Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

27.9.2019

vieraskirjoitus:

Mitään uutta taivaan alla?

Lauantaina 28.9. klo 21:26 on Uusikuu vaa`an ilmamerkissä. Uranuksen tarkan kvinkunssin myötä ajassa on tasapainoa hakevan vaaka energian lisäksi myös `terävämpää` ja arvaamattomampaa muutosvoimaa. Nopeat ja yllätykselliset käänteet kuuluvat asiaan. Uusikuu nimensä mukaisesti edustaa uusiutuvaa aikaa. Kuun symboliikka on perusluonteeltaan taas hyvin erilaista. Se edustaa turvallisuutta, alitajuntaa, äitiyttä, lapsuutta, menneisyyttä sekä sielua. Aurinko ja Kuu ovat taivaanvalot. Kuu heijastaa Auringon valoa ja siksi liitetään alkukantaisiin ja mahdollisesti tiedostamattomiin tunteisiin sekä reaktioihin. Uudenkuun aikaan ne ovat `samassa paketissa` valaisten toisiaan. Khiron, haavoittuneena parantajana, on oppositiossa tähän taivaalliseen parivaljakkoon. Nämä ovat sisäiset vanhempamme, Kuun edustaessa äitisuhdetta ja Auringon isäsuhdetta. Yin ja Yang, feminiininen sekä maskuliininen puolemme.

Parhaimmillaan viikonloppu on puhdistavaa aikaa. Jos alitajunnasta nousee haasteellisia tai kipeitä tunteita, niillä on aina sanomansa. Niiden tarkoitus ei ole hankaloittaa elämää, vaan pikemminkin `saada äänensä kuuluviin` ja näin helpottaa sekä keventää oloamme. Meille kaikille kertyy pitkin elämää aina uutta `kuonaa`. Se on normaalia ja kuuluu asiaan. Joskus tämä herättää vanhoja kokemuksia sekä muistoja päivänvaloon.  Joskus se liittyy enemmissä määrin tähän hetkeen ja esimerkiksi voimavaroihin. Usein näitä on vaikea ja välillä jopa tarpeetonta erottaa toisistaan, niiden `kulkiessa` limittäin ja lomittain sidoksissa toisiinsa.

Jos ajattelet viikonlopun puhdistuskuurina, mitä se tarkoittaa kohdallasi? Onko painopiste fyysisellä vai emotionaalisella puolella vai ovatko nämä samalla viivalla? Tarvitsetko lepoa vai aktiviteettia? Miten saat energiat virtaamaan, kehosi nesteet liikkeelle ja sydämen pumppaamaan elinvoimaa entisestään? Joskus vapautuminen on myös sitä, että antaa itselleen `luvan` tuntea kaikki esille tulevat tunteet juuri semmoisenaan kuin ne tulevat. Tarkoitus ei ole jäädä niihin kiinni eikä myöskään lietsoa tai analysoida pieniksi palasiksi. Tätä ei myöskään kuulu nopeuttaa eikä suorittaa. Tätä ei myös aina ole hedelmällistä tai edes mahdollista käydä läpi toisten ihmisten kanssa. Tunteiden puhdistaminen vaatii lempeyttä ja kärsivällisyyttä.

`Kun henki on vahva, niin vähäkin työ riittää maailman luomiseen.` - Juice Leskinen, Musta aurinko nousee

Aurinko, Kuu, Venus sekä Merkurius ovat kaikki Vaa´an merkissä. Venus edustaa rakkautta ja arvomaailmaa. Vaa`an merkissä ollessaan se korostaa tasapainon ja kauneuden merkitystä entisestään. Merkurius vaa`assa edustaa taas kommunikointia, diblomatiaa ja luonteeltaan on `yhdistävä sillanrakentaja`. Kuunsolmut, Saturnus sekä Pluto ovat neliössä Venukseen sekä Merkuriukseen. Neptunuksen ja Venuksen välinen kvinkunssi saattaa lisätä alitajuisten pelkojen pintaan nousua. Tämä ei tarkoita että pelot olisivat toteutuvia, vaan pikemminkin päinvastoin. Tämä on tiukkaa tykitystä. Sillan rakentaminen ei olekaan niin yksinkertaista. Odotukset ja lupaukset näyttävät nopeasti realiteettinsa. Tämä tarkistaa `talon perustan` kestävyyden. Ajattelen sen myös suojana. Jos rakenteet eivät ole vakaita, huomaamme sen ajoissa. Näin hetkellinen suunnan tarkistus tukee kokonaisuutta. Jos emme muista pitää huolta rajoistamme, tämä pysäyttää ja `antaa luvan` vetäytyä kotisohvalle huovan sisään.  Nämä tarkistuspisteet ovat usein olennaisia tulevaisuudenkin kannalta.

Jupiterin sekstiilien myötä on hyvä tunnistaa liialliset lupaukset. Vaikka tämä on positiivinen kulma, riskinä on että saatamme hyvässä olossa luulla jaksavamme vaikka mitä.Mars on neitsyen loppuasteissa ja saa tukensa Vestalta ja hieman etäämmällä olevalta Plutolta. Khironin oppositio osoittaa mitkä asiat tukevat eheytymistä. Nyt on hyvä aika voimistaa itseään vaikkapa saunan, takkatulen tai nuotion merkeissä. Sisäisen lämmön vahvistaminen ulkoisillakin tekijöillä olisi suotavaa. Kuuma juotava, kääriytyminen lämpimään vilttiin ja villasukat ovat tämän viikonlopun parasta antia voimistumisen kannalta. Usein jo kynttilänliekin katsominen on rentouttavampaa kuin uskommekaan. Siinä saattaa muu maailma unohtua.

Uusikuu on uusiutumisen kulta-aikaa. Uusiutuminen ei aina ole tekemistä, joskus se on muutoksen seuraamista ja siinä olemista. Se ei aina vaadi ponnisteluja, yllättävän usein `vähemmän on enemmän`.

`Kun virtaava vesi kohtaa tiellään esteen, joka tukkii sen tien, se pysähtyy. Se kokoaa massaansa ja voimaansa, ja nousee pikku hiljaa esteen tasolle, ja lopulta ylittää sen. Älä sinäkään käänny ja pakene, koska takaa et löydä mitään arvokasta. Älä myöskään ryntää suin päin kohti vaaraa. Tee niin kuin virtaava vesi. Pysähdy ja kerää voimiasi kunnes edessä oleva este ei enää tuki tietäsi.`-I. Ching

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...