Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

20.12.2019

vieraskirjoitus:

On aika herätä uudenlaiseen aamuun

Sunnuntaina 22.12. klo 6:19 Aurinko siirtyy jousimiehen tulimerkistä kauriin maamerkkiin. Saamme viettää talvipäivänseisauksen Saturnus juhlaa.  Muinoin Suomessa ja Karjalassa uskottiin että kuolleet ovat mukana keskitalven juhlissa sielulintuina. Kautta aikojen tulta on käytetty auringon paluun symbolina. Pimein vuoden aika alkaa kääntyä voiton puolelle.  Ilman aurinkoa emme olisi hengissä. Tästä alkaa valon lisääntymisen aika. Monet vievät haudoille kynttilöitä tai hiljentyvät kotona vastaavanlaiseen rauhoittavaan pyhään tunnelmaan. Me olemme kaikki tavalla jos toisella sidoksissa toisiimme. Menneisyyden ja tulevaisuuden välillä on tämä hetki. Se on kuin silta, missä voimme katsoa elämäämme eri perspektiivistä.

`Kykymme löytää ykseys moninaisuudessa tulee olemaan sivilisaatiomme kauneus ja koe.` - Mahatma Gandhi

Auringon siirtyessä kauriin merkkiin se saa seurakseen Jupiterin. Jupiter laajentaa sen mihin osuu. Nyt se on Kuunlaskusolmulla `menneisyyden pisteessä`. On hyvä tunnistaa ja tiedostaa tunteitaan. Jos olemme uupuneita, on toivottavaa antaa uupumukselle sen vaatima tila. Se muuntuu omalla painollaan, kun vain annamme sille mahdollisuuden. Armollisuus itseä kohtaan on parantavaa. Jos keskitymme ajan pyhään ja syvään `juhla tunnelmaan`, voimme kokea siinä piilevän henkisen ja sielullisen yhteyden.

Hämähäkit ovat eläneet maapallolla 340 miljoonaa vuotta, apunaan vain ohut seitti.
Ja silti ne ovat selvinneet.

Silloin kun elämme raskasta aikaa, negatiiviset tunteet nousevat usein helpommin pintaan kuin positiiviset. Joskus energiamuutokset voivat olla pienestä hienosäädöstä kiinni. Oivallus on kuin näkymätön lanka, minkä avulla rakennamme tulevaisuutta. Auringon ja Khironin neliö voi nostaa kipeitä ja yllättäviäkin muistoja pintaan. Joskus voimme ymmärtää menneisyyden kautta, nykyisiä toimintamalleja tai seuraamuksia uudella tavalla.

Auringon kolmio Uranukseen auttaa taas vapautumaan ja päästämään irti. Tämä voi olla ajallisesti tärkeä käännekohta, minkä avulla voimme saada uudenlaisista energioista kiinni. Uranuksen energia on `visionäärimäistä` sen edustaessa toisinajattelijan tai villihevosten voimaa. Joskus on hyvä kyseenalaistaa ja ehdollistaa omat ajatukset. Jäämme usein huomaamatta kiinni omiin uskomuksiin ja ajattelukierteisiin. Tunnetasolla koemme ne totuuksina. 

Perjantaina 20.12. Venus siirtyy vesimiehen ilmamerkkiin. Venus on neliössä Uranukseen. Uranus on vesimiehen hallitseva planeetta, joten sähköä on ilmassa moninkertaisesti. Venuksen ja Khironin sekstiili auttaa eheytymään. Ihmissuhteisiin tämä voi olla hyvä tuulahdus, kun vain olemme samanaikaisesti maadottuneita. Riski vauhtisokeuteen ja ylilyönteihin on olemassa eli niiden suhteen on hyvä olla tarkkana.

Merkurius ja Pallas ovat yhtymässä jousimiehen merkissä ja neliössä Neptunukseen. Liian suuret lupaukset voivat kostautua. Saatamme kuvitella että jaksamme mitä vain ja tehdä suunnitelmia sen mukaisesti. Tämä voi olla luovuuden kulta-aikaa, jos uskallamme heittäytyä `määrittelemättömään` luovuuteen, emmekä toimi onnistumispaineiden alaisena. Alitajuinen kirjoittaminen tai kuvan tekeminen voivat rikastuttaa ja uudistaa ajatteluamme erittäin vahvasti.

Mars on skorpionin vesimerkissä ja sekstiilissä Saturnukseen sekä Plutoon. Oikein käytettynä tämä vahvistaa jaksamista sekä auttaa meitä lataamaan akkumme. Ajassa olevaa sisäänpäin kääntynyttä energiaa kannattaa tietoisesti hyödyntää. Tässä energiassa on hyvä levätä. Aika on mitä otollisin pysähtyä ja hiljentyä ennen valon lisääntymistä.

`Ajattelen juuri parhaillaan revontulia. Ei voi tietää ovatko ne olemassa vai näkyvätkö ne vain. Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi.` -Tuutikki, Tove Jansson, Taikatalvi

Lempeää ja kaunista talvipäivänseisauksen ja joulunaikaa kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Astron ISO jouluale on parhaimmillaan!

Tuotteita alkaen vip 6,90€.  Klikkaa itsesi joululahjaostoksille tästä.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...