Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.8.2019

Kapulanvaihto Leijonilta Neitsyille

Suuret kiitokset viimeviikon upeista kommenteista ja yhteisestä panostuksesta iloiseen asenteeseen ja läheisten ihmisten arvostamiseen. Tällä viikolla sukelletaan samoissa kirkkaissa vesissä Venuksen, Marsin ja Auringon siirtyessä Leijonasta Neitsyen merkkiin ja kohti kolmioita Uranuksen kanssa.

Vauhtia ei kannata päästää yhtään hiipumaan, sillä raikkaat kosmoksen tuulet puhaltavat viikon edetessä aina vain vauhdikkaammin. Lopullinen huipentuma osuu vasta elokuun viimeiselle viikolle ja päästäksesi sen suurimman aallon harjalle oman surffilautasi kanssa on tällä viikolla uskallettava antaa vauhdin nousta tasaiseen tahtiin.

Suuri vaara piilee perisuomalaisessa asenteessa, joka ennustaa itkua pitkästä ilosta. Joskus tuo väittämä saattaa pitää paikkansa ja ehkä tälläkin kertaa, mutta se päivä ei oo vielä tänään, kuten laulussa lauletaan. Koitetaan yhdessä kaivaa sellainen luottamus ja voima omaan tekemiseen, ettemme anna aiheettoman pelon pysäyttää hienosti alkanutta matkaa.

Viime viikon kommentit valoivat uskoa oman ajatuksen voimaan ja niistä huokui antamisen ja jakamisen ilo. Kun siis itse kukin löydämme jotain upeaa omaan elämäämme, niin laitetaan se nyt avokätisesti jakoon kannustamalla kohtaamiamme ihmisiä toteuttamaan omia unelmiaan lapsellisen innostuksen vallassa. Kommentteihin voisi tällä kertaa jakaa omia lapsellisia tempauksia häpeää tuntematta.

Jos tuntuu, että olet kadottanut sisäisen lapsesi ja lapsellisen rohkeutesi aikuisuuden järkevyyden taakse, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan Valoisaan, Luottavaiseen ja Luovuudessaan ainutlaatuiseen olentoon eli SINUUN ITSEESI sellaisena kuin olet aikoinaan tänne syntynyt. Valon Lapsi on astrologinen tulkinta lapsen vanhemmille, jotta he ymmärtäisivät lapsensa reaktioita ja käyttäytymistä.

Aikuiselle ihmiselle tämä tulkinta antaa mahdollisuuden vapautua tarpeettomasta ja luovuutta kahlitsevasta kriittisyydestä itseään kohtaan. On uskomattoman avartavaa löytää itseä kohtaan osoitettu armottomuus tulkinnassa kuvatuista vanhemmista ja suorastaan hykerryttävää päästä osoittamaan itselleen se arvostus, kunnioitus ja kiitollisuus, jota fyysiset vanhemmat eivät pystyneet ilmaisemaan. Olemme kaikki VALON LAPSIA ja vain lapsen kaltaisina olemme valmiita kohoamaan korkeamman värähtelyn taajuudelle, jonne koko aurinkokuntamme on nyt kipuamassa.

Tutustu valo-olentoosi täällä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...