Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.7.2019

Levotonta menoa

Heinäkuun viimeinen ja elokuun ensimmäinen viikko laittaa sukat pyörimään jaloissa ja jalat tikkaamaan tavallista tiuhempaan tahtiin helteestä huolimatta. Venus ja Aurinko paukuttavat hermostuttavaa neliötä Uranukselle Merkuriuksen edelleen perääntyessä Ravun merkissä. Joku minun ikäluokastani varmasti muistaa leikin "Kuka pelkää mustaa miestä." Tällä viikolla saatat huomata olevasi leikissä mukana niin täysillä, että pelkäät vähän kaikkia tai kaikki tuntuvat pelkäävän Sinua.

Uranus se vain tekee hiukan lisää tilaa itse kunkin omalle elämälle ja levottomuus kannattaa toivottaa nöyrästi tervetulleeksi. Jokainen tarvitsee ajoittain enemmän tilaa itselleen ihan oman karttansa perusteella ja tällaisen kuvion aikana tilan tarvitsijoita on liikkeellä tavallista enemmän. Jos omalla kartallasi on päällä joku irrottautumista kuvaava planeettaohitus, niin nyt se sitten tuntuu luissa ja ytimissä vieläkin selvemmin. (Astrokalenterin neliöt ja oppositiot aktivoituvat)

Minulla aktivoituu Saturnuksen oppositio Auringolle, joka muistuttaa tiukkaan sävyyn siitä, että Seppokaan ei ehdi kaikkialle. Tai ehtisi kyllä, mutta ei kerta kaikkiaan pääse. Jos yhtään liikaa yrittää, niin levottomuus iskee haukkana kimppuun. Siinä olotilassa ei mistään tule mitään ja on parempi vain mennä heittelemään free niinkuin frisbeetä. On muuten sopiva laulu tälle viikolle ja kiekkojen viskelijöitä on liikkeellä kasapäin. Anna tietoisesti tilaa itsellesi ja kanssaihmisille tehdä asioita omalla tavalla ja ihan omalla aikataululla.

Tällainen Uranuskuvio koettelee erityisesti rakkauselämää tai muuten hyvin kiinteiksi muodostuneita ihmissuhteita. Jotta tasapaino ja keskinäinen yhteys säilyisivät raikkaina, tulee välillä ottaa lähellä olevaan ihmiseen kunnolla etäisyyttä. Vain tällä tavalla säilyy mahdollisuus nähdä itsensä ja toinen realistisemmassa valossa. Omia tunteita on hyvä tutkia ajoittain täysin vapaana toisen läsnäolosta.

Miten viettäisit tämän päivän, jos olisitkin ihan omillasi? Millä tavalla muuttaisit päivärytmiäsi? Haluaisitko mennä jonnekin mieluummin yksin kuin yhdessä? Jäisitkö mieluummin kotiin kuin lähtisit toisen matkaan jonnekin?

Nyt on hyvä tutkia vastauksia näihin kysymyksiin ja tehdä sen jälkeen tietoisia päätöksiä sillä tavalla, että voit olla mahdollisimman varma valinnastasi. Kaikki valinnat ovat oikeita ja ratkaisevaa on vain se, että koet tekeväsi valinnan täysin omasta vapaasta tahdostasi ja halustasi. Sinähän se päätät jokaisen pienimmänkin asian omassa elämässäsi ja juuri siihen perustuu elämän mielekkyys ja vahva tunne siitä, että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Ellei jossain sitten ole hyvä olla, niin voit vain katsoa peiliin ja miettiä - mitä hittoa minä täällä teen? Tällainen rehellinen kysymys saattaa hyvinkin auttaa Sinua ratkaisemaan asian seuraavalla kerralla niin, ettei paha olo pääse yllättämään. Sinä olet vapaa tekemään juuri niin kuin kulloinkin näet parhaaksi ja niinhän Sinä koko ajan teet. Tärkeintä on osata kantaa vastuu omista valinnoista, jolloin seuraat omaa värähdettäsi ja tiedät pysyväsi oikealla polulla.

Astrokalenteri on hyvä pikku apulainen näiden tärkeiden kysymysten esittäjänä. Tutustu Pikku Apulaiseen tästä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Facebook kommentit