Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.9.2019

Kumpi päättää - sydän vai aivot

Tämä kuunvaihde oli minulle huikeiden oivallusten aikaa Taipalsaaren Ihminen Tunne Itsesi viikonlopun ansiosta. Siellä tapahtui niin konkreettista tieteen, astrologian ja alkemian välistä yhdistymistä, että en vieläkään tahdo uskoa sitä todeksi. Sain luvan jakaa ainakin osan näistä luennoista taltiointeina tai linkkeinä sähköpostini tilaajille sitten kun ne ovat jaettavissa. Ensimmäiset ehkä jo tällä viikolla.

Suurin oivallus tuli kuitenkin sydämen ja aivojen välisestä vuorovaikutuksesta ja tutkimustuloksista, joissa on mitattu sydämen ja aivojen sähkökäyriä toisiinsa ihmisen reagoidessa ympäristön tapahtumiin laboratorio-olosuhteissa. Ennen kuin aivot antavat ensimmäistäkään käskyä lihaksille, on sydämestä mitattu värähtely ehtinyt antaa oman ohjauksensa tilanteeseen reagoinnista.

Mielenkiintoisinta on se, että joissakin kokeissa sydämen reaktio on ollut havaittavissa jo ennen ärsykkeen antamista. Tämä on varmaan meille kaikille tuttu ilmiö jossakin kohtaa elämäämme. Olet yksikertaisesti tiennyt ennakolta, mitä tulee tapahtumaan ja ollut kenties jännittynyt, hermostunut tai ilman näkyvää syytä kovin innostununeella mielellä jo herätessäsi. Kun tuo elämääsi koskettava tapahtuma sitten konkretisoituu, olet jo valmistautunut siihen sydämesi tasolla. Tiesit sen sisimmässäsi ennen kuin aivoilla oli asiasta mitään käsitystä

Tämä ilmiö konkreettisesti mitattavana tieteellisenä löytönä asettaa koko elämänhallinnan aivan uusiin mittasuhteisiin ja on arvokas todiste siitä, että kukaan meistä ei voi tehdä ensimmäistäkään asiaa elämässään väärin. Vaikka suunnittelemme jonkun tekemisemme aivojen avulla, on ohjaus tähän tekoon/reaktioon tullut sydämeltä, jonka elektromagneettinen kenttä on moninkertainen aivojen sähkökenttään verrattuna.

Todellinen tietoisuus on paljon aivojen kapasiteettia korkeammalla tasolla. Aivojemme tasolla saatamme haluta lopettaa tupakanpolton tai jonkun muun terveyttämme häiritsevän elementin, mutta vasta sydämen ohjauksella se voi lopulta toteutua. Sama pätee moneen muuhun asiaan, joita me ympäristömme, läheistemme ja auktoriteettien vaatimuksesta yritämme toteuttaa, mutta emme kuitenkaan siinä onnistu. Tästä seuraa tunne kyvyttömyydestä, osaamattomuudesta, laiskuudesta ja pahimmillaan jopa piittaamattomuudesta, jotka kaikki ovat täysin aiheettomia syyllisyyden tunteita.

Emme luitenkaan ole tahdottomia olentoja, sillä lopulta ohjaamme itse omaa sydäntämme korkeamman tietoisuutemme tasolla ja juuri nyt - tämän sukupolven aikana - olemme kohottamassa värähtelyämme alueelle, jossa ei tunneta syyllisyyttä, vaan ollaan valmiita oppimaan koko ajan lisää omasta roolista luomistyön toteuttajina.

Astrologisella kartalla Aurinko edustaa sydäntä ja sekin on tutkimuksissa todettu, että Aurinkomyrskyt todellakin vaikuttavat ihmisten käyttäytymiseen ja reaktioihin. Tällä viikolla kaikki persoonalliset tekijät Kuuta lukuun ottamatta sijaitsevat Neitsyen merkissä ja kolmiossa Uranukseen. Elämme nyt suurten oivallusten ja ennen kaikkea sydämen oivallusten viikkoa. Viikonlopun luennollaan Alexander Jalo kertoi planeettojen muuntavan auringosta tulevien purkausten vaikutusta aivan konkreettisella tavalla.

Itse olen todennut, että yhä useammat löytävät elämäänsä tukevan yhteyden planeettasyklien ja tärkeiden tapahtumien välille. Tällainen yhteys on monille ensimmäinen iso askel kohti sydäntietoisuutta. Oman kartan planeettasyklejä pystyy parhaiten seuraamaan Astrokalenterin avulla.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...