Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

13.8.2019

vieraskirjoitus:

Luonnetta peliin

Ihmisen luonne on hämmästyttävän monitahoinen juttu, kun sitä katsotaan astrologian avulla. Astrologia antaakin usein selityksen jokaiselle omituiselle pikkuoikullemme, mieltymyksellemme ja pakottavalle tarpeellemme. Tutkiessa omaa astrologista koodistoaan pintaa syvemmälle tuntuu siltä kuin kävisi terapiassa jonkun oivaltavan aivoasiantuntijan juttusilla, vaikka vastaanotto tapahtuukin vain siellä oman pään sisällä.

Omasta kokemuksesta ja itseni tutkiskelusta voin kertoa, että joskus omaan karttaan koodatut sisäiset roolit menevät ristiin. Kun minua on kutsuttu rempseäksi, reippaaksi, empaattiseksi ja elämänmyönteiseksi, mietin, että nyt ei kyllä puhuta Vesimiehestä. Se on mielestäni juuri tuo Vesimies minussa, joka haluaa vetäytyä, olla hiljaa ja ajatella omassa rauhassa, omissa oloissaan. Kiitos ei kinkereitä, vietän mieluummin laatuaikaa itsekseni kuulokkeet korvilla. Kuuntelukaan ei ole aina päällä, kun oma ajatusmylly jauhaa alituisesti. Sitä pitää kuunnella, ettei mene mikään tärkeä oivallus ohi.

Onneksi on myös se toinen puoli persoonaa, se, joka iän karttuessa omaksuu yhä vahvemman roolin. Kun pitää ottaa rohkeasti kontaktia toisiin, ilmaista mielipiteitään toisten mielipiteistä välittämättä, lähteä omaa napaa kauemmas reissuun sekä kokeilla jotain uutta ja uskaliasta, ihan vaan hetken mielijohteesta, niin silloin tietää, että Jousimieheni on noussut. Pelkällä Vesimiehellä saattaisin jäädä oman pääni sisäpuolelle vangiksi, mutta Jousimies tulee ja ampuu nuolellaan lukon auki, ja vapauttaa minut ihmisten ilmoille.

”Kaikki tapahtuu joko nopeasti tai ei ollenkaan”

Tunnistan tämän itsessäni hyvin. Muiden asettamat aikataulut ja motivaatiosta kaukana olevat hommat vievät elämästä mehut aika äkkiä. Nousevan Jousimiehen täytyy itse saada aikatauluttaa omat älynväläyksensä ja lähteä salamannopeasti kiinnostavan tiedon perään. Hallitsijaplaneettani, Vesimiehen Uranus ja Jousimiehen Jupiter, ovat yhdessä aikamoisen sähäkkä parivaljakko, joilla on ihan omat kuvionsa ja suunnitelmansa meneillään. Eivät välttämättä vielä eilen tietäneet, mihin tänään tähtään.

Nykyään tiedän olevani kuitenkin niin paljon enemmän kuin pelkkää aurinko- ja nousumerkkiä

Olen oppinut katselemaan Junoa, Vestaa ja Vertexiä parisuhdesilmällä, tutkimaan mitä MC ja Kuun noususolmu elämänvalinnoistani kertovat sekä iloitsemaan asteroideista omissa asteluvuissaan. Uudet asteroidituttavat Psychen, Eroksen, Amorin, Bacchuksen ja Uranian olen ottanut kiitollisuudella vastaan astrologiselle kesäkurssille osallistumiseni myötä. Ne ovat osaltaan avanneet minulle huikeaa matkaa itseeni ja rakkauden kohteisiini.

Koska olen syntynyt aamuyöstä, ja olen kuulemma niitä omituisen päivärytmin omaavia Vesimiehiä, saan parhaat ideani unimaailman kautta. Sellaiset voimatorkut minun piti kesken tätäkin kirjoitusta ottaa, neuvoa-antavat tirsat. Antennit auki universumiin, suoraviivainen kommunikointi ja vapaus tulla ja mennä itselleen katsomansa tiedon kentällä, olisivatko ne minun luonteeni voimavarat?

