Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.12.2019

Kosmoksen voittoarvat jaossa joulukuussa?

Nyt todellakin jaetaan suurimpia kosmisia lahjoja, eikä niiden haltuun ottamisessa ole onnella mitään tekemistä. Jokainen meistä saa itselleen kuuluvan osan aivan automaattisesti. Joulukuussa on jaossa kosmisia Kulta-ajan arpoja. Jokainen arpa voittaa pääpalkinnon.

Kultaisen ajan henkiset valmiutemme kehittyvät joka ainoana päivänä ja kykenemme jokainen rakentamaan omaa elämäämme tasapainoisempaan ja paremmalta tuntuvaan suuntaan ainoastaan luottamalla enemmän ja enemmän päivittäin tekemiimme päätöksiin. Näin tulemme osaksi Kultaista sukua pienillä, mutta ehdottoman varmoilla askeleilla. Olemme kokemassa kosmista heräämistä ihmiskuntana. Sinä voit
valita oman arpasi lunastamisen ihan milloin tahansa tai pitää sitä visusti piilossa, kunnes kaikki muut ovat jo osuutensa nostaneet. Älä nyt sentään. Kultaisen ajan oppaasi Vuosi 2020 on aivan huikean mahtava vuosi löytää tietoinen ote käynnistymässä olevaan Kulta-Aikaan ja omaan osuuteen Kulta-ajan
tekijänä.


Pluto, Saturnus, Jupiter ja Mars saavat maapallon kuoren tärähtelemään ja niin ne saavat myös Sinut näkemään elämäsi kokonaan uudessa valossa. Vuonna 2020 on mahdollista seurata näiden mahtiplaneettojen kulkua omalla astrologisella kartalla jo etukäteen ja erikseen esitettynä luettelona. Ihmiskunta käy läpi suunnattoman suurta positiivista murrosvaihetta, jonka toteuttamisessa Sinulla on oma tärkeä roolisi. Olemme heräämässä sydäntietoisuuteen joka antaa täydet valtuudet päivittäisille omille
ratkaisuille ilman epäilyksen häivää. Sinun vallassasi on päättää millä mielellä toteutat oman osuutesi meneillään olevassa Kulta-ajassa. Mikä tahansa astrologista aikaa käsittelevä tulkinta auttaa Sinua kasvamaan entistäkin vahvemmaksi henkisen polkusi kulkijaksi, löytämään omaan elämääsi sopivan rytmin sekä luottamaan omaan sisäiseen intuitioosi aiempaa vahvemmin. Jokainen tietoisesti ottamasi askel itsestäsi paremmalta tuntuvaan suuntaan tarkoittaa kosmista arpalippua. Nyt joulukuussa Venus toimii onnettarena ja jakaa voiton jokaisesta itsellesi, rakkaudella tehdystä valinnasta. Tee niitä mahdollisimman paljon.

Astron joulukauppa on nyt auki! Avajais huumassa laitoin sinne 2 upeaa tarjousta aikaa tutkivista astrologisista tulkinnoista. Käy katsomassa mitä nuo tarjoukset ovat.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...