Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

16.8.2019

vieraskirjoitus:

Voiko oman liekkinsä sammuttaa?

Aika on erittäin tulipainotteinen. Merkurius, Aurinko, Venus, Juno sekä Mars ovat kaikki leijonan tulimerkissä. Merkuriusta lukuun ottamatta, nämä muut muodostavat keskittymän, missä tunnelma tiivistyy entisestään. Vestan liekki on neliössä edellä mainittuun rykelmään. Tämän ja Pluton kvinkunssin myötä on hyvä tarkistaa kuinka sisäiset tulemme toimivat keskenään. Olemmeko ristitulessa itsemme, muiden ihmisten tai muun elämän suhteen? Mitkä asiat ovat niitä, mitä muuttamalla voimme saada lisäenergiaa? Mitkä asiat vievät meiltä voimia? Joskus pienilläkin muutoksilla voi saada yllättävän suurta tulosta aikaiseksi. Pallaksen positiivisen aseman myötä voimme valjastaa näitä energioita viisaammin ja tietoisemmin käyttöömme.

Torstaina ollut Täysikuu on `avannut kanavat` uudenlaisille energioille. Täysikuu on ollut vesimiehen ilmamerkissä ja se on näyttänyt meille jokaiselle millaiset tulenkäsittelytaidot omaamme.  Tämän lajin `mestaruus` tulee ansaita joka kerta uudelleen. Ei ole valmista reseptiä, eikä kukaan ole kattanut pöytää valmiiksi. Tuli edustaa vitaalivoimaa. Sen lämpö voimistaa ja parhaimmillaan herättää henkiin. Tuli mikä ei pääse virtaamaan tukahduttaa. Se syö itsensä. Tuli, mikä taas leimahtaa nopeaan liekkiin, voi olla hallitsematon ja yllättävä. Se voi kuluttaa nopeasti loppuun. Elämä on alusta loppuun harjoittelua. Aurinko sekä leijonapainotteisuus edustavat luovuutta ja luovuudessa samoin kuin elämässä pätevät samankaltaiset säännöt. Emme voi hallita niitä oman mielemme mukaisesti. Emme voi myöskään antaa niiden hallita liikaa meitä. Voimme seurata ja antaa `elämän ohjata` seuraavaan hetkeen. Voimme katsoa mitä elämällä on näytettävää.

`Luovuus vaatii rohkeutta päästää irti varmuudesta.` -Erich Fromm

Merkuriuksen, Khironin ja Cereksen välinen tulikolmio on puhdistava. Tiedostamme paremmin tarpeitamme ja minkä kaltaisia muutoksia tarvitsisimme. Cereksen kolmion väljentyessä alkaa vahvistua Jupiterin kolmio. Laajentumista on tiedossa myös Merkuriuksen neliön myötä. Merkuriuksen neliö perääntyvälle Uranukselle on aikamoinen sähikäinen. Sanallisen arkun vartijana toimiminen on kuin tuulen perässä juoksemista. Jos juoksemme jokaisen ajatuksen tai idean perässä, uuvumme alta aikayksikön. Jos taas seuraamme `tuulen tanssia` etäämmältä, voimme saada erittäin olennaisia ja vapauttavia oivalluksia.

`Astia muovataan savesta, mutta tyhjä tila tekee astian hyödylliseksi.` -Laotse

Sunnuntaina Mars siirtyy neitsyen maamerkkiin. Ensi viikon aikana myös Aurinko, Venus sekä Juno seuraavat perässä. Tunnelma alkaa muuttua hyvin erilaiseksi. Kannattaa ottaa kaikki ilo irti viikonlopun loppulöylyistä. Sen jälkeen on toivottavaakin päästä jäähdyttelemään. Tylsää ei tule olemaan ensi viikollakaan. Vaikka tuli rauhoittuu, muutosten tuulet puhaltelevat kahta kutsuvammin. Nautinnollista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...