aikataulun mukaan. Kaikki eivät koe täsmälleen samanlaisia muutoksia, mutta ne alkavat hyvin samoihin aikoihin. Erityisesti tapamme käsitellä syvää identiteettikriisiämme on erilainen. Voimme joko hallita sitä itse tietoisesti, tai olla sokeita ja antaa sen holtittomasti ottaa ohjat. Jos tiedostamme, että astrologisesti ajastettu kriisi on tuloillaan, voimme tutkia itseämme, tehdä fiksuja päätöksiä, ja ottaa merkittäviä henkisiä edistysaskeleita.

Jos emme tajua kriisimme astrologista perustaa ja sen omaan ikäluokkaamme liittyvää yleisyyttä, saatamme jäädä kriisin jyräämäksi. Pelkäämme, että nyt elämä on ohi, tai että minussa on jotain perustavanlaatuisesti vialla, kun jatkuvasti tuntuu niin selittämättömän pahalta. Juuri silloin voi tulla tehtyä niitä outoja ratkaisuja, jotka eivät kenties ole kaukaa viisaita. Saatamme uhmakkaasti muuttaa koko elämämme kertalaakista, kun meidän pitäisi vain muuttua sisäisesti ja tehdä tilikirjat selviksi itsemme kanssa ennen radikaaleja päätöksiä. Suuret elämänmuutokset pitäisikin tehdä vasta, kun on kriisistä kokenut selväjärkisenä selvinneensä. Joskus kriisi taas avaa mahdollisuuden repäistä itsensä jo pitkään tulehtuneena kyteneestä tilanteesta. Silloin nimenomaan pitääkin toimia rohkeasti kuin oman elämänsä soturi, eikä enää jumittaa.

Peilikuva

Astrologinen tulkinta on kuin peilikuva. Haluaisimme ehkä nähdä vain parhaat puolet ja kauniin potentiaalin, emmekä edes katsoa pimeää puoltamme. Kriisit pakottavat meidät katsomaan peiliin totuudenmukaisesti ja hyväksymään itsemme kokonaan. Omaa peilikuvaa on lopulta opittava rakastamaan rehellisesti.

Oman astrologisen kartan tutkiminen kertoo millaista sisäistä kehitystyötä olisi vielä tehtävä. Se osoittaa, missä kohti tarvitsemme eniten hyväksyntää itseltämme, jotta pääsemme suurimpien esteiden ja kriisiemme yli. Oma Sisäinen Soturi -tulkintani osoittaa, että tietyt valikoidut kriisit on koodattu elämääni kasvamista varten. Tulkinnan avulla tiedän tarkkaan mihin taistoihin kannattaa lähteä mukaan, ja mikä taas ei kuulu minulle, vaan on läheisteni omaa kriiseilyä.

Jotta saavutamme elämässä syvää sisäistä ymmärrystä, meidän on elettävä kriisimme läpi. Kun haasteet kovenevat, tietää samalla, että on saavuttamassa isoja asioita. Silloin on kasvamassa teini-ikäisestä oikeaksi aikuiseksi, ja ihan aikuisten oikeasti ottaa oman elämänsä lopulta haltuun.

Terveisin

Virpi Karjalainen

VIIKON TUOTE: Sisäinen Soturi -tulkinta - Vapauta soturin voima ja viisaus käyttöösi

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...