Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

27.10.2019

Aika avata taivaan portit

Kuunvaihteessa Mars paukuttaa kasvavalla voimalla Saturnuksen ja Pluton tiukentuvaa yhtymää, jolloin koko aurinkokuntamme liike-energia kasvaa hetkellisesti tavallista korkeammalle. Kun samaan aikajanaan liitetään Merkuriuksen 31.10. alkava perääntyminen, niin ollaan äkkiä melkoisessa hornankattilassa, jonka dynamiikka tekee mahdolliseksi voimasi keskittämisen jonkun elämällesi ratkaisevan muutoksen tekemiseen ja toisaalta estää ärsyttävän tehokkaasti voimiesi haaskaamisen toimimattomien mallien ylläpitämiseen.

Viikkokatsaus videolla vieraana kosmisia kokemuksia kirjaksi asti kerännyt Asta Swan. Kerätäänpä mekin tuonne kommentteihin kunkin omia kosmisia kokemuksia ufoista ihmeparantumisiin jne.

Tällä viikolla ja oikeastaan koko alkamassa olevan marraskuun ajan on loistava mahdollisuus harrastaa tietoista varjonyrkkeilyä sisäisen valmentajasi ohjauksessa. Valmentaja on tavallista armottomampi ja vaatii nyt täydellistä keskittymistä harjoitusvastustajan liikkeiden seuraamiseen. Sinulla on sisäänrakennettuna täydellinen liikearsenaali pystyäksesi pysäyttämään jokaisen tulossa olevan iskun tai hyökkäyksen. Vaikka tämä on vasta harjoittelua vuoden 2020 loppuotteluun, joudut ottamaan käyttöön kaikki henkiset ja fyysiset valmiutesi vain pystyssä pysyäksesi.

Käytännössä tämä aika valmentaa koko ihmiskuntaa ottamaan yhä suurempaa vastuuta omasta elämästään siksi, että olemme nyt kaikki yhdessä rakentamassa parempaa ja korkeammalla värähtevää maailmaa. Maailmamme voi muuttua paremmaksi vain jokaisen yksilön suorittaessa oman osuutensa ja taistelemalla oman taistelunsa vanhasta maailmanjärjestyksestä vapautumiseksi. On tärkeää muistaa, että et todellakaan taistele ketään ulkopuolellasi olevaa vastaan, eikä Sinun ole tarpeen vahingoittaa ainuttakaan vaikutusalueellasi olevaa luojan luomaa olentoa.

Olet yksinkertaisesti ottamassa omaa paikkaasi tässä upeassa ja koko ajan upeammaksi muuttuvassa kosmisessa kokonaisuudessa, joka maapallon ja ihmiskunnan kehityksen kannalta on yhdessä merkittävimmistä vaiheistaan kymmeniin tuhansiin vuosiin. Nyt olemme vapauttamassa sisältämme sellaisia voimia, jotka ovat olleet säilöttyinä kymmenien tai jopa satojen edellisten elämiemme ajan.

Vaikutat tähän valtavaan kokonaisuuteen oman elämäsi välityksellä, eikä kenelläkään toisella ole pienintäkään mahdollisuutta helpottaa tai vaikeuttaa tehtäväsi toteuttamista. Teet nyt töitä itsesi kanssa ja tämän työn kuuluu olla iloista ja päivittäin uusia energioita vapauttavaa matalalentoa. Henkisten valmiuksiesi pitkään salassa pysyneet mahdollisuudet ovat koodattuina jokaisen solusi dna rakenteeseen sekä syntymähetkesi pyhään geometriaan, josta syntymäkarttasi planeettakuviot osaavat kertoa yllättävän paljon.

Parhaimmillaan tunnistat tämän ajan sisältämät mahdollisuudet kasvavana itsevarmuutena ja jatkuvana tietoisuutena olostasi oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Elät nyt salaisten voimiesi näkyviin tulemisen kultaista aikaa, jonka toteutuessa huomaat kokonaan uusien ovien avautuvan niin työkuvioissa kuin ihmissuhteissa sellaisella voimalla että todellakin tarvitset uusia valmiuksiasi päivittäisten omien valintojesi tekemiseksi. Valintojen, jotka muuttavat ja uudistavat elämääsi nopeammin ja tasapainoisemmin kuin ikinä osaisit etukäteen kuvitella.

Astrologiseen karttaasi koodatut henkiset valmiutesi löydät täältä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...