Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

26.11.2019

Suomi, kuokka ja Antti

Ihan oli pakko vilkaista Suomen karttaa tämän härdellin keskellä, enkä malttanut sitten jättää koko kansan Anttiakaan pois kuviosta. Suomen kartalta löytyy Vesimiehen alkuasteilta Keskitaivaan merkki, jolle tulee ensi vuoden keväällä Jupiterin, Saturnuksen ja Marsin yhtymä Pluton voimilla vahvistettuina. Nämä planeetat yhdessä kuvaavat niin dramaattisen voimakkaasti kokonaan uutta alkua ja kokonaan uutta rakennetta maamme politiikassa, että on vaikea saada siihen sopimaan mitään muuta konkreettista tapahtumaa kuin hallituksen ...?

Nykyisen hallituksen syntyessä elättelin vielä toivetta jostakin rohkeasta ja selkeästä linjauksesta Suomen politiikassa, joka sopisi tähän Suomikuvan kirkastumiseen vuonna 2020, mutta...

BLACK FRIDAY avoinna jo huomenna blogini lukijoille klo 18.00 - 20.00

Tämän hetken suhmurointien perusteella mitään sellaista ei liene odotettavissa. Tuntuu vain himmenevän entisestään tuo Leijona vaakunassamme. Astrologian näkökulmasta soisi tosiaan jotain merkittävää tapahtuvaksi vuonna 2020 näin otollisen uudistusjakson kunniaksi. Josko jostain löytyisi se prinssi/prinsessa rohkea.

Onhan Antti toki kuokkaa Suomen soilla heiluttanut varsin ahkerasti, mutta missä oja. Turvetta lentää vähän sinne ja tänne, mutta peltoa tuosta ei näyttäisi syntyvän. Antin karttaa katsoessa kiinnittyy huomio ensi vuonna tarkaksi tulevaan T-ristiin Uranukselta Auringolle ja Marsille, jotka hänen syntymäkartallaan ovat Neptunuksen tiukassa puristuksessa. Antin astrologinen agenda ja missio on ehdottomasti intuition ja alitajunnan varassa tekeminen mielellään ilman mitään kontrollia. Se tuntuukin kyllä onnistuvan täysin luontevasti, mutta kun ensi vuonna Uranus änkeää tähän samaan kuvioon oman kumouksellisen teemansa kanssa, niin saattaa olla, että hukkuu sekä suo että kuokka omaa vallankumousta toteuttaessa.

Uteliaana luonteena oli ihan pakko vilkaista myös muistinsa kanssa kamppailevan Sirpan karttaa. Hänelle voimme antaa täydellisen astrologisen syytesuojan kaikkia syytöksiä vastaan. Neptunus on ollut oppositossa omistajaohjaajaministerin kartan Auringolle koko kuluneen vuoden ajan. Näin euforisessa ja sumuisessa olotilassa ei kukaan pysty saamaan kunnon otetta oikeastaan yhtään mistään. Antti ja Sirpa ovat saman usvaisen olotilan alaisuudessa, joten yhteistyö ja vertaistuki pelittävät aika kivasti. Neptunuksen kanssa ei kannata paljon suunnitelmia tehdä ja siinä mielessä pariskunta on seurannut karttakuvioitaan hyvinkin tarkasti.

Mutta vakavasti puhuen kaikki viime aikojen tapahtumat kertovat planeettarytmien toimivuudesta ja siitä, että kumpaakaan pääarkkitehtia ei ole aihetta syyttää yhtään mistään. Meillä jokaisella on oma vastaava aikamme ja kukaan ei välty samantyyppisiltä virheiltä. Aina ne eivät ole yhtä kohtalokkaita, puhumattakaan virheiden saamasta julkisuudesta. Mukana on varmasti kokemattomuutta, epävarmuutta ja yksityiselämäkään ei ole aina parhailla raiteilla. Turha tässä on sen enempää osoitella. Näin sen varmasti pitikin mennä tähän asti ja yhtä hämärästi se myös jatkunee. Mitään ennustusta ei parane lähteä rakentamaan, sillä Neptunus osaa aina yllättää.

Mitä sitten tapahtuu Suomelle ja millaisella aikataululla? Sitä ihmetellään itsenäisyyspäivän blogissa.

BLACK FRIDAY avoinna jo huomenna blogini lukijoille klo 18.00 - 20.00.  Kaikki Astrokaupan tulkinnat -50% normaalihinnasta.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...