Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.8.2019

Venusvärähteet huippulukemissa

Koko elokuu etenee kohoavissa energioissa Auringon ja Venuksen lähestyessä tarkkaa yhtymää Marsille ja Juno asteroidille, mutta jonkinlainen kohokohta koko kuukaudelle on 15.8. täyttyvä Täysikuu. En muista koskaan kokeneeni tällaista täydenkuun aikaa tietoisesti, mutta nyt aion ottaa tästä ihanuudesta kaiken ilon irti. Kuu on pyöreimmillään iltapäivällä neljän aikoihin, mutta Venuksen energiat ovat aistittavissa läpi koko päivän.

Kokeillaan yhdessä kuinka hyviä osaamme olla itsellemme ja läheisillemme tällä viikolla ja aivan erityisesti torstaina, jolloin myös Vesta asteroidi on tarkassa T-ristissä Kuun, Auringon ja Venuksen kanssa. Tässä viikossa tulee olemaan valtava annos onnen, rakkauden ja elämässä onnistumisen taikaa, jota voimme nostattaa entisestään tekemällä kauniita asioita itsellemme ja toisillemme. Joka kerta hymyillessäsi kauniisti toiselle ihmiselle, voit tuntea värähtelytasosi kohoavan.

Aloitetaan yhdessä heti maanantaina energioiden tietoinen kohottaminen ja lisätään pökköä pesään torstaihin saakka. Energian kohottaminen tapahtuu nauttimalla omasta elämästä ja olemalla kiitollinen kaikille ja kaikesta, mitä kohdalle sattuu osumaan. Kun teet elämästä mahdollisimman hyvää itsellesi, on helppoa ja voimaannuttavaa olla ystävällinen ja kannustava lähellä oleville ihmisille, joita tapaat päivittäin. Todellista huippuaikaa tämä on tässä vaiheessa Leijonille, joiden merkissä Venus ja Aurinko nyt matkaavat, mutta olen aivan vakuuttunut, että merkistä riippumatta tämä jakso kannattaa rakentaa niin iloiseksi ja onnelliseksi kuin suinkin mahdollista.

Blogin vanhaan malliin palautettuun kommenttikenttään toivon Sinun tarinaasi siitä, miten aiot tehdä heti tästä maanantaista elämäsi parhaan päivän. Mikä on se Sinun juttusi, josta annat itsesi nyt luvan nauttia ja olla onnellinen. Yhtä mielelläni luen myös kommentteja tämän viikon kohtaamisista, joissa tunnet voivasi tukea ja kannustaa toista ihmistä jollain tavalla. Lisää uusi rakkauden energiaa kohottava tarina vaikka joka päivä viikon ajan. Tarinoiden avulla moni niitä lukeva tulee heräämään ja tekemään jotain vastaavaa omassa elämässään. Tällä tavalla teemme maailmasta konkreettisesti paremman ja rakkaudellisemman paikan meille kaikille.

Suosittelen tutustumaan oman syntymäkarttasi Venuksen merkki- ja huonetulkintaan tämän viikon aikana. Se löytyy osana Luonteesi Voimat tulkintaa ja kertoo mikä on Sinulle luontaisin tapa luoda iloa ja nautintoa elämääsi. Se kertoo myös sisäisestä naisesta eli jumalattaresta Sinussa (Naisen kartalla) tai omasta naisihanteesta (Miehen kartalla). Tämän jakson aikana on myös aiheellista tulla sinuiksi oman nousumerkkisi kanssa, joka puolestaan valaisee tapaasi rakentaa itsellesi uutta elämää päivä päivän jälkeen. Nyt on aika uskaltaa innostua kaikista itseä kiinnostavista asioista. Elokuun edetessä pidemmälle tulet löytämään ehkä kokonaan uudistuneen itsesi kokonaan uudistuneessa elämässäsi. Siitäkin saa kertoa kommenteissa.

Tutustu viikon tuotteeseen tästä: Luonteesi Voimat

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...