Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

26.7.2019

vieraskirjoitus:

Löytyykö liekkii, löytyykö tulta

Sunnuntaina 28.7. Venus siirtyy leijonan tulimerkkiin. Leijona painotteisuus on loistossaan Auringon, Marsin ja Junon jo ollessa kyseisessä merkissä. Marsin kolmio Jupiterille leiskauttaa tulenliekit juhlahumuksi. Auringon ja Venuksen kolmiot Khironille sekä Cerekselle ravitsevat sekä eheyttävät, jolloin hoivaavat energiat pääsevät virtaamaan paremmin. Jupiter ja Ceres ovat jousimiehen tulimerkissä ja Khiron oinaan tulimerkissä eli ajassa löytyy niin liekkiä kuin tultakin.

`Löytyyks sitä liekkii,
etsä muka nää, tätä kipinää?`

Raappanan ja Sini Yaseminin kappale Chilii sopii hyvin tähän tuliseen ja syttyvään ajankuvaan. Ilotulituksen suhteen kannattaa silti käyttää malttia. Neptunuksen, Saturnuksen sekä Marsin välisistä jännitteistä muodostuu Jumalan sormi kuvio. Mukaan voi ottaa hieman etäämmällä olevan Junon, sen ollessa Marsin seuralaisena. Kun Saturnus on Kuunlaskusolmulla, menneisyyden teemat vaikuttavat väistämättä tämän ja ensi viikon tunnelmiin. Ehkä sisäiset palomiehet ja pyromaanit etsivät tasapainopisteitään. Oikein käytettynä tuli puhdistaa, lämmittää ja voimistaa. Väärinkäytettynä se tuhoaa. Joskus saatamme toimia jo siksi, koska meidän on vaikea `olla paikoillamme`. Tylsistyminen voi herättää haasteellisia tunteita. Parhaimmillaan juuri niissä hetkissä ja tunteissa piilee valtavasti ohjaavaa muutosvoimaa, jos vain osaamme antaa sen tulla rakentavasti pintaan. Uusimmassa Voi hyvin lehdessä oli Juha T. Hakalan erittäin hyvä haastattelu aiheeseen liittyen. Suosittelen lukemaan.

`Hiljaisuus on se alkuaine, josta suuret asiat muovaavat itse itsensä`. — Thomas Carlyle

Luovuus on yksi parhaista keinoista etsiä `uusia reittejä` ja muutoksia elämäänsä, varsinkin silloin kun emme vielä tiedä mitä edes etsiä. Alitajuiset piirustus- tai kirjoittamisharjoitukset voivat huomaamatta tuoda päivätietoisuuteen vastauksia, mitkä ovat jo meissä, vaikkemme vain ole huomanneet. Tämä ei vaadi sen kummempaa taitoa, vaan enemmänkin rentoutta. Betty Edwards on kirjoittanut kirjan; Luovan piirtämisen opas: käytä oikeaa aivopuoliskoasi. Kirjastoista löytyy. Menetelmiä on paljon. Tärkeintä on löytää niistä itselle sopivimmat ja tähän hetkeen parhaimmat. Niiden etsiminen voi olla yksi parhaista teoista, mitä voimme itsemme eteen tehdä. Oikean ja vasemman aivopuoliskon välinen yhteys `avaa aivopuoliskoiden välisen sillan` ja voimme näin onkia entistä paremmin alitajunnan viestejä päivätietoisuuteen.

`sul ei oo tasasta, mä synnyin vuoristoradassa`

Elettävän elämän, mielen sekä tunteiden vuoristorata on tuttua meille kaikille. Usein toivomme että voisimme vain olla ja levätä, mutta kun se mahdollisuus tulee, mielemme alkaakin ratkaista keskeneräisiä asioita. Tietokoneemme on ylikuumenemistilassa. Leijona on tulimerkeistä `laiskin`. Meillä on mahdollisuus löytää ajan nautinnollinen puoli, millä voimme ladata akkumme pitkäksi aikaa.

Lämpöistä viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Facebook kommentit