Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

25.10.2019

vieraskirjoitus:

Vain muutos on pysyvää

Viikonloppua vietetään uumoilevan Uudenkuun tunnelmissa. Maanantaina 28.10. klo 5:38 on Uusikuu skorpionin vesimerkissä.  Vastapäätä oppositiossa on perääntyvä Uranus härän maamerkissä. Tässä on jo useita mielenkiintoisia ja eripariselta vaikuttavia tekijöitä. Uusikuu on uusiutumisen kulta-aikaa. Skorpionin intensiivisessä merkissä ollessaan se voi merkitä porautumista syvyyksiin.  On toivottavaa että tuhkasta nousee Feniks lintu. Tarkoitus ei ole jäädä syviin vesiin vellomaan, mutta mistä tunnistaa mikä on tarpeeksi muutosta ajatellen? Mikä riittää? Kun vastapäätä on vesimiehen hallitsema Uranus, tuulet voivat tuivertaa suunnitelmat yllättäviin suuntiin. Siinä missä skorpioni pyrkii hallitsemaan, Uranus pyrkii vapautumaan. Uranuksen riippumattomuus on myös ehdotonta. Kun meissä itsessämme on ristiriitaisia tunteita, saattaa olla vaikea tunnistaa miten toimia. Onneksi Aurinko sekä Kuu ovat `taivaanvalot`.  Meissä kaikissa on sisäistä valoa. Tässä hetkessä se on kuin öinen majakka, mikä ohjaa perille sisäisen viisauden ja rauhan muodossa.

Kun Michelangelolta kysyttiin, miten hän on osannut luoda jotain niin kaunista kuin Daavidin patsaan, hän vastasi: ` En minä luonut Daavidia. Hän oli koko ajan sen valtavan marmorijärkäleen sisällä. Minun piti vain kaivertaa hänet esiin.`

Venus, Pallas sekä Merkurius kulkevat yhteistuumin skorpionin merkissä. Tätä rykelmää vastapäätä eli oppositiossa on perääntyvä Vesta härän merkissä.  Vesta on omistautuva tulenkantaja. Härän maanläheisessä merkissä Vestan hedelmällinen puoli pääsee esiin. Venus edustaa arvomaailmaa, elämästä nauttimista sekä rakkautta. Pallas on tiedon ja taidon luova soturi. Merkurius on kommunikoinnin sekä ajattelun planeetta. Kun nämä ovat skorpionin merkissä voi olla, ettei maa pysykään niin stabiilina kuin voisi kuvitella. On hyvä tunnistaa ajalliset sudenkuopat. Saatamme huomaamattamme sanoa jotain mitä kadumme jälkikäteen. Syyllisten `tuomitseminen` on kyseenalaista. Ääripäissä voisi ajatella että toiset syyllistäessään syyttävät itseään kaikesta ja toiset muita ihmisiä tai olosuhteita. Kaikki on energiaa. On siis hyvä tiedostaa mihin energiat hupenevat. Mistä ja/tai miten niitä saa lisää. On luonnollista ettei aina ole voimavaroja tai jaksamista. Varsinkin silloin huomaa kahta paremmin pientenkin energiavirtojen ehtymisen.

`Et voi astua kahdesti samaan jokeen, uudet vedet siinä jo virtaavat.` - Herakleitos

Mars on vaa`an ilmamerkissä. Diplomaattinen vaaka painotteisuus joutuu koetukselle neliöiden myötä.  Marsin ja Kuunsolmujen väliset neliöt aktivoituivat viikko sitten.  Nyt tänä viikonloppuna aktivoituu Marsin ja Saturnuksen neliö täyteen voimaansa. Hieman etäämmällä, vaikkakin intensiivisesti vaikuttaen, on Marsin ja Pluton neliö. Tämä tarkentuu seuraavana kuunvaihteen viikonloppuna huippuunsa. Mars on siis ollut ja tulee olemaan aikamoisen tykityksen keskellä.  Tämän viikonlopun kannalta olennaista on myös Marsin ja perääntyvän Neptunuksen kvinkunssi eli alitajuinen haastekulma. Tämä saattaa vaikuttaa hyvin hämmentävästi Saturnuksen tiukkoihin reunaehtoihin.  Toisaalta ristiriidoista löytyy joskus kestävimmät rakenteet.

`Valveilla olevilla yksi yhteinen maailma, mutta nukkuessaan jokainen kääntyy omaan maailmaansa.` - Herakleitos

Herakleitoksen mielestä vastakohdat ovat yhtä. Hänen mielestään asioita ei voi ymmärtää ilman niiden vastakohtia. Astrologiassa oppositio on aina vastakkaisuus, vastakkainasettelu. Neliöt edustavat taas `terävämpää` kitkaa.  Elämässä tarvitaan vastakkaisuuksia, jotta voimme hahmottaa paremmin kokonaisuuksia. Uudenkuun aikaan kannattaa hyödyntää tätä kitkaa liikkeellepanevana voimana. Tämä ei tarkoita ristiriitojen etsimistä eikä kitkan aiheuttamista. Se tarkoittaa jo olevien asioiden näkemistä. Majakasta käsin maisemat näyttävät kauniilta. Myrskyn keskellä maisemien ihailuun ei ole samanlaista mahdollisuutta.  Kaikella on aikansa. Sinussa itsessäsi on kompassi.

Kaunista Uudenkuun aikaa!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...