Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

27.8.2019

vieraskirjoitus:

Kutsumattomat ajatusvieraat

Miten elämä muuttuu paremmaksi, on kysymys, joka kiinnostaa meitä kaikkia. Sillä ainahan se voisi olla parempaa jollain tasolla. Mutta kysymys kuuluu ennen kaikkea: miten elämä muuttuu paremmaksi ilman suuria summia rahaa, täydellistä plastiikkakirurgioperaatiota, tai sitä elämän suurta rakkautta, joka korjaa kaiken meissä vialla olevan kuntoon? Miten elämä voisi olla parempaa juuri nyt, näillä vaillinaisilla pelimerkeillä mitä päivittäin käsissämme on?

Vastaus taitaa olla lyhykäisyydessään, että ajatus kerrallaan.

Eräs lukija kertoi olevansa väsynyt ja yksinäinen. Hänellä oli selvästi tarvetta kertoa omasta tilanteestaan ja saada sitä kautta vertaistukea. Tämä pieni, lyhyt viesti jäi mieleeni ja sai omat ajatukseni liikkeelle.

Ajatuksista sanotaan usein, että ne ovat kuin pilviä taivaalla, tulevat esiin ja lipuvat sitten pois tuulten mukana

Omasta mielestäni ajatus on kuin pieni pölyhiukkanen kodin nurkassa. Ensin on yksi pieni hitunen pölyä ja kun muut hituset laskeutuvat sen viereen, kertyykin koko ajan isompi pölypallero. Sitten yhtäkkiä ilman, että sitä oikein huomaakaan, lattialla leijailee iso harmaa pölykasa, joka pitää imaista imuriin pois kotia likaamasta.

Samalla tavalla yksi ohikulkeva ajatus jää aivoihin pyörimään, vaikkapa pahaa mieltä aiheuttava ajatus yksinäisyydestä tai väsymyksestä, köyhyydestä tai epäreiluudesta. Jos sitä ei heti karkota matkoihinsa, se tekee olonsa mukavaksi ja jää asumaan. Tässäpä oiva asuinpaikka, tähän jään! Se yksi ikävä ajatus pitää tuparit ja kutsuu luokseen muita samanhenkisiä ja kohta niillä on hurjat bileet päällä, sinun aivoissasi. Osa näistä vieraista ei lähde kulumallakaan.

Kun erehdyt kutsumaan yhden ei-toivotun ajatuksen luoksesi, se ottaa kaverit mukaan ja kohta koko ajatusmaailmasi on läpipääsemättömän sumun valloittama. Sinun päiväsi alkaa onnettomilla ajatuksilla ja niihin se myös päättyy. Siihen väliin jää monta hetkeä, jolloin masennut, tympäännyt, olet surullinen etkä mitään oikein jaksaisi. Tiedän tämän hyvin, sillä minäkin olen ollut masentunut, kunnolla ja perusteellisesti.

Olen huomannut, että aamu on tässä suhteessa todella kriittistä aikaa

Jos et ole tarkkana, jos et kunnolla tsemppaa, päivä voi lähteä lipumaan aivan väärään suuntaan. Jos en heti aamusta päätä, että nyt en valahda epätoivoon, saatan jäädä jumiin oman pääni sisälle, jossa keskarit viuhuu ja sadattelut kaikuvat. Ja jossa on pohjatonta väsymystä.

Entä jos en päästä sitä tapahtumaan? Entä jos valitsen paremmin? Avaan vaikkapa Astrokalenterin ja luen mitä hyvää minulle on tänään tulossa. Jo tämä pieni ele usein nostattaa minua, antaa toivoa ennen kuin edes lasken jalkoja lattialle. Toinen apukeino on musiikki. Astrologian ohella sillä voi saada upeaa nostetta elämään.

Itsellä on valtava vastuu siinä, mitä energiaa maailmalle heittää

Jos tekee mieli kirjoittaa tulikivenkatkuinen viesti ja osoittaa kuinka minua on nyt loukattu, niin kannattaa hetki tuumailla, hetki hengitellä – ja sitten siirtää se kiukunpurkaus huomiselle. Yleensä käy niin, ettei seuraavana päivänä harmita enää yhtään. Kiität itseäsi, ettet purkanut omaa huonoa oloasi muihin, sivullisiin.

