Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.9.2019

Maailman suurin pyramidi

Tällä täydenkuun jälkeisellä viikolla pääsemme oikein tosissaan harjoittamaan oman Mars-voimamme käyttöä kaikissa päivittäisissä askareissa, mutta ennen kaikkea elämällemme tärkeiden asioiden edistämisessä. Mars on nyt tarkassa kolmiossa Plutoon ja energian kohoaminen on tunnistettavissa selvimmin silloin, kun teet jotain TÄRKEÄÄ!

Tapasin täydenkuun hetkellä eli viime lauantaina pyramiditutkijan Matti J Salon ja kuuntelin lumoutuneena hänen tarinaansa siitä, miten nämä alan miehet ja naiset työskentelevät satumaisilta kuulostavien "sattumien" värähtelykentässä. Yksi sattuma käynnisti Bosnian pyramidien tutkimuksen vuonna 2005 ja valtavan työn tuloksena on löytynyt maan alle kätkeytyneen pyramidin lisäksi uskomaton maanalaisten käytävien verkosto, jossa vallitsee koko sen pituudelta täsmälleen sama ilmankosteus, happipitoisuus ja lämpötila vuodenajasta riippumatta. Tunneleihin on vain yksi sisäänkäynti, eikä vielä tiedetä minne ne lopulta johtavat.

Radiohiilimittausten perusteella rakentamisajankohta osuu noin 30.000 vuoden taakse eli paljon kauemmas kuin Egyptin pyramidien oletettu rakennusaika noin 5000v ennen ajanlaskun alkua. Joskus noihin aikoihin voitaisiin olettaa maapalloa asuttaneen Neandertalin ihmisen, jolla oli käytössä varsin alkeelliset työkalut 18 miljoonaa tonnia painavan pyramidin rakentamiseksi. Bosnian aurinkopyramidin rakentamisessa on käytetty huomattavasti vahvempaa betonia, kuin mitä meillä on tällä hetkellä käytössä. Viikkokatsausvideolla Matti Salo päästää Sinutkin salaisuuksien äärelle.

Nyt kuitenkin takaisin Mars-värähtelyn pariin. Oivalluksia, löytöjä ja keksintöjä tapahtuu eniten silloin, kun antaudumme lapsellisen innostuksen vietäviksi. Matin tarinat vahvistivat, kuinka uskomattoman korkealle pääsee kiipeämään sattumusten seuratessa toisiaan kuin kirkas säännöllinen helminauha. Olemme nyt 30000 vuotta kestäneen kehitysjakson päätepisteessä ja siirtymässä uuteen värähtelytaajuuteen, jonka ansiosta moni aikaisemmin mahdottomalta tuntunut asia käy mahdolliseksi.

Uskaltaaksesi hyppiä askelmalta toiselle tarvitset voimia, joita ei hankita kuntosalilta tai lenkkipoluilta. Uuteen aikaan johdattava Mars-voima uinuu sisällämme kuin pyramidin energiaa tuottava koneisto kilometrien syvyydessä. Siellä se on, vaikka sitä ei silmillään näe. Mars-voimaa ei käynnistetä ajattelemalla, vaan tekemällä, menemällä ja uskaltamalla.

Minulle oli valtavan voimaa antava oivallus löytää oman karttani Marsin tekemä kolmio Auringolle. Tieto tuon kuvion käyttöohjeista on syöpynyt syvälle tajuntaani ja johdattaa minua sattumasta toiseen sellaisella vauhdilla, ettei elämääni mahdu ainuttakaan tylsää päivää. Olen täysin vakuuttunut siitä, että oman Mars-luonteensa sisäistämällä jokainen pääsee samankaltaiseen vapauttavaan lentoon elämässään. Elämme Kulta-ajan keskellä ja salassa pysyneet voimat ja taidot ovat palautumassa koko ihmiskunnalle. Astu mukaan "Kulta-ajan tekijöiden" kasvavaan joukkoon omien Mars voimiesi kanssa.

Tällä viikolla sisäinen voima on valjastettavissa tietoiseen käyttöön paljon tavallista tehokkaammin. Tutustu omaan salattuun voimaasi lukemalla Marsista kertovat tekstit Sisäinen Soturi tulkinnasta. Ellei sellaista vielä ole, niin tervetuloa tutustumaan tästä linkistä Sisäinen Soturi

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...