Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

9.8.2019

vieraskirjoitus:

Kimallusta, loistetta ja matalapainetta

Venus sekä Aurinko ovat tiiviinä parivaljakkona leijonan tulimerkissä sekä kolmiossa Jupiteriin, sen ollessa jousimiehen tulimerkissä. Jupiterin myötä voi herätä tarve laajentaa reviiriä.  Ihmissuhteet, arvomaailma, elämästä nauttiminen, luovuus sekä elinvoima nostavat päätään.  Kyseessä voi olla helpottava ja elämänmyönteinen jakso tai sitten saatamme keskittää liikaa energiaa edellä mainittujen teemojen haastepuoliin. Perääntyvän Neptunuksen alitajuinen haastekulma eli kvinkunssi Venukselle sekä Auringolle voi lisätä painetta tai pakotteiden tunnetta.  On hyvä ottaa tilaa tunnistaa ja tiedostaa mitä kyseisten tunteiden taustalla on ja mikä on niiden ydinsanoma. Joskus saatamme paineen alla tehdä ratkaisuja jotta edes jotain tapahtuu. Joskus se tuo satoa, joskus ei.

`Unohda ”hyvät päätöksesi”. Unohda turha itsekuri ja väkisin vääntäminen.
Kokeile sen sijaan innostumista. Mene ja rakastu johonkin asiaan.`-Dale Dauten

Ainakin omalla kohdalla haasteiden ratkaisussa ja taiteen tekemisessä on yllättävän paljon yhtäläisyyksiä. Kummassakin on asioita mitä voi tehdä suhteellisen järjestelmällisesti. Taiteessa esimerkiksi taulupohjien pohjustaminen sekä itse taiteen toteuttamista alustavat sekä helpottavat tekijät. Ongelmien suhteen se on luonnollisesti sidoksissa ongelmaan, mutta yhtä lailla on paljon käytännön asioita, minkä tekeminen tai selvittäminen tukee ratkaisuja.  Sitten on se hallitsemattomampi puoli, mihin on paljon vaikeampi vaikuttaa. Tunteet, ulkoiset ja muuttuvat tekijät sekä prosessin vaatima `kypsyttävä aika`.  Taiteessa siihen on jo pikku hiljaa ollut helpompi heittäytyä. Silloin kun alitajunnassa `raksuttaa` jokin tuleva idea, sen tuntee ja sille on vain annetta sen vaatima `tyhjä tila`. Yleensä pyrin keskittymään johonkin muuhun, mutta olen samanaikaisesti `hereillä` mahdollisten signaalien suhteen. Sitten jossain vaiheessa palaset loksahtavat uomiinsa, jolloin on aika kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. Tämä ei tarkoita että tietäisin mitä tulen tekemään. Se tarkoittaa että luovuus on alkanut virrata ja seuraan itsekin mihin se johtaa.
 

Tunteiden ja elämässä olevien haasteiden suhteen on vaikeampaa

Mieli pyrkii etsimään ratkaisuja, vaikka `kypsymisaika` olisi kesken.  Ajatukset sekä tunteet pääsevät helposti säntäilemään suuntaan jos toiseen ilman että sitä ehtii edes huomaamaan. `Apinamielen` rauhoittaminen vaatii tahdonlujuutta ja töitä. Yksi elämän suurimpia mysteereitä on kuinka paljon `olemattomat tai näkymättömät asiat` vaikuttavat elämämme laatuun sekä meihin itseemme.

`Se mitä teemme, mittaa sitä mitä olemme. Jos kuvittelemme päivittäiset toimemme työnä, meistä tulee työläisiä. Jos kuvittelemme hommamme taiteena, meistä tulee taiteilijoita.`-Jeffrey Patnaude

 Joskus teekupin kaatuminen naurattaa. Äsken se ei naurattanut, kun se kaatui kirjahyllyyn `tärkeimpien` kirjojen päälle. Joskus alavireisyys on ok ja `luonnollinen` osa elämää. Joskus se ahdistaa ja saattaa jopa muuttaa näkemyksiämme toisiksi. Kuinka paljon tunnelmat muuttuvat kun `aika pysähtyy`. Tällä tarkoitan hetkeä, missä perspektiivi muuttuu, kun kuulemme vaikka tulipalon tuhonneen jonkun kodin tai jonkun saaneen syöpädiagnoosin. Tarkoitus ei ole vähätellä kenenkään kriisejä, vaan kuvailla kuinka tunnelmat voivat muuttua nopeasti ja kuinka paljon ne vaikuttavat meihin huomaamattammekin. Hengitämme ilmaa, mitä emme näe. Kun nukumme, alitajuntamme työstää asioita, mistä emme aina osaa edes kuvitella. Kuinka tunteet ja ajatukset muokkaavat tunnelmia ja energioitamme koko ajan.  Kyllä, `näkymättömät tekijät` vaikuttavat lähes kaikkeen. Ehkä kyse on myös siitä osaammeko hyväksyä ja antaa tilaa sille ajalle mitä tarvitaan, jotta asiat voivat kypsyä.

Ensi viikon aikana vahvistuu Pluton kvinkunssi Venukselle sekä Auringolle

On hyvä tyhjentää mielensä painolasteja, jotta voimme olla mahdollisimman `puhtaasti` hetkessä kiinni. Viikonlopun energiat on hyvä valjastaa käyttöön tätäkin ajatellen. Venuksen ja Auringon ollessa parivaljakkona leijonan merkissä, myös Juno sekä Mars muodostavat toisen parivaljakon samaisessa leijonan merkissä. Parhaimmillaan tämä on ihmissuhteissa jakavaa sekä osallistuvaa että nautinnollista aikaa. Tämä tukee sosiaalisia tapahtumia, juhlia, saman henkisten ihmisten kanssa olemista tai ihan vaikka yksin tai kaksin rentouttavaa illanviettoa. Pallaksen positiiviset kulmat Marsille sekä Junolle tukee älykkäitä sekä vahvistavia ratkaisuja. Saatamme saada paremmin kiinni tunne-älystä ja toimia sen mukaisesti.

Vestan neliöt Marsille sekä Junolle ovat vaikuttaneet pitkin tätä viikkoa, mutta tuntuvat edelleen viikonlopun aikana. Viikonlopun vaihtuessa vahvistuvat Vestan neliöt Venukselle sekä Auringolle. Tässä on riskinsä ihmissuhde rintamalla. Jos yritämme pitää kiinni tai otteessa muita ihmisiä, leimahdusherkkyys voi olla yllättävä. Kiihtyminen nollasta sataan pieneltäkin tuntuvan asian suhteen on mahdollista. Vestan tuli voi olla myös rikastuttavaa. Sillä ei ole tarkoitus tuhota ketään eikä mitään, vaan pikemminkin antaa sen lämmittää ja valaista.

Sunnuntaina 11.8. Merkurius siirtyy ravun merkistä leijonan merkkiin

Merkuriuksen ja Cereksen kolmio on parhaimmillaan ravitsevaa sekä hedelmällistä aikaa. Aika on otollinen tarpeiden ja voimavarojen tunnistamiselle. Tätä kautta voimme toimia viisaammin. Vaikka ajassa on paljon mahdollisuuksia, on hyvä tunnistaa `matalapaineen `riskit. Hetkittäiset lepohetket ja rentoutumiset tukevat tulesta nauttimista.

`Jumala loi kissan jotta ihminen saisi silittää tiikeriä.`- Tuntematon.

Nautinnollista leijonapainotteista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...