Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

30.8.2019

vieraskirjoitus:

Elämä on luotavaksi luotu

Perjantaina 30.8. klo 13:37 on Uusikuu neitsyen merkissä. Uudenkuun kartalla onkin neitsyt painotteisuus huipussaan. Jos käyttää 9 asteen orbia eli etäisyyttä, mukaan voi laskea Merkuriuksen, Junon, Auringon, Kuun, Marsin sekä Venuksen. Nämä ovat yhtenä pakettina keskipäivän pisteessä. Näiden edellä mainittujen kolmio perääntyvälle Uranukselle on erittäin vauhdikas. Uusikuu on muutenkin uudistumisen kulta-aikaa.

`Elämässä ei ole kyse itsensä löytämisestä vaan itsensä luomisesta.` –George Bernard Shaw

Perääntyvä Saturnus on edelleen omassa merkissään kauriissa ja Kuunlaskusolmulla. Vaikka se onkin etäämmällä Uudenkuun stelliumista, sen vivahteet vahvistavat ja parhaimmillaan rauhoittavat viikonlopun energioita. Toisaalta kärsivällisyys voi olla koetuksella, jos emme ole varautuneet jarrutuksiin. Cereksen neliöiden myötä voimme kokea turhautumista kuulluksi, nähdyksi tai kohdatuksi tulemisen suhteen. Myös yksinäisyys ja irrallisuus tai vetäytyminen voi kuulua asiaan.

Ihmissuhteet, turva sekä tarvitsevuus vaihtelevat vaakakupista toiseen. Samoin maskuliininen ja feminiininen tasapaino hakevat oikeaa uomaansa. Venus ja Mars, samoin kuin Kuu ja Aurinko ovat tähän liittyvät parivaljakot. Juno liittyy vahvasti ihmissuhteisiin, mutta myös sielulliseen yhteyteen ja kohtaamiseen.

Kaksijakoisuus tulee osittain siitä että saatamme kokea oman elämämme `hitaaksi tai muuttumattomaksi` ja että muilla sujuisi mutkattomammin. Tämä ristiriita voi etäännyttää meitä omiin oloihin ja saada aikaan erillisyyden tunteen. Jos taas otamme tilaa ja aikaa keskustella `turvallisessa seurassa` haasteellisista kokemuksistamme, saatamme löytää yllättävän samankaltaisia kokemuksia. Käymme tämänkaltaisia tunteita enemmän tai vähemmän kollektiivisestikin läpi. Voimavarat, jaksaminen sekä niiden välinen heittely suuntaan jos toiseen voi tuntua ristiriitaiselta. Energiaa voi olla vaikka kuinka paljon ja aivan yllättäen energiat voivat tippua nollaan. Myös uupumus voi muuttua innostukseksi aivan huomaamatta. Tämä on luonnollista silloin kun etsimme ja päivitämme tasapainopisteitämme. Uudet alut ja uudet energiat vaativat myös harjoittelua.

`Ajattele kuinka onnellinen olisit, jos juuri nyt menettäisit kaiken mitä sinulla on - ja sen jälkeen saisit sen kaiken takaisin. `-Frances Rodman

Khironin kvinkunssien myötä kipupisteet voivat olla pinnassa. Puhdistusreaktiot voivat olla niin fyysisiä kuin psyykkisiäkin. Se että jokin tunne tulee hyvin kokonaisvaltaisena, saa meidät helposti luulemaan että se jää päälle. Välillä on hyvä kyseenalaistaa omia vanhoja tottumuksia ja uskomuksia. Se on joskus pienestä kiinni.

Elämä on luotavaksi luotu
Ja vaikka usko emme
Ja vaikka epäilemme
On meidän onneksemme maljat juotu

-Juice Leskinen; Suloista ja haikeaa

Kaunista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...