Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

10.1.2020

vieraskirjoitus:

Täysi nolla on täynnä mahdollisuuksia

Perjantaina 10.1. klo 21:21 on Kuunpimennys sekä Täysikuu ravun vesimerkissä. Kuu on omassa merkissä ollessaan normaalia huomattavasti vahvempi. Kuu edustaa alitajuntaa, reaktioita, tunteita ja turvaa. Se on taivaan feminiininen yönvalo. Vastapäätä oppositiossa on Aurinko, Merkurius, Saturnus, Pluto sekä Ceres kauriin maamerkissä.

`Sä olet maa, mä olen kuu
Sä olet kuu, mä olen maa` -Sielun Veljet, Rakkaudesta

Siinä missä Kuuta symboloi Yin, Aurinkoa symboloi Yang. Tämän taivaallisen parivaljakon ollessa vastakkain, tunteet ovat aikamoisessa ristiaallokossa. Neptunuksen sekstiili Auringolle seuralaisineen sekä kolmio Kuulle lisää herkkyyttä. Sisäisen ja ulkoisen turvan tasapaino voi asettua uomiinsa, jos annamme tunteiden puhdistumiselle sen vaatiman tilan. Ajattelen tämän päivän ja viikonlopun olevan erittäin pyhää aikaa, minkä aikana tankkaamme energiaa tulevalle kolmelle kuukaudelle. Kuunpimennyksessä Aurinko, Maa ja Kuu ovat samassa linjassa. Kuu on Maan varjossa.

Mielikuvana voisi käyttää janaa, missä olemme Auringon sekä Kuun välissä. Jos katsomme Aurinkoon, alitajuinen puolemme on kuin varjo selkämme takana. Carl Jung ajatteli varjon edustavan niitä puolia itsessämme, mitä emme tiedosta. Hyvin usein nämä tekijät ovat niitä, mitä emme hyväksy emmekä halua tai kykene näkemään. Toisten syyttely saattaa olla helpompaa kuin omien varjojen kohtaaminen. Varjojen kohtaaminen ei tarkoita että itseäänkään tulee syyllistää. Se tarkoittaa vastuullisuutta. Voimme tulla kokonaiseksi, kun näemme varjomme, emmekä pakene niitä. Ne ovat tukijoukkomme ja pitävät sisällään paljon tiedostamatonta voimaa. Niiden kohtaaminen vahvistaa sekä tukee meitä. Aina ajoittain on hyvä tehdä tunnelukkotesti ja katsoa mitä se kertoo tämän hetken tilanteesta. https://www.tunnelukkosi.fi/testi.php

`On virhe ajatella, että on jo myöhäistä muuttaa vanhoja huonoksi osoittautuneita tapoja ja tottumuksia. Jos napsautat huoneeseen valon päälle, ei ole väliä sillä kuinka kauan huoneessa on ollut pimeää. Valo valaisee joka tapauksessa.`- Vernon Howard

Juno on neliössä eli haastekulmassa Täydenkuun lisäksi Aurinkoon, Merkuriukseen, Saturnukseen, Plutoon sekä Cerekseen. Juno edustaa kumppanuutta sekä korkeampaa yhteyttä ja rakkautta. Se liitetään parisielu symboliikkaan. Haastekulman myötä saatamme huomaamatta heijastaa normaalia vahvemmin toiveita tai vaatimuksia muihin ihmisiin. Cerekseen liittyy tarpeet, hoivavietti ja ravinto. On hyvä tunnistaa itsessään näitä puolia ja niiden sanomaa.

Täydenkuun ja pimennyksen oivaltavaa puolta lisää Merkuriuksen mukana olo. 11.11.2019 perääntyvä Merkurius kohtasi Auringon. Nyt se saa täyttymyksensä. Parhaimmillaan Auringon sekä Merkuriuksen tiedostava puoli valaisee uusia polkuja. Menneeseen ei ole paluuta. Menneisyyttä emme voi muuttaa, mutta voimme nähdä sen varjoon jääneitä asioita uudessa valossa. 3-2-1- varjotyö menetelmä on yksi erittäin hyvä tunnistamiskeino.

`On itä ja länsi ja välissä rautaesirippu, siinä kaikki. Sama asetelma on meissä kaikissa. Tietoinen ja tiedoton, niiden välissä rautaesirippu. Sanat ovat tyhjiä, jos niiden takana ei ole tekoja. Olen korostanut yksilöllisyyttä yksinkertaisesti siksi että jos yksilö ei tee jotain, niin kukaan ei tee sitä. Ellen minä tee sitä, ei kukaan muukaan tee. Jos jotain on saatava aikaan, se voi tapahtua vain yksilön avulla, ei joukon. Jos teitä on monta, mietitte aina naapuriin katsoen, hänhän sen tietysti tekee. Ellen ota yksilöllisyyttäni vakavasti, en kykene tekemään, mitä minun pitäisi tehdä.` -Carl Jung

`Tahtoisin toteuttaa suuria ja jaloja asioita, mutta ensisijainen velvollisuuteni on toteuttaa pieniä asioita ikään kuin ne olisivat suuria ja jaloja.`-Helen Keller

Se, mikä on suuressa, on myös pienessä. Sunnuntaina 12.1. on Saturnuksen ja Pluton tarkka yhtymä. Rakenteet ja niiden uusiutuminen ovat suurennuslasin alla. Lauantaina 11.1. Uranus pysähtyy ennen etenemistään. Uranus on luonteeltaan nopea, arvaamaton `villi hevonen`. Saturnus ja Pluto ovat taas hitaita, hallitsevia sekä kurinalaisia. Ajassa on ristiriitaisia tekijöitä, mutta ne myös tukevat toisiaan. Välillä saattaa tuntua että kaikki muuttuu, mutta silti mitään ei näennäisesti tapahdu. Sisäiset muutokset vaativat veronsa fyysisestä jaksamisesta, mutta se ei tarkoita ettei mitään tapahtuisi. Välillä keräämme voimiamme, jotta liikkeelle lähtiessä meillä on voimaa mennä tarvittaessa jokaisen kiven ja kannon yli.

Khironin kolmio Marsille eheyttää ja auttaa parantamaan haavoja. Paranemisprosessia ei tule nopeuttaa. Mars on jousimiehen tulimerkissä. Uranuksen kvinkunssi eli alitajuinen haastekulma Marsille saattaa aiheuttaa `pakotteen` tunnetta, mitä voi olla vaikea sietää. Se voi purkautua liian suurina oletuksina tai tekoina missä teemme vain jotain, jotta paniikin tai paineen tunne helpottaa. Synnyttää voi monella tavalla. Kun kyseessä on yhtä aikaa isot yhteiskunnalliset sekä maailmanlaajuiset muutokset että henkilökohtaiset ja omaan elämänlaatuun vaikuttavat, vuosirenkaita on paljon. Joskus saatamme huomata että elämä voi antaa meille jotain muutakin, kun mitä olemme osanneet ehkä ajatellakaan. Tiedämme kyllä kun aika on kypsä.

`Meidän täytyy olla halukkaita hankkiutumaan eroon suunnitellusta elämästä, jotta voimme elää sitä elämää, joka odottaa meitä.´ -Joseph Campbell

Lempeää viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Lue myös astrologi Seppo Tanhuan viimeisin kirjoitus:
Täysikuu 10.1.2020 on kosminen ydinlataus - 2020 on vedenjakajavuosi 

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin
oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...