Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.10.2019

Maailma palaa, Elämä kutsuu

Pahoinvointi näyttää lisääntyvän joka puolella sellaisella vauhdilla, ettei kenellekään voi jäädä epäilystä jopa ilmaston lämpenemistä suuremman muutosaallon käynnistymisestä ihmisten keskuudessa. Venus ja Merkurius laukaisivat tyytymättömyyden arvaamattoman nopean kasvun jo toissa viikolla ja tällä viikolla Mars saapuu samaan asemaan varmistamaan, että homma viedään loppuun saakka. On valitettavaa, että pahoinvointi purkautuu jopa kuolemaa kylvävänä väkivaltana, mutta maailman tapahtumia ja historiaa tarkemmin tutkiessa se on erittäin ymmärrettävää.

Kun kiehumispiste ylittyy, niin mitä tahansa voi tapahtua ja se todellinen kiehumispiste näyttäisi olevan vasta ensi vuoden puolella

Mitä kaikkea mahtaakaan olla kasvavan ahdistuksen takana? Kymmenet eri lähteet viittaavat hyvin erikoisen aikajakson alkaneen vuosien 2012-2014 aikoihin. Kerron näistä osittain tutuista ja osittain varmaan hyvin oudoista tähän ajankohtaan viittaavista tapahtumista tämän viikon blogivideossani, joka on nauhoitettu Hengen ja Tiedon messuilla Helsingissä noin viikko sitten. Varoituksen sana herkemmille astrologian ystäville. Videolla on tietoa mikä saattaa järkyttää mieltä ja tietoisuuttasi. 

Videolla selviää miten valon ja pimeyden energiat kietoutuvat toisiinsa salakavalalla tavalla, mutta tärkein sanoma niin videolla kuin tulevissa blogeissa ja videoissa on oman valovoiman päälle kytkeminen myös sekasorron keskellä.

Valtapeli - tai ehkä ihmiskunnan valtaosan näkökulmasta Nälkäpeli - on mennyt niin pitkälle, ettei sen jatkuminen ole enää mahdollista. Espanjassa halu omavaraiseen ja itsenäiseen elämään on nostanut hurjan kansannousun ja Kreikassa hallituksen säästöohjelmaa kritisoiva mielenosoitus roihahti tulipalloksi nuoren mielenosoittajan menehdyttyä poliisin luotiin. Vähäosaisia ja velkavankeudessa eläviä alkaa yksinkertaisesti olla liian paljon millään keinolla hallittaviksi.

Uskomattomia ja ihmiset kohtuuttomaan ahdinkoon ajaneita huijauksia on tapahtunut niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa

Ne ovat vain osa suureen muutokseen pakottavaa tapahtumaketjua, jota emme voi voittaa sotimalla emmekä minkäänlaisella väkivallalla, vaikka se monessa tilanteessa tuntuisi vähintään oikeutetulta. Näemme syyllisinä hallituksen, oikeuslaitoksen, tuomarit ja pankinjohtajat, mutta todelliset voimat ovat niin korkealla ja tavoittamattomissa, ettei niihin pääse kukaan käsiksi. Näennäiset johtajat ovat tahdottomia ja useimmiten onnettomasta tilanteestaan tietämättömiä sätkynukkeja, joiden on asemansa säilyttääkseen tehtävä epäinhimillisiä ratkaisuja. Kansan keskuudessa tunnetuimpia ja täysin korruptoituneita sätkynukkeja ovat vakuutusyhtiöiden (jopa lakisääteisten vakuutuslaitosten, kuten Kelan) lääkärit.

He kaikki kuitenkin tekevät ammattinsa edellyttämää työtä ilman pienintäkään mahdollisuutta toimia todellisen tiedon tai oman todellisen näkemyksensä perusteella. Korvausten epäämissäännöt tulevat korkeammalta ja ne on hyväksyttävä ennen tuottoisan työpaikan avautumista. Muiden asiantuntijalääkäreiden lausunnot eivät paina yhtään mitään vakuutus- eläke tai työkyvyttömyyspäätöstä tehtäessä. Tämä on vain pieni osa elämisen mielekkyyttä nakertavista elementeistä, jotka piakkoin ovat häviämässä historiaan.

Tämän kaiken epävarmuuden keskellä eläminen ottaa koville niin nuorilla kuin meillä jo elämää enemmän nähneillä

Omaa kohtaloa on usein vaikea hyväksyä, eikä toki pidäkään. Mitään todellisia taisteluvälineitä ei kerta kaikkiaan ole olemassa ja siksi on valittava kokonaan toinen tie, jota kulkemalla vahvistamme ihmiskunnan elämää parantavaa värähtelyä. Valtaosa ihmiskunnasta kärsii nyt vääryyttä ja ainoa tapa muuttaa tilannetta on auttaa toinen toisiamme luottamaan itseemme, kestämään iskuja, selviämään seuraavasta päivästä, vapautumaan katkeruudesta ja aiheettomasta syyllisyydestä sekä elämään olosuhteisiin nähden mahdollisimman hyvää ja mielekästä elämää.

Apua ja tukea tarvitsevia on päivä päivältä enemmän ihan täällä oman kansamme keskuudessa

Valtio ei heitä tule auttamaan, mutta me voimme auttaa jokainen omalla pienellä panoksella ja kasvattaa sillä tavalla valotietoisuutta, jonka varaan alkamassa oleva Kulta-Aika rakentuu. Valtavasti omistamista suurempi tyydytys ja onnen tunne syntyy, kun voi auttaa toista ihmistä ihan millä tavalla tahansa. Tärkein lenkki tässä muutoksen ajassa olet SINÄ.

Kommentteihin toivoisin auttamistarinoita sekä auttajilta että apua saaneilta. Niiden avulla moni rohkaistuu sekä antamaan että ottamaan apua vastaan. Molemmat ovat yhtä tärkeitä Kulta-Ajan työkaluja.

VIIKONTUOTE: Astrokalenteri - Opas sisäiseen viisauteen ja kulta-ajan muutoksiin

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...