Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

8.8.2019

vieraskirjoitus:

Eläinkemiaa – löytyykö yhteinen sävel?

Tekee mieli kirjoittaa ihmissuhteista, kun elokuun illat alkavat hämärtää ja kesän villinä vapaudessa  kirmanneet kollit ja mirrit alkavat sen myötä kaivata pysyvämpää partneria talveksi – tai pidemmäksikin aikaa oman turkkinsa viereen siistille sykerölle. Ihmistä ei ole tarkoitettu yksin, ja eläimet tietävät sen myös!

Minulta on välillä kysytty, että onko suhteella mitään tulevaisuutta, jos kiinalaisessa astrologiassa eläimet menevät vallan vastakkain, eli ovat törmäyskurssilla. Pitääkö tiputtaa tämä potentiaalinen kumppaniehdokas matkasta ja etsiä joku sopivampi? Kysyjä voi olla ihan tosissaan ja miettiä, että tuleeko tästä vain pelkkä riitaisa liitto, täynnä köyden ja tukan kiskomista.

Oma kokemukseni on osoittanut, että vaikka sinulla ja jollain toisella ihmisellä olisikin kiinalaisella kartallaan vastakkaiset eläimet, yhteisymmärrys voi silti toimia. Tulenhan toimeen omien vanhempienikin kanssa, vaikka nämä ovat vuosieläimeni kanssa ilmiriidoissa. Meidän ihmisten ei silti tarvitse riidellä.

Jos vuosieläimet ovat vastakkaisia, se viittaa siihen, että toimintatavat, käyttäytyminen ja annettu ensivaikutelma voivat olla hyvin erilaisia. Samanlaiset syvemmät arvot ja toisen kunnioittaminen voivat silti löytyä, sillä ne tunteet asuvat pinnan alla. Antaa asioiden riidellä, jos se siihen menee. Kun oppii tuntemaan millä tavalla toinen ihminen on rakennettu, ei enää mene niin tökkimään sen herkkiä pisteitä tai arvostele toisen omasta poikkeavaa toimintatapaa. Minä esimerkiksi ihailen suunnattomasti Koirien tarmokkuutta ja periksiantamattomuutta, silkkaa fyysistä työteliäisyyttä. Tunnustan, etten siihen itse pysty. Se ei silti estä sitä, ettenkö voisi toisissa tuon piirteen tunnistaa ja nostaa sille hattua. Meidän ei tarvitse olla samanlaisia, samasta puusta veistettyjä, jotta voimme nähdä toisissamme hyvää ja kaunista.

Ihmissuhteita on silti monenlaisia

Meidän täytyy tulla sukulaisten ja perheen kanssa toimeen, meidän täytyy käyttäytyä rakentavasti ja korrektisti työelämässä, ja se mitä tapahtuu nenät vastakkain sen läheisimmän kanssa, on taas aivan eri tasolla.

Jos haluat miettiä kenen kanssa olisi yhteistyö hedelmällisintä, voit verrata vuosi- ja kuukausieläimiä jonkun toisen kanssa. Työpaikalle ei mennä perustamaan perhettä tai iskemään kumppania (yleensä), joten on turha ottaa mukaan päivänpilarin eläintä, joka viittaa intiimiin parisuhteeseen, tai tuntieläintä, jota myös lapsipilariksi kutsutaan. Ne kannattaa jättää yksityiselämän tarkempaan vertailuun.

Työelämässä riittää ”pintapuolisempi” vertailu: se miten tuo toinen vaistomaisesti reagoi asioihin, mitä suustaan päästää ja miten tarttuu hoidettaviin asioihin. Jokaisessa työyhteisössä kaivataan niitä sähäkämpiä tyyppejä, kuten Tuli-Hevosia (sen sähäkämpää ei oikein löydykään!), jotka saavat asioita nopeasti liikkeelle, ja sitten niitä rauhallisia toteuttajia, kuten Maa-Härkiä, jotka huolehtivat siitä, että jotain viedään myös loppuun asti, eikä pelkästään heitellä ideoita ilmaan. Hyvä tiimi omaa monia vahvuuksia, joita ei kaikilta yksistään löydy.

Kun sitten mietitään sitä elämänkumppania, onkin yhtäkkiä paljon pelissä, oikeastaan koko kartan eläinpaketti, sillä se toinen pitää niellä karvoineen häntineen, erilaisissa tilanteissa ja arjen kiemuroissa. Ei ihme, että rima nousee ja tulee mietittyä voiko tällainen eläinkemia ikinä käytännön elämässä toimia alkuhuuman jälkeen. Vaikka työelämään kuuluukin tietynlainen nopea dynamiikka ja aikaansaamisen meininki hyvinkin erilaisten ihmisten kesken, niin kotona aika moni haluaa päästä draamattomaan, sielunsopukoita rauhoittavaan moodiin. Ettei kallista vapaa-aikaa tarvitsisi käyttää tarpeettomaan tahtojen taisteluun.

Vaikka karttasi ja vertailukumppanin kartta sanoisi mitä tahansa, niin minulla on tähän oikeastaan vain yksi vastaus: kuuntele sydäntäsi. Se kyllä tietää onko energeettinen ja eläimellinen vastineesi löytynyt. Jos sydän sanoo kyllä, eikä vaisto varoita, silloin löytyy aina keinot. Voit avata oman eläinturkishaalarisi vetoketjun ja sujahtaa välillä sen toisen nahkoihin, kuunnella mitä sen toisen sydän siellä oikein halajaa ja puhelee. Jos se sykkii sinulle, voi pidempi yhteisymmärrys löytyä.

Sillä vaikka kuinka olisimme eläimet vastakkain kartalla, voimme silti laittaa navat vastakkain ja löytää yhteisen, harmonisen sävelen. Se ei ole pelkästään kemiaa, se on myös tahtotila.

Alkoiko kiinnostaa ihmissuhteiden kemiat kiinalaisen astrologian ja sen esittelemän eläinkatraan valossa? Tutki omaa tai kumppanin karttaa BaZi-perustulkinnan avulla. Sieltä näet oletteko näennäisesti törmäyskurssilla vai suloisesti sopusoinnussa.

Terveisin

Virpi Karjalainen
Kiinalaisen astrologian asiantuntija

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...