Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

22.9.2019

Lapsisoturit

Viikonloppuna pidetty astrologian jatkokurssi kartan aspekteista Oriveden kansalaisopistolla nostatti tunteet pintaan useampaan otteeseen vain siksi, että joku tunsi olevansa hyväksytty juuri sellaisena kuin on. Monen ihmisen elämä lipuu kokonaan ohi ilman tätä valaisevaa oivallusta, joka on kaivettava esiin syvältä lapsuuden, nuoruuden ja aikuisuuden traumojen alta.

Emme toki sukeltaneet menneisyyteen tai edellisiin elämiin märehtimään kenellekään tapahtuneita kauheuksia, vaan nostimme yhdessä päivänvaloon kartan sisältämät henkiset valmiudet ja taipumukset. Oli jälleen sykähdyttävää huomata kuinka monia näistä lahjakkuuden piirteistä pidettiin negatiivisina, kunnes ne tuotiin esille kosmisina kehitysvaiheina ja karmallisena tehtäväkenttänä, josta kukaan ei voi eikä todellakaan halua kieltäytyä.

Jokainen osanottaja koki olevansa ylpeä omasta kartastaan ja omasta tehtävästään tässä elämässä. Esillä oli vain toinen toistaan upeampia ainutlaatuisia Kulta-ajan tekijöitä, jotka saivat toisen päivän aikamatkalla jännittävän ja houkuttelevan kartan tulevalle vuodelle. Lähes kaikilla oli takana kivikkoinen taival ihmissuhtessa ja rakkauselämässä. Mietimme siinä porukalla, miten tuosta matkasta olisi voinut tulla helpompi, tasapainoisempi ja sydämellisempi. Olisiko asiaa auttanut, jos jo vanhemmat olisivat tunnistaneet nämä kosmiset piirteet luonnollisiksi osiksi lapsen persoonallisuutta?

Ennen kurssin alkua sain käsiini hiukan yli vuoden ikäisen tyttölapsen syntymätiedot ja toiveen tuon kartan avaamisesta vanhemmille, jotka eivät tahtoneet löytää selviämiskeinoja lapsen voimakkaan persoonallisuuden ohjaamiseksi oikeaan suuntaan. Myrskyisät reaktiot olivat suorastaan pelottavia ja yritykset niiden hillitsemiseksi tai lapsen rauhoittamiseksi vain pahensivat tilannetta.

Tutkimme karttaa tässä blogissa julkaistavalla videolla yhdessä astrologi ja tarottulkitsija Johanna Vilenin kanssa. Tunnen hänet vuosien takaa ja tiesin hänellä olevan omakohtaista kokemusta erittäin voimakastahtoisesta lapsesta. Soturilapsi voi tosiaan tuntua pelottavalta heti silmät ensimmäisen kerran avatessaan. Kosmisesti hyvin herkäksi virittynyt lapsi ottaa kantaa vanhempien tunteisiin ainoalla osaamallaan tavalla, eli ensin itkemällä ja hiukan myöhemmin "kiukuttelemalla", koska mitään muuta keinoa muutoksen aikaan saamiseksi ei ole olemassa.

Ellei vanhempi ole oppinut hyväksymään itseään sellaisena kuin on, ei oman lapsen hyväksyminenkään ole mahdollista. Silloin lasta yritetään "kasvattaa" samaan muottiin, jonka itse kukin on itselleen omaksunut. Lapsi syntyy poikkeuksetta vapauttamaan vanhempiaan näistä järkyttävistä itsekriittisistä kaavoista. Se tapahtuu asettumalla peiliksi äidin ja/tai isän keskeneräisyydelle omia henkisiä valmiuksia toteuttamalla.

Jos vanhemmat suostuvat katsomaan ja onnistuvat näkemään lapsensa käyttäytymisen henkisten kykyjen harjoittamisena, pystyvät he samalla vapauttamaan itsensä niistä kaavoista ja vaatimuksista, joihin lapsi käytöksellään reagoi. Lapsen reaktioiden ja käytöksen ymmärtäminen joksikin henkiseksi lahjakkuudeksi, vapauttaa sekä vanhemman että lapsen hyväksymään toisensa sellaisina kuin ovat. Silloin "kiukuttelu" käy tarpeettomaksi molemmin puolin.

Olisi ihanaa saada kommentteihin palautetta kokemuksista lapsen kartan tulkinnoista kirjallisina tai henkilökohtaisina tapaamisina astrologin kanssa. Itselläni on paljon ihania kokemuksia lapsensa uudelleen löytäneistä vanhemmista ja vanhempansa uudelleen löytäneistä lapsista. Kerron oman kokemukseni tuolla blogin kommenteissa. Kerro Sinäkin omasi.

Viikon suositus: Valon Lapsi

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...