Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

15.11.2019

vieraskirjoitus:

Varjojen kohtaaminen voi vahvistaa ja vapauttaa

Aurinko on skorpionin vesimerkissä.  Pluto on skorpionin hallitsema planeetta. Pluton sekstiili Auringolle tukee sekä vahvistaa sisäistä valoa ja voimaamme. Pimeänä vuodenaikana jaksaminen on taitolaji.  Vaatimukset ja odotukset niin omalta kuin mahdollisesti muidenkin taholta voivat tuntua ylivoimaisilta. Siinä missä skorpioni porautuu maanjuuriin, se voi myös `kuoleman kautta syntyä uudelleen`. Transformaatio on muodonmuutos missä jotain vanhaa jää pois. Voimme syntyä omassa tahdissamme ja seurata hetki hetkeltä tätä prosessia kuin sipulin kerrosten kuorimista.  Vaikka kaikki uusiutuu, emme aina huomaa sitä omalla kohdallamme. Vaikka toivomme muutosta, saatamme yhtä aikaa pelätä sitä.

Perääntyvä Neptunus sekä Saturnus ovat positiivisissa kulmissa skorpionin merkissä perääntyvään Merkuriukseen. Kun katsomme elämää taaksepäin, voimme oivaltaa monia asioita uudella tavalla. Voimme ymmärtää itseämme paremmin erilaisesta perspektiivistä käsin. Tapahtumien välille muodostuu siima, mikä kuroo menneitä asioita ja tapahtumia helminauhan tavoin yhteen. Helminauhasta voi löytää elämän aikaiset kokemukset ja nähdä niiden koko värikirjon. Synnytys vaatii voimaa. Myös herkkyys on voimaa. Vahvuus ei tarkoita että meidän tulisi kestää mitä vain. Vahvuus on kaksiteräinen miekka. Välillä joudumme tekemään valintoja ristiriitaisten tunteiden ja toiveiden `keskeltä`. On myös hetkiä, missä olemme ylittäneet voimavaramme. Jälkikäteen emme välttämättä edes muista miten olemme selvinneet. Silti tämä kaikki on opettanut meille asioita, mitä usein ymmärrämme vasta jälkikäteen. Tiedostaminen ja syy-yhteyksien näkeminen vaatii oman aikansa. Se ei ole vain tahdonvoiman alainen toiminto. Parhaimmillaan olemme siinä hyvin paljaita.

Aika suosii oikeanlaista ajattelua. Ajattelun ei tule olla rankaisevaa eikä tuhovoimaista. Jung on tutkinut paljon varjotyöskentelyn kautta sokeita pisteitä ja kuinka ne vaikuttavat meihin. Varjo ei ole vihollinen. Sen voisi ajatella olevan `tietopankki`. Säilömme sinne paljon kaikkea semmoista, mitä mielemme ei `ehdi` käsitellä ollessamme tilanteiden keskellä. Kun alamme purkamaan tätä varastoa, voimme löytää sieltä arvokkaita työkaluja. Varjojen käsittely lisää itsetuntemusta ja tasapainoa. Se kasvattaa meitä terveellä tavoin vastuulliseksi. Se on henkisen kehityksen vahvimpia tukipilareita.

`Kuoleman ajoitus, niin kuin tarinan loppu- muuttaa sitä edeltäneiden tapahtumien merkityksen.`-Mary Catherine Bateson

Venus on jousimiehen tulimerkissä ja neliössä Neptunukseen. Tämä pitää sisällään varoituksen sanan. Siinä missä skorpioni painotteisuus voi olla paikoin aggressiivista, tämän kuvion riski on harhaisuus. Tunteet, melankolia tai ahdistut voivat nousta pintaan huomaamatta. Saatamme syyttää itseämme, muita ihmisiä tai olosuhteita turhan ärhäkästi.  Vaikka haasteita on, on hyvä miettiä millainen toiminta tukee muutosta ja kehitystämme. Tunnemmeko että jäämme muiden jalkoihin? Osaammeko katsoa ja tunnistaa milloin toimimme itse väärin? Nöyryys ei tarkoita nöyristelyä. On tervettä katsoa myös omaa käyttäytymistä aika ajoin etäämmältä.  Jos `muu maailma` kokee meidät kerta toisensa jälkeen tietyllä tavalla, se on viesti mitä kannattaa kuunnella. Tarkoitus ei ole etsiä syyllisiä tai syyttömiä, vaan mahdollisimman neutraalisti miettiä mistä tietyt asiat voivat johtua. Esimerkiksi toisten ihmisten arvostelu tai muiden mokille naureskelu tuskin kiillottaa kenenkään sädekehää. Vaikeista asioista voi silti puhua. On hyvä miettiä missä ympäristössä ja miksi niistä puhuu. Kipeät kokemukset on hyvä saada itsestään `pois` ja asioiden käsittely voi olla erittäin rakentavaa.  Joskus on hyvä tyhjentää painolastia vaikka terapiassa. Kun sanomme ääneen asioita, saatamme kuulla itsekin ne eri tavoin. Joskus on hyvä kirjoittaa asioita paperille tai puhua niitä itsekseen ääneen. Tunteiden ja kokemusten sanoittaminen ja ratkaisujen miettiminen on yllättävän voimauttavaa. 

Tätä edellä mainittua kulmaa on hyvä käyttää voimavarana. Unelmat, haaveilu sekä luovuus voivat olla hyvä keino rentoutua. Ne voivat olla myös tekijöitä minkä avulla voimme tankata ja motivoida itseämme eteenpäin. Haastekulma voi auttaa meitä löytämään toimivia ratkaisuja.

Mars on vaa`an ilmamerkissä. Ensi viikolla se siirtyy skorpionin merkkiin. Marsin sekstiili Jupiterille on laajentava, mutta nähtäväksi jää mihin tätä laajennus voimaa käytämme. Lauantaina 16.11. Ceres siirtyy jousimiehen merkistä kauriin maamerkkiin. Marsin sekstiili Cerekselle tukee ravintoon, hoivaan ja tarpeisiin liittyviä teemoja. Ajassa on rakentavaa voimaa. On hyvä ottaa aikaa tunnistaa mitä se tarkoittaa sinun kohdallasi. Miten voit valjastaa sen paremmin käyttöösi. Se kaikki tieto on jo sinussa.

`Kun yksi ovi onneen sulkeutuu, toinen aukeaa, mutta usein jäämme niin pitkäksi aikaa tuijottamaan sulkeutunutta ovea ettemme huomaa toista joka meitä varten on avattu.`-Helen Keller

Lempeää viikonloppua kaikikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

 

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...