Syntymäkarttani kertoo lisäksi, että en ole kiinnostunut perheen perustamisesta tai avioitumisesta (ilmaisu "pallo jalassa" on varmaan keksitty Vesimiehiä varten), haluaisin kovasti päteä ja kerätä nokkeluuspisteitä, raha näyttelee elämässäni vain sivuroolia, eli sitä tulee ja etenkin menee. Itsenäisyys ja asioiden tekeminen omalla tavalla on minulle tärkeintä, eli itseilmaisu ja luovuus on pakko nostaa framille, jos haluaa elää itsensä näköistä elämää. 

Omalta kohdaltani tiedän, että minä voin parhaiten, kun voin keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, seurata tiedonnälkäisiä intohimojani ja tehdä sen kaiken pakottomasti, vapaasti, henkisiä jousiani heilutellen. Voimaa saan väljyydestä ja vapaudesta parisuhteessa, jossa annetaan toiselle kaikki keinot kehittyä omaan suuntaansa.

Olin yllättynyt tästä: vaikka haluan pitää oman pääni ja rikkoa muiden keksimiä sääntöjä ja rajoituksia, etsin silti aina turvallisinta reittiä elämässä ja suhtaudun riskinottoon vastentahtoisesti. Siksi siis yrittäjyys kuulostaa minusta samalta kuin benji-hyppy tuntemattomaan - ilman turvaköyttä. Ei tahdo riittää uskallusta, kun mietin päätyväni sillan alle asumaan. Voimia ei tässä elämässä hirveästi riitä ylimääräiseen, olenhan edellisissä elämissäni pitänyt huolta muista oman hyvinvoinnin kustannuksella. Nyt pitäisi kuulemma tuijotella vaan sinne omaan napaan ja katsoa mitä jännää sieltä löytyy.

Karttatulkinnan mukaan romanttisella saralla minulla tulee aina olemaan onnea eikä seuraa tarvitse etsiä, vaan se hakeutuu luokseni. Totta. Minulla on myös taipumusta etäsuhteisiin, sillä kaipaan suurta vapautta ihmissuhteissa. Kaksi pitkää etäsuhdetta todistanee astrologit oikeaan? Ensin savolaistyttö lähti miehen perässä Suomen Turkuun, sitten Italiaan asti. Ilmankos ei naapurinpojat koskaan kiinnostaneet. En vaan arvannut saavani näin suoraa selitystä miesasioihini minua täysin tuntemattomilta tulkitsijoilta!

Tutustu omaan persoonallisuuteesi

Tästä kaikesta voisi loppupeleissä päätellä, että syntymähetkellä luonne on jo muokattu, valmiit reagointitavat annettu ja elämänkulku vain todistaa ne todeksi. Voimme toki lieventää huonoja puoliamme, oppia niistä pois ja kehittää tilalle parempia toimintamalleja, mutta ei kukaan täysin muuksi muutu. Astrologinen leima on ikäänkuin otsassa jo syntyessä eikä vastasyntyneen tabula rasa enää kuulosta pätevältä teorialta. Jos sallitte karkean esimerkin, niin Donald Trumpin opettajakin sanoi kuolinvuoteellaan, että poika oli paskiainen jo 10-vuotiaana eikä ole muuksi muuttunut. Touché! Ja ehkä vielä toupee!

Omakuva kirkastuu aina piirun verran astrologisten tulkintojen tutkimisen kautta. Ja joskus se, että oma polla säteilee, voi tuoda valoa myös muille."

Ystävällisin terveisin

Virpi Karjalainen

VIIKONTUOTE: Luonteesi Voimat -tulkinta  kertoo Sinun karttasi planeettasijaintien merkityksistä eri elämänalueillasi.

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...