Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

7.9.2019

Täysi höyry päälle

9.9.2019 käynnistyy aivan uskomattoman energinen viikko Marsin ja Auringon tehdessä kolmiota Saturnukselle ja Plutolle koko viikon ajan. Nyt on todella aika olla mahdollisimman täynnä ihan sitä omaa ihtiänsä ja löytää mitä tahansa kiinnostavaa tekemistä. Ei haittaa, vaikka juttu vaihtuisi päivittäin. Tärkeintä on olla liikkeellä ja menossa johonkin suuntaan.

Videolla me Timpan kanssa lähdemme rakentamaan Sinulle mahdollisimman helppoa ja kannustavaa polkua tarotkorttien ihmeelliseen maailmaan verkkokurssin muodossa. Toteutamme kurssin yhdessä koodausalan ammattilaisten kanssa, niin että sitä voi käyttää tulkintaoppaana omia tarotpöytiä tehdessään. Ainakin lähtö tapahtui kuin satasen pikamatkalla.

Sinullakin on varmasti joku oma juttu odottamassa sitä ratkaisevaa potkua rautasaappaalla. Saturnuksen ja Pluton yhteinen voima Marsiin yhdistettynä vastaa lähestulkoon ydinlatausta vaatimattoman rautasaappaan sijasta, joten ei ole mitään syytä jättää käynnistmistä odottamaan parempaa hetkeä.

Elämme niin vahvaa sydämen tietoisuudelle avautumisen aikaa, että tuo ikiaikaisten tarottien viesti avautuu salaisia toiveitasi ja todellisia päämääriäsi tukevalla tavalla. Otetaan haltuun schumanin resonanssi sydämiämme yhdistävänä luottamuksena omaan asiaamme ja omiin pyrkimyksiimme. Käytännössä kukaan ei ole nyt yksin oman ideansa kanssa. Jossain päin maapalloa jotkut muut tekevät täsmälleen samaa ja siksi kehitys tulee olemaan huikeampaa ja huikeampaa kuukauden lähestyessä loppuaan.

Tarotkortit yhdistävät meidät kollektiiviseen tietoisuuteen ja antavat rohkaisevan opastuksensa päätösten tekemiseen. Tarotpöytiin pääset tutustumaan TAROTMAAILMASSA

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...