Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

20.11.2019

Lopultakin julkaisuvalmiina: Kulta-aika sivusto

Kuukausien työn tuloksena pääsemme lopultakin julkaisemaan Kulta-Ajan sivuston ja ennen kaikkea henkilökohtaisen tiedon siitä, millä tavalla vuoden 2020 kerta kaikkiaan massiiviset astrologiset kuviot vaikuttavat itse kunkin henkilökohtaisessa elämässä. 

Siirry kulta-ajan sivustolle tästä

Suuret vaikuttajat

Pluto, Saturnus, Jupiter ja Mars ovat kaikki keskenään yhtymässä vuoden 2020 aikana. Tällaisella linjauksella voi olettaa olevan suuret fyysiset vaikutukset myös maankuoren liikkeisiin, joista esim. Thomas Wirén on videoblogeissaan tiedottanut ja tulee tiedottamaan sitä mukaa, kun jotain merkittävää on odotettavissa. (Ehkä jopa yhdistämme tietojamme vuoden kuluessa). Astrologian näkökulmasta katsottuna merkittävämpää on se, mitä meissä ihmisissä ja ihmiskunnassa tapahtuu tämän elämän perustuksia koettelevan jakson aikana. Nyt on muistettava, että tämä jännittävä ja haasteelliselta vaikuttava aikakausi tuo tullessaan joitakin täysin mullistavia ratkaisuja, keksintöjä ja oivalluksia elämään ihan yleisellä tasolla, mutta myös jokaisen henkilökohtaisessa elämässä. Kaikki merkit viittaavat siihen, että nykyinen orjuuttava ja ihmisarvoa polkeva vaihe tulee päättymään lähivuosien aikana ja että muutos voi tapahtua vain yksilön sisältä käsin.

Ota hyvä elämä haltuun

Meillä on kullakin oma näkemys hyvästä elämästä ja sille on nyt osattava antaa kasvavassa määrin tilaa tulla todeksi. Elämänlaadun paraneminen käynnistyy yksittäisistä ratkaisuista omassa jokapäiväisessä elämässä. Tuhansia henkilökohtaisia tulkintoja tehneenä ammatti-astrologina olen nähnyt ja kokenut, kuinka uskomattoman tarkasti jokainen ihminen seuraa oman elämänsä suunnitelmaa ja planetaarista lukujärjestystä astrologiasta mitään tietämättä. Suurinta iloa minulle on tuottanut ja tuottaa edelleen se, kuinka paljon helpommaksi ja onnellisemmaksi elämä muuttuu silloin, kun tiedostaa menossa olevan vaiheen ja tekee tietoisesti omaa ja kaikkien osallisten elämää helpottavia, joskus kipeitäkin ratkaisuja.

Kertaakaan aikaisemmin ei ehkä koko maailmassa ole ollut samanlaista mahdollisuutta yhdistää keskenään samaa paranemisprosessia käyvien ihmisten sydäntietoisuutta astrologian avulla, kuin nyt. Vaikka olemme astrotiimin kanssa tehneet paljon töitä tämän yhdistymisen mahdollistamiseksi, niin auliisti myönnämme, että tärkein ja suurin työ yhteisen valaistumisen ja värähtelytaajuuden nostamiseksi on vasta alkamassa. Kulta-aika ja siihen liittyvä sydämellisyys syntyy Sinun ansiostasi ja Sinun elämässäsi. Jokaisella on oma erityinen roolinsa ja tehtävänsä, joiden tietoinen toteuttaminen vahvistaa sisäistä valoa, itseluottamusta ja ymmärrystä muita ihmisiä kohtaan.

Näistä omista, elämäsi laatua kohentavista tehtävistä saat nyt yksityiskohtaista tietoa Astrokalenterin tilaajana tai kokeilijana kirjeessä, jonka tulen lähettämään sähköpostiisi huomisen aikana. Kirjeessä kerron, mitkä osat syntymäkartallasi ovat tämän voimakkaan planeettaryhmittymän vaikutusalueella. Lisäksi saat aikataulun tarkoista päivämääristä kaikkien karttaasi vaikuttavien tekijöiden osalta. Aikataulun otsikkoa klikkaamalla pääset lukemaan tarkemman kuvauksen kyseisestä tapahtumasta.Kirjeessä on myös linkki keskustelufoorumille, jossa voit jakaa oman kokemuksesi ja lukea muiden kokemuksia siitä astrologisesta vaiheesta, joka teitä yhdistää vuonna 2020.

Tältä videolta voit katsoa tarkemmin, miten tämä ainutlaatuinen systeemi toimii.

P.S. Black Friday jo torstaina

Sähköpostini tilaajana pääset jo ensi viikon torstaina 28.11.2019 klo 18-20 välisenä aikana tilaamaan lähes kaikkia astrokaupan tuotteita puoleen hintaan eli melkoisesti VIP-hintaakin edullisemmin. Viimeistään silloin kannattaa tarttua tilaisuuteen tilata Astrokalenteri vuodeksi tai vaikka kahdeksi eteenpäin. Perjantaina 29.11. eli varsinaisena Black Friday päivänä kauppa on auki kaksi tuntia klo 18-20 koko kansalle osoitteessa www.astro.fi

Kommentteihin toivoisin kokemuksia siitä, miten olet itse hyödyntänyt astrologisia aikakuvauksia elämässäsi. Millaisia ratkaisuja olet uskaltautunut tekemään ajankuvan tunnistettuasi?

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...