Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

6.8.2019

vieraskirjoitus:

Avioliittoleirillä – itseni kanssa

Ei yhtä ilman toista. Niin siinä vaan on käynyt, että olen tullut muilutetuksi kiinalaisen astrologian puolelta myös länsimaisen astrologian pariin. Jouduin ”vahingossa” viime syksynä vuoden kestävälle astrologiakurssille, ja kun minulle suositeltiin 9. huoneeni painotuksen vuoksi astrologisia matkoja, niin eikös sähköpostiini heti lähetetty mainos astrologisista kesäpäivistä Kreivilässä keskellä kukkeinta heinäkuuta. Tiesin, että tuonne on mentävä. Aiheena tänä vuonna olivat ihmissuhteet karman valossa, ja niistä jos mistä halusin ottaa selvää.

Jo 70-luvulta asti järjestetty viikonloppukurssi, tiistaille asti yltävine jatkopaloineen, oli täydellinen elämys. Yhtäkkiä olin seurassa, jossa oli täysin normaalia keskustella aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä pelkkää astrologiaa. Joka pöydässä oli kiihkeä keskustelu menossa, josta saattoi erottaa esimerkiksi ”karttani Pluto painotteisuuden”, ”Saturnuksen ja Pluton yhtymän” tai ”kuunpimennyksen avaaman muutosportaalin”. ”Olet Vesimies, mutta sinulla Skorpioni nousee? No sehän se selittää kaiken!” Tunsin, että olin omieni joukossa, vaikken kaikkea vielä ymmärtänytkään. Ympärilläni oli pitkän linjan astrologiaharrastajia, sillä osa oli käynyt kesäpäivillä jo 80-luvulta asti. Ja vielä kuulemma löytyi uutta opittavaa joka kerta.

Kun miettii astrologisten karttojen metkuja aamupalalta iltasaunaan asti, neljän päivän ajan, elää jossain hieman eri todellisuudessa, vähän kuin kuplassa. Koen, että tulin toisena ihmisenä Kreivilästä pois. Nyt ymmärrän itseäni paremmin ja näen mitä minulle on luvassa, erityisesti ihmissuhteiden saralla. Eräänlainen jättipotti siellä muhii ja tekeytyy.

Minusta tuntuukin kuin olisin ollut avioliittoleirillä itseni kanssa

Sain kertoa mikä tässä suhteessa hiertää, ja mitä toiveita minulla on tulevaisuuden suhteen. Sain asiantuntevaa astrologista apua karttavertailujen kautta, sekä vertaistukea toisten tarinoita kuunnellessa. Tulin siihen tulokseen, että olen juuri oikeassa paikassa, juuri oikeaan aikaan, ja teen juuri oikeanlaisia juttuja elämässäni. 42-vuotiaana en ole läheskään valmis, mutta voi pojat ja tytöt, miten hyvältä tuntuu juuri tämä ikä, joka on avannut silmäni ihan täysin. Kun minulla on karttani ja elämäni kanssa hyvä olla, ja haasteet tiedossa, ne vain innostavat, eivät lannista enää.

Ehkä parasta, mitä sain astrologialeiriltä mukaani, on anteeksiantaminen, tunne siitä, että kaikki on mennyt juuri niin kuin pitääkin suuremman käsikirjoituksen mukaan. En aina olisi halunnut esittää juuri sitä roolia, mitä minulle on tarjottu, mutta vain sen kautta pääsen omaan maaliini, toteuttamaan omaa elämäntehtävääni.

Astrologisella avioliittoleirillä annettiin anteeksi puolin ja toisin, ymmärrettiin syvemmät syyt, tunteet ja käytösmallit, ihan entisistä elämistä ja karman kautta kumpuavat, ja todettiin, että tästä on oivallista jatkaa, yhteistä matkaa.

Minä ja astrologinen karttani, meillä on nyt välit kunnossa ja suuri rakkaus kukoistaa välillämme. Kaikki on hyvin. Etenkin kun Astrokalenteri lupaa kohdallani elokuulle pelkkää Venusta ja loppukuusta sitä ihanaa kohtaamista Marsin kanssa. Olen jo ihan liekeissä!

Ystävällisin terveisin

Virpi Karjalainen

VIIKON TUOTE: Astrokalenteri - Opas oman sisäisen valon löytämiseen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Facebook kommentit