Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

22.10.2019

vieraskirjoitus:

(Näkymättömien voimien) Energiaekspertti

Kasvoin putkiliikkeen pihalla. Asiakkaat juoksivat huoneeni ikkunan alta sisään ja etsivät putkea parannukseen. Sillä saataisiin ongelmat kuriin, sillä saataisiin tilanne taas haltuun. Kotitalomme ja putkiliikkeen verstaan pihalla oli pakettiautoja, joihin oli teipattu isolla teksti: Energiaekspertti.

Tajusin jokunen aika sitten, että jatkan samoissa jalanjäljissä. Ei, minusta ei tullut minkäänlaista liikkuvaa osaa, tai edes putkenliitintä, perhefirmaan, mutta minusta tuli energiaekspertti. Näkymättömien energioiden. Osaan fengshuita, osaan astrologiaa, osaan pyytää luonnonvoimilta apua. Niilläkin saadaan ongelmat kuriin ja tilanne haltuun.

Se, onko ihmisellä energiaa vai ei, on monenmoisen ongelmavyyhdin ydin

Minulla itselläni on välillä energiaa pistää koko maailma mallilleen, ja välillä en jaksa nousta edes sängystä, ja on otettava pienet lisäunet yöunien, niiden katkenneiden, päälle. Aaltoilen energioiden puutteen ja niiden täyteyden välillä.

Niin tekee moni muukin. Väitän, ettei kukaan ole täydessä iskussa koko aikaa. Aina tulee se päivä, kun ei millään jaksaisi, kun toisen naamakin ärsyttää, ilman että edes suuta avaa. Oma naamakin ärsyttää, ehkä kaikkein eniten. Miten se jaksaakin, tuo peilikuvan tyyppi, taas repiä hermojani?

Tutkin pitkään fengshuita, ja olin varma, että sieltä löytyy pelastus

Kun laitan kotini kuntoon, niin pian asiani ja myös energiani ovat kunnossa. Osittain ovatkin, ja osittain taas eivät. Astrologia alkoi seuraavaksi selittää, että miksi näin on. Alkoi tuntua järkevämmältä elää hetkessä, katsoa mitä se ikuinen hetki toisensa perään tarjoilee, ja kuinka voisin napata tuosta äärettömyyksien energiasta kiinni. Tajusin, että aina ei riitä pelkkä fengshui, jos sillä tarkoitetaan ainoastaan oman kodin järjestelyä, oman kodin ja ympäristön energioiden haltuunottoa. Täytyy ottaa myös päänsisäinen energia haltuun. Jos komentokeskus on tukossa, ei ympärillä asiat tapahdu toivotulla tavalla. Silloin hakkaa vain päätään seinään, toivoen, että se tukos sieltä liukenee, tai ainakin lähtee liikkeelle.

Minulla suurin tukos lähti liukenemaan, kun tajusin, miten suuria voimia tässä meidän ympärillämme onkaan, eikä meillä ole niistä mitään havaintoa. Aistit ja silmät eivät kerro, jos nukumme maasäteilylinjan päällä, mutta keho alkaa heiketä, rappeutua, kunnes sairaus iskee ja pahimmassa tapauksessa hakee mukaansa. Maaperäinen säteily ei ole ainoa, jota voimme syyttää huonosta olostamme. Saatamme olla energeettisesti suojaamattomia. Meihin voi iskeytyä pelkotiloja, saatamme järkkyä mieleltämme, jos kodissamme on negatiivisia energioita, vaikkapa vainajia menneiltä vuosilta. Nekään eivät näy, eivät tule esittäytymään, kun uuteen kotiisi muutat. Mutta jokin muuttuu elämässä, voi tulla käännekohta pahempaan, jos kotiinmuuttosiivouksessa ei siivota myös paikan energioita ja pyydetä sinne suojausta.

Sain todistaa, kuinka maapallon energioiden kuntoutusillassa erään perheen kotoa löytyi syyllinen kaikkeen pahaan oloon, kuinka koti oli kuin helvetin horna, jossa asukkaat koko ajan joutuivat syöksykierteeseen alaspäin. Tarvittiin positiivista energiaa apuun, tarvittiin korkeaa värähtelyä ja henkinen avunpyyntö, että tilanne saatiin haltuun, ja mustat voimat kuriin. Olen onnellinen, että sain olla siinä avunannossa mukana.

Minusta siis todellakin tuli energiaekspertti, näkymättömien energioiden

Eivät ne energiat välttämättä minua tottele, eikä minulla ole taikasauvaa, jolla koko maailman perheet ja kodit pelastetaan kutsumattomilta energiavarkailta. Mutta jos me kaikki tartumme siihen omassa sydämessämme piilevään taikasauvaan, hyvään tahtoon, toivoon ja lähimmäisenrakkauteen, voimme saada uskomattomia asioita aikaan.

Silloin me kaikki olemme energiaeksperttejä. Ja sitä maailma tarvitsee juuri nyt.

Terveisin

Virpi Karjalainen

VIIKONTUOTE: Astrokalenteri - Opas omaan sisäiseen viisauteen ja valon löytämiseen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...