Voi nimittäin käydä niin, että oikean elämän kaverit saattavat nostaa kytkintä, koska sinusta on tullut niin raskasta seuraa. Silloin painat myös heidän energioitaan ja mielialaansa alaspäin. Ihmisten täytyy suojella omaa itseään, omaa onneaan, ja siksi raskassoutuinen ystävä saattaa jäädä yksin, eristyksiin muiden maailmasta. Kukaan ei voi ottaa muiden murheita kantaakseen. Kaikilla on ihan omat.

Pahimmassa tapauksessa tuo alati rinnuksissa pusertava ahdistus saattaa aiheuttaa ihan oikean fyysisen möykyn tai oireen jonnekin päin kehoa. Se kaikki alkoi ajatuksista. Sairaudet ovat vaativia henkisiä opettajia, eivätkä päästä ketään helpolla. Ihmeparantumisiakin tapahtuu, tahdonvoimalla. Sekin alkaa ajatuksesta, ensin yhdestä, sitten toisesta. Älä vaan luovuta kesken kaiken.

Omien ajatustensa havainnointi, tutkiminen ja lajittelu vaatii aikaa ja henkistä kapasiteettia

Ehkä eniten se vaatii tietynlaista tahdonvoimaa, sinnikästä toistuvuutta ja ennen kaikkea armollisuutta. Et voi muuttua yhdessä yössä. Se on elämänmittainen prosessi.

Anna siis itsellesi runsaasti aikaa tehdä tämä ajatusten suursiivous. Valitse hitusen parempia ajatuksia tilalle. Yksi kerrallaan. Pikkuhiljaa se pahin möykky rinnassa voikin helpottaa ja synkkien ajatusten tilalle pääsee valonsäde, joka kirkastaa aivokopan. Joku voi tarvita tähän myös ulkopuolisen apua. Myös lukuisat itsehoito-oppaat voi ottaa vierelle sisäisiä siivoustalkoita vauhdittamaan. Astrologia opettaa meille myös armollisuutta, siltä pohjalta kukin ponnistaa eteenpäin. Kullakin meillä on omat oppiläksymme.

Ne myönteiset, toiveikkaat ja hyväntahtoiset ajatukset haluavat käydä sinuunkin taloksi ja odottavat jo ovella

Putsaa siis sisäinen kotisi aivonystyröitä myöten ja kutsu nuo ilon lähettiläät luoksesi käymään tai olemaan. Sillä kutsumattomia ajatusvieraita emme enää halua, sillä ne jättävät jälkeensä vain hävityksen kauhistuksen ja kamalan kankkusen. Kutsu vain kivoja ajatuskavereita kylään luoksesi ja huomaat kuinka vietätkin päiväsi oikein mukavassa seurassa. Niin ajatuksissasi kuin oikeassa elämässäkin.

Meillä käy mielessämme kääntymässä kymmeniä tuhansia ajatuksia per päivä

Eivät ne kaikki voi aina olla priimaa. Jotkut ajatukset ovat silkkaa sekundaa ja joutavat heti romukoppaan.

Mikä parasta, tämä huonojen ajatusten poissulkeminen ei muuten maksa mitään! Tuloksena voi sen sijaan olla, että väsymys lientyy, yksinäisyys alkaa helpottaa, laskut eivät enää ahdista yhtä paljon, vaan uni syventyy ja terveys kääntyy paremmalle tolalle. Voipa joku löytää sen rakkaudenkin rinnalleen, saada unelmiensa työpaikan tai muuten saada elämänsä taas ihan uusille raiteille.

Jokapäiväisen touhuamisen keskellä on hyvä muistaa, että meillä on vain tämä hetki, tämä päivä

Jos sen tuhlaa tyytymättömyyteen, huoliin, riitelyyn tai synkkyyteen, niin ajatusten pankkitili näyttää pelkkää miinusta. Itse yritän päästä päivittäin plussalle, pelaamalla ajatusten pajatsoa. Välillä osuu kohdalle se oikea ajatus, joka tekee käänteen. Silloin syttyy valot, kolikot kilisee ja kasvoille nousee hymy. Minä voitin!

Minä olen saanut Astrokalenterista paljon hyvää tukea ja uutta kurssia ajatuksilleni huonoinakin hetkinä. Laita sinäkin oma ajatusjokeri vetämään tutustumalla Astrokalenterin positiiviseen, juuri sinun elämääsi tukevaan sanomaan. Tässäkään ei ole suurta taloudellista riskiä, sillä kokeilukuukausi on aina ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

Ystävällisin terveisin

Virpi Karjalainen

P.S. Tutustu Astrokalenteriin tästä

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...