Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

3.1.2020

vieraskirjoitus:

Mihin aika menee? Mitä se on?

Perjantaina 3.1. Mars siirtyy skorpionin vesimerkistä jousimiehen tulimerkkiin. Marsin ja Khironin kolmio tukee fyysistä eheytymistä ja syvistä vesistä palautumista. Marsin ja Uranuksen välinen kvinkunssi on taas alitajuisempi kulma. Se saattaa nostaa sähäkämpää ja ärhäkämpää impulssia pintaan. On hyvä tunnistaa ettei lähde paineen alaisena tekemään hätiköityjä ratkaisuja.

Jupiter jousimiehen hallitsemana planeettana on Kuunlaskusolmulla kauriin maamerkissä. Siellä on myös hieman etäämmällä taivaallinen sanansaattaja Merkurius sekä Aurinko. Laskusolmu on `menneisyydenpiste`. Se pitää sisällään vahvuuksia, voimavaroja ja menneitä kokemuksia sekä muistoja. Haasteellisista kokemuksista kertyy raskaita painolasteja, jos emme muista aika ajoin tyhjentää kuormaamme. Nyt kun `Aurinkoon valaissut ` tämän pisteen, on hyvä hetki tehdä inventaario ja miettiä mitä pakkaa reppuunsa mukaan.  Jupiter antaa matkalle oman lisäpotkunsa. Kuulostaa helpolta, vaikkei aina sitä olekaan.

`Älä anna menneisyyden varastaa nykyhetkeltäsi.’ -Harriet Piekkola

En ole moneen vuoteen tehnyt uuden vuoden lupauksia. Aiemmin positiivisella mielellä tehdyt toiveet saattoivat kääntyä itseään vastaan. Koin pettymystä kun en `onnistunutkaan` tavoitteissani. Elämä on ohjannut minua eri suuntiin kuin olisin osannut uskoa. `Parhaat valinnat` ovat tulleet matkan varrella nurkan takaa. En olisi osannut määritellä niitä etukäteen. Olen alkanut enemmissä määrin antautumaan elämän ohjaamaksi. Pois omista mielen määritelmistä. En ole kevytkenkäinen vaan pikemminkin tarkkailija. En osaa olla aina huoleton vaan välillä huolestun helposti. En osaa ajatella että elämän kuuluisi olla pääosin onnellista, vaan elämään kuuluu myös onnellisia hetkiä. Olenko oppinut mitään? Kyllä, tämä Saturnuksen ja Pluton pitkäkestoinen jakso on opettanut paljon. Vähemmän on enemmän.

Joulukuun Auringonpimennys alusti tulevaa Kuunpimennystä sekä Täydenkuun aikaa. Heti perään tulee myös Saturnuksen ja Pluton tarkka yhtymä. Olemme kaikki keskellä maagista aikaa. Tunteiden vuoristorata saattaa heitellä ja uuvuttaa tämän pimeän vuodenajan lisäksi.  Cereksen mukana olo Saturnuksen ja Pluton kupeessa auttaa tunnistamamaan tarpeitamme. Tätä kautta se ravitsee ja tukee jaksamistamme. Junon neliöt edellä mainitulle paketille voi nostaa menneisyyden ihmissuhteita ja kokemuksia esille. Venuksen kolmio Junoon nostaa taas ihmissuhteet toisella tavoin esille. Tämä positiivinen kulma voi auttaa löytämään esimerkiksi ryhmiä tai tahoja, missä on samanhenkistä porukkaa. On hyvä miettiä mistä päästää irti ja mistä pitää kiinni. Ajassa on paljon pyhää energiaa.

Vestan valo valaisee viikonlopun ajan Auringon ja Merkuriuksen kulkua. Vestan symboliikkaan kuuluu omistautuminen ja `liekin ylläpitäminen`. Jos katsot menneisyyteen, onko sinulla asioita mitkä ovat saaneet sydämesi syttymään? Asioita mitä et ole tehnyt vaan olet siirtänyt niitä `eläkepäiville`? Sisäinen nuotio on yksi olennaisin voimavaran lähde, mitä tulee varjella. Ei edes aina se tekeminen vaan itse nuotiosta nauttiminen. Neptunuksen ja Auringon välinen sekstiili tukee luovuutta sekä herkkyyttä. Ensi viikon aikana myös Merkurius pääsee samaan virtaan. Henkistä pääomaa voi ammentaa vaikka mistä. On se sitten lukeminen, taide, musiikki, luonto ja ennen kaikkea meditointi. Unet ovat portti alitajuntaan. Niiden sanomaa on hyvä tarkkailla vielä tarkemmin.

`Luonto pyrkii tasapainoon, luovalla mielellä ei ole kiirettä.’-Jan Blomstedt

Ensi viikolla olemmekin sitten H-hetkessä. Synnytys on jo käynnissä.  Lempeää viikkoa ja alkanutta vuotta kaikille! Alla linkit Katri Syvärisen ja minun haastatteluuni Joulukuu 2019.

https://soundcloud.com/taikaelamaa/ep60-ota-lahjasi-kayttoon-tahtikartta-kertoo-mika-sinussa-on-erityisen-ihmeellista

Hän on erittäin kaunis valonkantaja. Ohessa linkki myös hänen sivuilleen. https://www.katrisyvarinen.fi/

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin
oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...