Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

22.11.2019

vieraskirjoitus:

Ilmassa väreilee muutoksen tuulet

Vaikka Merkuriuksen perääntyvä vaihe on ohi, sen `jälkeiset` saattavat edelleen tuntua turruttavan turhauttavilta. Merkki vaihdosten kautta ilmassa on silti muutoksen vahva muuntuva voima.  Tänään 22.11. perjantaina Aurinko siirtyy skorpionin vesimerkistä jousimiehen tulimerkkiin. Tiistaina 19.11. Mars on siirtynyt vaa`an ilmamerkistä skorpionin merkkiin. Tiistaina 26.11. Venus siirtyy jousimiehestä kauriin maamerkkiin. Samaisena päivänä on Uusikuu jousimiehessä. Torstaina 28.11. Neptunuksen kesäkuussa aloittama perääntyvä vaihe päättyy.

`Sitten kun et enää näe todellisuutta vain yhdestä näkökulmasta, alat olla vapaa totunnaisista tavoistasi.`- Stephen Richards

`Lentokone on paljastanut meille maan todelliset kasvot.` -Antoide de saint-Exupéry

Auringon ja perääntyvän Khironin välinen kolmio auttaa meitä eheytymään ja tankkaamaan voimavaroja, jos vain annamme sille sen vaatiman tilan. Jos energia varastomme `vuotavat` tarpeeksi pitkään, olemme helposti uupumus kierteessä. Tämä ei helpota ennen kuin saamme kerättyä tarpeeksi energiaa itsemme. Muuten saatamme olla `hiuskarvan varassa` siitä että jaksamisemme heittelee nopeasti ja yllättäen. Perääntyvän Uranuksen ja Auringon kvinkunssi saattaa aiheuttaa alitajuisia paineita. Voimme toimia tai tehdä päätöksiä liian nopeiden impulssien varassa ja huomata vasta jälkikäteen ettemme ehkä jaksaisikaan sitä kaikkea. Aurinko lähestyy Pallasta ja pääsee ensi viikolla kukoistukseensa. Meissä oleva sisäinen soturi pääsee näyttämään vahvuutensa, kun vain olemme `hyötykäyttäneet` viikonlopun ja alkuviikon energiat viisaasti.

Merkuriuksen ja Neptunuksen kolmio on henkistä pääomaa parhaimmillaan. Nyt kun perääntyvä vaihe on ohi, voimme alkaa nähdä paremmin satoa mitä sinä aikana olemme viimeistelleet ja kypsyttäneet. Neptunus edustaa herkkyyttä ja luovuutta. Ei kukko käskien laula, eikä herkkyytemmekään toimi pakottamalla. Meillä jokaisella on omat tapamme antaa herkkyydelle tilaa. Alitajuiset keinot, missä `ajattelumme` jää taka-alalle, voi tuoda yllättäviäkin oivalluksia. Suosittelen vaikkapa kirjoittamisen, piirtämisen tai maalaamisen kautta katsomaan mitä alitajunta nostaa esiin. Tarkoitus ei ole teknisesti onnistua tai saada minkäänlaista tulosta aikaiseksi, vaan katsoa mitä viestejä sitä kautta saamme. Usein piirrän vaikka pelkkää `ajatusympyrää` niin pitkään että siitä alkaa itsessään muodostua jotain muuta. Voit myös käyttää sitä kättä, mikä ei ole sinulle luontaisesti vahvempi. Tekstissä voit kirjoittaa mitä vain sanoja tai ajatuksen virtaa, kunhan et pysähdy sen kummemmin miettimään sitä. Kun saat `pölyt` alitajunnan edestä poistettua, huomaat sen kyllä. Tarot korteissakin voit kiinnittää huomion kortin visuaalisuuteen. Mihin kiinnität kortissa erityisesti huomiota, vaikket ajattelisikaan sen `määriteltyä` sanomaa. Vestan ollessa oppositiossa riskinä on tiedon `omiminen oman mielen mukaiseksi`. Saatamme muokata sitä sydämen toiveiden mukaiseksi. Oman tai jonkun toisen sydämen. Vahvistuva Saturnuksen sekstiili lujittaa ajatteluamme ja tiedostamistamme. Jos ei ole selkeää tietoa minkälaisia päätöksiä tehdä, voimme suosiolla antaa tietoisuudelle tilaa ja katsoa alkuviikon, varsinkin tiistaina aikana tilannetta uudestaan. Kaikella on aikansa.

Venus lähestyy Jupiteria. Tarkka yhtymä on sunnuntaina. Ensi viikon merkkivaihto ja Cereksen yhtymä muuttaa energioita taas uudenlaiseen suuntaan. Viikonlopun aikana voimme yltäkylläisesti herkutella Venuksen teemoilla. Toki ei liian yltäkylläisesti. Ylimenojen riski on olemassa ja nautinnot voivatkin aiheuttaa aikamoisia `jälkikrapuloita`. Uranuksen kolmio lisää entisestään tätä muutenkin vauhdikasta Venus aikaa. Khironin neliö saattaa aiheuttaa pelkojen tai kivun välttämisen kautta toimimista. Ajatus ettemme ole `köyhiä emmekä kipeitä` voi läimäistä takaisin kasvoille. Vaikka emme olisikaan heikossa hapessa, ylimielisyydelle tai suuruudenhulluudelle ei ole varaa. Paras runsaus tulee puhtaudella sekä nöyryydellä. Nöyryys ei tarkoita alistuvuutta. Se on itsensä ja muiden kunnioitusta.

Erilaista vauhtia tulee myös Marsin ja Uranuksen opposition myötä. Marsin ollessa skorpionin merkissä saatamme porautua nopeasti maan syvyyksiin tai nousta liian nopeasti feniks lintunta taivaan tuuliin. Intensiivisyys on myös riski. `Tulos` ei aina parane jos teemme sen täysillä. Marsin ja Cereksen välinen sekstiili ravitsee ja tukee meidän maskuliinisen puolen vahvistumista. Khironin kvinkunssi muistuttaa hieman samoista teemoista kuin Venuksenkin suhteen. Miksi toimimme niin kuin toimimme? Mikä on lähtökohta? Jos pyrimme estämään tai välttämään kipujen kohtaamista, saatamme vaikeuttaa tilannettamme. Kipuja ei tule vahvistaa tai niitä ei tule ehdoin tahdoin etsiä eikä luoda niille olosuhteita, mutta silloin kun olemassa olevat kivut pääsevät vapautumaan se itsessään helpottaa painetta. Ei ehkä kivun hetkellä, mutta sen jälkeen. Ei kukaan halua ronkkia avoimia haavojaan. Lempeyden ja myötätunnon kautta paraneminen on eheyttävää. Negatiivisten tunteiden ja kokemusten on hyvä antaa tulla pois. Voimme silti miettiä miten ja missä. Onko se rakentavaa, tukeeko se oikeasti muutosta vai voiko olla että toimimme vain pahan olon impulssin myötä. Kun opimme kestämään haasteita ja haasteellisia tunteita tietoisemmin, voimme myös nähdä syy-yhteyksiä ja estää mahdollisten kierteiden syntymistä. Mikään ei vapauta yhtä paljon.

Tähdet

Yön tullen
minä seison portailla kuuntelemassa,
tähdet parveilevat puutarhassa
ja minä seison pimeässä.
Kuule, tähti putosi helähtäen!
Älä astu ruohikolle paljain jaloin:
puutarhani on sirpaleita täynnä.

-Edith Södergran

Kaunista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

 

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...